Alişan üç araba birden satın alacak! Büyük kazadan sonra hayatına dair radikal kararlar aldı...

Geçtiğimiz günlerde ailesi ve bakıcısıyla beraber geçirdiği akıllara durgunluk veren kazanın ardından gözler şimdi hangi otomobili tercih edeceği konusuna çevrilmişti. Yaşadığı talihsiz olayın üzerine ölümden dönen ve hali hazırda kullandığı aracı hurdaya dönen Alişan'ın kesenin ağzını açarak Volvo markasına ait araç satın alacağı öğrenildi.

Alişan üç araba birden satın alacak! Büyük kazadan sonra hayatına dair radikal kararlar aldı...
Alişan üç araba birden satın alacak! Büyük kazadan sonra hayatına dair radikal kararlar aldı...
GİRİŞ 06.07.2020 11:20 GÜNCELLEME 06.07.2020 11:20
Bu Habere 99 Yorum Yapılmış

İstanbul'dan İzmir istikametine doğru gittiği esnada tüyler ürperten bir kaza geçirmesi üzerine dehşete kapılan sanatçı Alişan'ın kullanmakta olduğu aracı perte çıkmıştı. Olayın yaşandığı sırada şahsi otomobilinin içerisinde yer alan eşi Buse Varol, oğlu Burak ve bakıcısı ölümden kıl payı kurtulmayı başarırken, ünlü şarkıcı Alişan yeni araç olmak üzere kolları sıvadı.

Yüksek performans sağlamasını en önemli kriter olarak belirleyen ve hem kendisini hem de ailesini yaşanabilecek her türlü trafik kazasına karşı güvence altına almak isteyen Alişan'ın hangi yeni arabayı satın alacağı gün yüzüne çıktı.

Arka Sokaklar yönetmeninin düğün heyecanı başladı! Tanınmış isim Yıldız Asyalı ile yuva kuracak

 

Yarım Kalan Aşklar dizi projesinde gerilim dolu anlar! Korona Virüsü testi pozitif çıktı...

3 ARAÇ İÇİN 2 MİLYON LİRA…

Başta kendisi olmak üzere gerek eşine gerekse annesine araç satın alacak olan Alişan, kesenin ağzını açarak toplamda üç otomobil için 2 milyon lira ödeme gerçekleştirecek.

Tüm bunların yanı sıra İstanbul-İzmir yolunda geçirdiği kazanın ardından aracının tanınmaz hale gelmesi üzerine sigorta şirketinden 1 milyon liraya yakın tazminat alacağı tahmin ediliyor.

Fox TV’nin yeni dizisi Bay Yanlış’taki ilk sahne çalıntı çıktı! O dizinin birebir kopyası...

Takla atan araçtan eşi, oğlu ve oğlunun bakıcısı yara almadan kurtulurken, Alişan bu kötü olayla bile dalga geçen kişilere sert tepki göstererek eleştiri oklarını sapladı. Öte yandan Alişan, kazada oğlu Burak’ın üstüne siper olup yara almasına engel olarak Vietnamlı bakıcıya da minnet duyduğunu sözlerine ekledi.

Geçirdiği trafik kazası sonrası korku ve gerilim dolu anlar yaşayan Alişan, Twitter hesabı aracılığıyla açıklama gerçekleştirerek kendisini savunmaya aldı.

ALİŞAN: ‘’KEŞKE LASTİK KOPMASAYDI DA FREN YAPABİLSEYDİM!’’

"Frene bastığımda zaten yapamadım ki... Keşke lastik kopmasaydı da fren yapabilseydim... Ayrıca bana o otobanda hangi marka araç olursa olsun '150 km hıza çıkmadım' diyen varsa hiçbir şey söylemeyeceğim...".

‘’BUNU BİLE DALGA KONUSU YAPARAK…’’

"Biz ölümden döndük ve şükrediyoruz halimize...Evet araç önemli, evet araç sağlammış ama bunu bile dalga konusu yaparak tweetler atmanızda sizin insanlığınız olsun!".

‘’ALLAH NE DERSE O OLUR!’’

"Araç ne olursa olsun senin canını veren de, alan da Allah'tır...O ne derse o olur! Çok şükür ki biz sağ sağlim çıktık...

‘’DÜŞMANIMA BİLE YAŞATMASIN…’’

" Ben alacağım dersleri, bundan sonra ne yapmamam gerektiğini anladım ve beni arayan herkesi de uyarıyorum... Allah'ım düşmanıma bile yaşatmasın böyle bir şey... Herkesi kazadan, beladan gözden korusun...

YORUMLAR 99
  • Fakir 3 yıl önce Şikayet Et
    Zenginin parası fakirin parmaklarını yorarmış. Benim arabam yok olmasında. Özel şöförlü otobüslerimiz var
    Cevapla
  • Malkoç 3 yıl önce Şikayet Et
    Volvo ile böyle takla atarsan pastırman çıkar. Boşver anneyi kendi alsın. Kendine range rover p400 al 3 mil civarı. Hanımada golf al kadın arabası. İllede anana alacaksan ikinci el al. Toplam 5 mil.
    Cevapla
  • Mert TÜRK 3 yıl önce Şikayet Et
    SEN VOLVOYA BİNDİN Mİ? 10 YILDIR VOLVO kullanıyorum s60 s80 ve xc 60 kullandım ve dünyanın en güvenli araçları. araç güvenlik sistemlerini bir araştırın bakın kimin icadı. emniyet kemerinden abs airbag otomatik fren(city safety) kör nokta ikaz vb onlarca güvenlik volvo tarafından yapılmış ve diğer otomotiv firmalarına ücretsiz verilmiş.
    Cevapla
  • Bayram 3 yıl önce Şikayet Et
    Geçmiş olsun diyelim. Fakat ünlü olmayan biri kaza yapsaydı acaba sigorta şirketi böyle ödeme yapar mıydı?
    Cevapla
  • istanbul 3 yıl önce Şikayet Et
    Sigorta sirketi zaten hayir kurumuydu. Ünlü diye hayır yapası gelmistir. Kaza yaptığı arabaya yapmış olduğu poliçenin karşılığı ne ise onu verecek şirket.Bindigi araba tofaş degil
    Cevapla
  • Bilal 3 yıl önce Şikayet Et
    Geçmiş olsun hayırlı olsun, 35 yıllık birikimle 41 bine araba aldım ogul şöyle mutlu bir yüzle bakıp benim de bir arabam oldu dedim, nefsime hoş geldi. Şükrü unuttum o anda demek ki, yavrum ve akrabam yüz metre uçurumdan yuvarlandı araba pert içindekiker sag salim çıktı elhamdülillah ama bir şeyi ögrendim ki ALLAHI unutturan her sevgi bir bedel ödetiyor. Şükür yaşıyorlar ciddi bir travma yaşamadılar ama nefsime hoş gelen dünyalığın bedelini ödedim malımla, görenler canlı çıktımı bundan diye sorarlar dı şükür.araba sevdam da bitti ogul hayırlısı olsun ama acısı olmasın
    Cevapla
  • Ali 3 yıl önce Şikayet Et
    Alişan VOLVO dünyanın EN SAĞLAM arabası param olsa ondan alırdım
    Cevapla
  • Nesetci 3 yıl önce Şikayet Et
    Param olsa 2005 clio bile alirim
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Murat Kurum, 'eş başkan' görünümlü danışmanı yerden yere vurdu: İşine baksın!
Ligden mi çekiliyorlar? Fenerbahçe'den flaş karar