“Çocuklar Duymasın” ekranlara dönmeye hazırlanıyor! Tamer Karadağlı’dan sürpriz karar!

Yıllarca ekranlarda yayınlanan ve izleyiciler tarafından beğeniyle takip edilen “Çocuklar Duymasın” dizisi çekimlerine Eylül ayında başlanacak. Fenomen dizide “Haluk” karakterini canlandıran usta oyuncu Tamer Karadağlı geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada “Çocuklar Duymasın” defterini kapattığını söylemişti. Karadağlı’dan hayranlarını sevindiren müjdeli haber geldi. İşte yaşanan gelişmeler...

“Çocuklar Duymasın” ekranlara dönmeye hazırlanıyor! Tamer Karadağlı’dan sürpriz karar!
“Çocuklar Duymasın” ekranlara dönmeye hazırlanıyor! Tamer Karadağlı’dan sürpriz karar!
GİRİŞ 28.06.2020 11:12 GÜNCELLEME 28.06.2020 11:12
Bu Habere 42 Yorum Yapılmış

“Çocuklar Duymasın” dizisi ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Yapımın oyuncu kadrosu ve senaryosu dizi severler tarafından merak edilmeye başladı. Ünlü oyuncu Tamer Karadağlı geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada “Çocuklar Duymasın” defterii kapattığını vne dizide bir daha rol almayacağını söylemişti. Dizide “Haluk” karakterini canlandıran ve izleyiciler tarafından oldukça beğenilen Tamer Karadağlı yakın zamanda çekimlerine başlanılacak diziyle ilgili sevenlerine  müjdeli haberi verdi. 16 Ocak 2002 yılında  ilk bölümü yayınlanan Vatan Şaşmaz, Özgür Ozan , Furkan Kızılay gibi tanınan isimlerin rol aldığı dizinin çekimlerine Eylül ayında başlanılacak. İşte Tamer Karadağlı’nın sürpriz Çocuklar Duymasın kararı ve yaptığı son açıklama…

“YİNE VARIM PROJEDE”

“Çocuklar Duymasın” dizisinde Haluk karakteriyle özdeşleşmiş oyuncu Tamer Karadağlı yaptığı açıklamayla hayranlarını sevindirdi. Usta oyuncu yeniden çekilecek  dizinin yeni bölümlerinde yer alacağını söyledi.

DİZİDE SÜRPRİZ BİR İSİM YER ALACAK!

Tamer Karadağlı yaptığı açıklamada Çocuklar Duymasın dizisinin çekimlerinin Eylül ayında başlayacağını “Eylülde çekimlere başlıyoruz. Yine varım projede'' diyerek açıkladı. Dizinin kadrosunda sürpriz bir ismin yer alacağını belirten Karadağlı “ 'Onu da Birol Güven’e sorun'' dedi. 

TAMER KARADAĞLI KİMDİR?

Tamer Karadağlı 24 Mayıs 1967 tarihinde Ankara’da dünyaya geldi. Başarılı oyuncu Aslen Azeri kökenli Kars Sarıkamışlıdır. İlkokula başlamadan ailesi ile birlikte ABD’ye yerleşen Tamer Karadağlı, İlkokula Amerika’da başladı, Lise yıllarına kadar Amerika’da yaşamış sonra Türkiye’ye dönmüş ve TED Ankara Koleji’ne yazılmış; İkizler burcu erkeği olan Tamer Karadağlı’nın kendi deyimi ile Türkiye’ye geldiği ilk yıllar biraz zor geçti, dayanamayıp Amerika’ya dönen Karadağlı lise sonda kesin dönüş yaptığı Türkiye’de Çankaya Lisesi’nden mezun oldu. Sinema sevdası o yıllarda basladı. Daha sonra Bilkent Üniversitesi Sahne ve Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Bölümünden mezun oldu.

İlk filmini 1993 yılında çevirdi. TRT‘de yıllarca oynayan “Ferhunde Hanımlar” dizisinde Doktor Selçuk rolü ile ün kazandı. Üniversite yıllarında başladığı seslendirme işini başarı ile devam ettirdi. Robert De Niro, Marlon Brando‘nun gençliğini, Al Pacino, Antonio Banderas, Michael Madsen, Kevin Kostner, Clint Eastwood, Mel Gibson, George Clooney gibi sanatçıları seslendirdi.

1200 bölüm süren kaliteli bir TRT yapımı olan Ferhunde Hanımlar dizisindeki Dr. Selçuk rolünden sonra Tamer Karadağlı için İstanbul macerası “Çocuklar Duymasın” adlı dizisindeki “TAŞ FIRIN” Haluk rolü ile ile başladı.

2012 yılının başında Yönetmen koltuğuna da oturan Tamer Karadağlı, “Süpertürk” adlı bir film çevirdi. Murat Serezli’nin de oynadığı filmde Tamer Karadağlı hem Yönetmen hemde oyuncu olarak görev aldı.

YORUMLAR 42
  • F. Yeldoksan 2 yıl önce Şikayet Et
    Kanal D bölümleri Tutku, Gece, Arda ve taklit yapamadığı hâlde Karadenizli, Almancı rollerine çıkan tipler sebebiyle çok iğrenç bir hâl almıştı. Tamer Karadağlı'nın oyunculuğu insanlara ilginç gelse de dizinin senaryosundaki gidişat berbattı.
    Cevapla
  • Mehmet 3 yıl önce Şikayet Et
    Kesin tarih ne zaman başlasın artık çocukluğumun en güzel dizisiydi ama tamer karadağlı olmadan dizi olmaz
    Cevapla
  • ilker kırdar 3 yıl önce Şikayet Et
    çocuklar duymasın artık eskidi ve miadını çoktan doldurdu terkrar bölümlerini izlerken bile bazen sıkılıyoruz o yüzden artık çekilmesin diyorum ve çekileceğinide zannetmiyorum
    Cevapla
  • Emir 3 yıl önce Şikayet Et
    Tamer yerine Furkan Kızılay haluk rolü yapsın
    Cevapla
  • Emir 3 yıl önce Şikayet Et
    Tamer yerine Furkan Kızılay haluk olsun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hamas: Müzakerelerde esnek bir tutum sergiledik ancak İsrail süreci uzatıyor
Kassam Tugayları, İsrailli esir Goldberg-Polin'in açıklamasını yayınladı