Bay Yanlış'ta kabul görmeyen sahne! Seyirci yine mi aynısı demekten kendini alıkoyamadı

Yaz ayı boyunca televizyon ekranlarında yayınlanmaya başlayacak Bay Yanlış dizi projesindeki karşılaşma sahnesinde bu kadarı da olmaz dedirten bir detay göze çarptı. Bay Yanlış dizisinde senaryo icabı Ezgi ve Özgür isimlerinde iki karakterin karşılaştığı sahne, Doktorlar yapımındaki sahnenin aynısı çıktı.

Bay Yanlış'ta kabul görmeyen sahne! Seyirci yine mi aynısı demekten kendini alıkoyamadı
Bay Yanlış'ta kabul görmeyen sahne! Seyirci yine mi aynısı demekten kendini alıkoyamadı
GİRİŞ 03.07.2020 09:24 GÜNCELLEME 03.07.2020 09:24
Bu Habere 92 Yorum Yapılmış

Geçtiğimiz günlerde Fox TV’de yayın hayatına giriş yapan Bay Yanlış dizisinde izleyici kitlesinin gözünden kaçmayan bir benzerlik meydana geldi. Yıllar sonra bir kez daha Can Yaman ve Özge Gürel’i aynı platform altında buluşturan Bay Yanlış dizisinde gösterilen karşılaşma sahnesi, bir döneme damgasını vuran Doktorlar dizi projesinin birebir kopyası çıktı.

 

 

Arka Sokaklar yönetmeninin düğün heyecanı başladı! Tanınmış isim Yıldız Asyalı ile yuva kuracak

Her Cuma akşamı Fox TV’de seyircisini ağırlayacak Bay Yanlış’ta senaryo gereği Ezgi ve Özgür karakterinin ilk defa karşılaştığı sahne, uzun bir dönem boyunca ekrana gelen Doktorlar yapımında Ela ve Levent karakterinin karşılaştığı sahneyle benzerlik göstermesi büyük tepki topladı.

 

 

Alişan, ailesine yeni araç satın alacak! Feci kaza geçirmesinin ardından kesenin ağzını açtı...

Özellikle sosyal medya platformunda isyan bayrakları kaldırılırken, Bay Yanlış dizisinde iş yerine gitmek isteyen Ezgi (Özge Gürel) aracını çarpması nedeniyle taksiyle gitmek mecburiyetinde kalması ve aniden sağanak yağmur bastırması sonucunda önüne çıkan ilk taksiyi durduruyor.

Yarım Kalan Aşklar dizi projesinde gerilim dolu anlar! Korona Virüsü testi pozitif çıktı...

Kendisiyle beraber aynı taksiyi durduran Özgür karakterinin Ezgi ile aceleyle bu taksiye binmesi üzerine tesadüfler çemberinin içerisine giriyorlar. İşte, Fox TV ekranlarına taşınan taşınan bu sahnenin birebir aynısının Doktorlar dizisinde de yaşandığı gözler önüne serildi. Doktorlar'da aynı hastanede doktor olarak çalıştıklarını bilmeksizin yine yağmurlu bir günde aynı taksi aracına binen Ela ve Levent'in hikayesi anlatılıyordu. Her iki sahneyi yan yana getiren seyirciler, ''Bu kadar da olmaz! Resmen Doktorlar dizisinin aynısı...'' yorumunu yapmaktan kendilerini alıkoyamadılar.

YORUMLAR 92
  • Tulayp 3 yıl önce Şikayet Et
    Yahu valla kafayı yiyeceğim diziyi begenmiyosaniz seyretmeyin nekadar eleştiri seviyosunuz
    Cevapla
  • Ceren 3 yıl önce Şikayet Et
    Mesela ben sevmiyorum ama saygı
    Cevapla
  • demirci 3 yıl önce Şikayet Et
    evet kiraz mrvsimindede oykuyle ayazda ayni taks8de tanismisti
    Cevapla
  • Qizbes 3 yıl önce Şikayet Et
    Qayet guzel bir film ben cokk beyenerek bakdigim sabirsizlikla beklediyim bir filim emeyinize saglik ben Azerbaycanan bakiyorum ve cok seviyorum
    Cevapla
  • Ayşegül 3 yıl önce Şikayet Et
    Hayır dizi harika. Sevmiyorsanız izlemeyin. Bulmuşsunuz bir doktorlar dizisine benzer sahne, film bitene kadar aynı konuyu ortaya atacaksınız sanırım. Filme olumsuz yorum yapmak isteyenler önce arka sokaklar a kurtlar vadisi ne eşkiya dünyaya hükümdar olmaz a bakın!
    Cevapla
  • İsimsiz 3 yıl önce Şikayet Et
    Dizi güzel tam bi yaz dizisi olmuş ama oyuncular biraz daha düzgün giyinse iyi olur iki bölüm boyunca kas gösterisi yapmak yeter can Yaman'a ayrıca bu tarz dizilerin temeli aynı olduğu için başka diziye benzemesi normal bence
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Merak edilen 3 ilin daha anket sonuçları paylaşıldı! Rüzgar tersine döndü
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 85 milyon vatandaşa çağrı: Hepimizin namusuna emanettir!