Gençliğim Eyvah 4.bölüm fragmanı: İşler birdenbire arapsaçına dönüyor! Düğümler çözülecek mi?

Levent Ülgen (Zekeriya) & Cengiz Bozkurt (Arif) ikilisini aynı ekipte buluşturarak keyifli ve eğlenceli sahneleriyle ön plana çıkan Gençliğim Eyvah 4.bölüm fragmanı seyircisini ağırladı. Yeni bölüm tanıtımında Zola'nın Azra'ya karşı sevgisini itiraf ettiği dikkatlerden kaçmazken Gençliğim Eyvah 3.son bölümde, evden kovulma sahnesi izleyicisini gülmekten kırıp geçirdi.

Gençliğim Eyvah 4.bölüm fragmanı: İşler birdenbire arapsaçına dönüyor! Düğümler çözülecek mi?
Gençliğim Eyvah 4.bölüm fragmanı: İşler birdenbire arapsaçına dönüyor! Düğümler çözülecek mi?
GİRİŞ 30.06.2020 19:30 GÜNCELLEME 30.06.2020 19:30
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Birbirini rakip olarak gören iki kebapçının izleyici kitlesine kahkaha tufanı estiren hayat hikayesini gözler önüne seren Gençliğim Eyvah son bölümde açıklanan DNA testi sonuçları bir anda ortalığın alevlenmesine zemin hazırladı. Gençliğim Eyvah 3.son bölümde Hacer ve Nuriye'nin test sonuçlarından haberdar olması üzerine Arif ve Zekeriya ikilisi kendisini hiç beklenmedik zamanda sokağın tam ortasında buldu. Bu hafta yayına giren yeni bölümünde aynı anda hem evinden hem de dükkanlardan kovulan bu ikili ne yapacağını bilemeyip bir hayli güç duruma düşerken diğer taraftan Zola’nın Azra ile samimiyet kurmasının faturası kendisine pahalıya patladı. Gençliğim Eyvah 4.bölüm fragmanında Zola ile Azra arasında yeni bir kriz baş gösterip gerilim düzeyi en uç noktaya taşınırken son bölümünde, Zola sevgisinin arkasında sonuna kadar durmaya karar verip kendinden emin bir tavırla kararlılığını gösterdiği esnada kendi yaşantısına dair sırrı da keşfedecektir.

TRT1 Payitaht Abdülhamid dizisinde müjdeli gelişme! Yapımcıdan sürpriz haber geldi…

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın Çakırbeyli'si Oktay Kaynarca'nın hafızasından silemediği sahne

 

GENÇLİĞİM EYVAH 4.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

Senaristliğini Ünal Yeter ve Barış Başar’ın üstlendiği yönetmenliğinde ise Deniz Yılmaz’ın oturduğu Süreç Film imzasıyla ATV ekranlarındaki yerini alan Gençliğim Eyvah 4.bölüm fragmanı yayınlandı.

Diriliş Ertuğrul'la geniş kesime adını duyuran Engin Altan dünyaca ünlü futbolcuya benzetildi!

GENÇLİĞİM EYVAH 4.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Oyuncu kadrosunda; Ekin Mert Daymaz, Levent Ülgen, Burak Tozkoparan, Cengiz Bozkurt, Erdem Kaynarca, Ecem Atalay, Ulviye Karaca, Beyti Engin, Günay Karacaoğlu, Bahar Süer, İpek Çiçek, Elif Doğan ve Kemal Uçar’ın yer aldığı Gençliğim Eyvah 4.bölümüyle 6 Haziran Pazartesi tarihinde saat 20:00'da ATV ekranlarında seyircisiyle buluşacak.

YORUMLAR 2
  • Nazlı 3 yıl önce Şikayet Et
    Yorumcuya kessinlikle katılıyorum bende aynı fikirdeyim ayrıca oyuncular başka komedilerde oynadıkları içinkomik algısı var yoksa dizi çokta komik sayılmaz
    Cevapla
  • Dilin Kemiği 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu ve bunun gibi dizileri yapanlara da oynatanlara da yazıklar olsun diyorum. Dizinin ATV gibi bir kanalda oynatılması da başka bir vehamet. İki eski arkadaşın gençliklerinde zina ile çocuk sahibi olmaları üzerine bir senaryo. Dahası bu veled-i zinalardan biri üvey kardeşinin sevdiği kızı elinden almaya çalışıyor. Sevgili arkadaşlar diziyi bir de bu açıdan inceleyin. Sonra bunun adı komedi oluyor. Bunu aileleriyle seyreden halkımız da çocuklarının algısında tüm bu ahlaksızlığı meşrulaştırmış oluyor. Uçuruma doğru koşuyoruz.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Ankara’daki Aleviler Turgut Altınok’u destekleme kararı aldı!
Biden ve eski ABD başkanlarının katılacağı bölgede olağanüstü güvenlik önlemleri alındı