Arka Sokaklar yönetmeninin eşi Yıldız Asyalı KİMDİR | Hangi dizilerde yer almıştır? (HAYATI)

Çok uzun senelerdir televizyon ekranlarında yayın hayatına devam eden Arka Sokaklar isimli yapımın yönetmeni nikah masasına oturdu. Arka Sokaklar'ın ikinci yönetmeni Kerem Saka, bir döneme damgasını vuran Hayat Bilgisi dizisiyle beraber yıldızı parlayan oyuncu Yıldız Asyalı ile dünya evine girdi.

Arka Sokaklar yönetmeninin eşi Yıldız Asyalı KİMDİR | Hangi dizilerde yer almıştır? (HAYATI)
Arka Sokaklar yönetmeninin eşi Yıldız Asyalı KİMDİR | Hangi dizilerde yer almıştır? (HAYATI)
GİRİŞ 05.07.2020 10:02 GÜNCELLEME 05.07.2020 10:02

Kanal D ekranlarının uzun soluklu dizilerinden Arka Sokaklar’ın ikinci yönetmeni, oyuncu Yıldız Asyalı ile beraber Bodrum’da gerçekleştirilen nikah töreniyle hayatını birleştirdi. Gümüşlük’te yer alan bir otelde bir ömür boyu beraberliğe evet diyen Arka Sokaklar dizisinin ikinci yönetmeni Kerem Saka’nın Aslı ve Uygur Kemal isimlerinde toplamda iki evlada sahiptir.

Kerem Saka ile dünya evine giren oyuncu Yıldız Asyalı ise birinci evliliğini 2015 senesinde Emre Vatansever ile gerçekleştirmiş, fakat 2017 senesine gelindiğinde ise anlaşmalı bir şekilde evliliklerini sonlandırmıştı. Tüm bunların yanı sıra Arka Sokaklar dizisinin yönetmeni ile evlenen Yıldız Asyalı’nın Ayşe Mira isminde bir kız çocuğu bulunmaktadır.

Yarım Kalan Aşklar dizi projesinde gerilim dolu anlar! Korona Virüsü testi pozitif çıktı...

 

Fox TV’nin yeni dizisi Bay Yanlış’taki ilk sahne çalıntı çıktı! O dizinin birebir kopyası...

ARKA SOKAKLAR DİZİSİNİN YÖNETMENİYLE Evlenen YILDIZ ASYALI KİMDİR?

Kerem Saka ile nikah masasına oturan Yıldız Asyalı, 17 Eylül 1980 senesinde hayata gözlerini açmıştır. Müziğe olan ilgisi henüz küçük yaşlarından itibaren başlaması sayesinde, çok küçük yaşlarda şarkı seslendirmeye başlamıştır ve 5 yaşında da piyano çalmayı öğrenmiştir.

Alişan'dan yürekleri ağza getiren kaza sonrası sürpriz karar! Yeni arabası için servet ödeyecek

İlk etapta Kanal D ekranlarında başlangıç yapıp ardından uzun bir dönem boyunca Show TV'de ekran serüvenini sürdüren Hayat Bilgisi isimli dizi projesinin oyuncu kadrosunda toplamda üç sezon bulunmuştur. Dizide idealist bir öğretmenin komşusunun kızı ve aynı zamanda kardeşinin erkek arkadaşı olan Rüya rolündeki başarılı performansıyla adından söz ettirmiştir.

arka sokaklar kerem saka

Kanal D Çocuk Kulübü'nde sunuculuğunu yaparak ilk kez televizyon kariyerine adım atan Asyalı, Eyvah Babam dizisinde usta oyuncu Haluk Bilginer'le beraber rol üstlenerek tüm dikkatleri üzerinde toplamıştır.

15 yaşından beri pek çok dizi projesi ve sinema filmi yapımında oyunculuk görevini üstlenen Yıldız Asyalı; Kanal D Çocuk Kulübü programı ile beraber Eyvah Babam, Eyvah Kızım Büyüdü, Yasak Elma, El Gibi ve Limon Ağacı gibi yapımların jenerik müziğini hem besteledi hem de yorumladı.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Son dakika haberi: Fehmi Oral Meşe yakalandı!
Bakan Tunç'tan mülakat açıklaması: Büyük bir yalan...