Çukur 96.bölüm 2.fragmanı: Önemli dönemece giriyor! Azer için artık tüm umutlar tükeniyor mu?

Çukur 95.son bölümde; Ağır yaralı vaziyette apar topar hastaneye kaldırılarak yoğun bakım ünitesinde tedavi altında tutulan Yamaç Koçovalı, acı geçmişiyle bir kez daha yüzleşmiştir. Çukur son bölümde; Cumali, ailesini karşısına alarak Yamaç'a ateş açmasının arkasındaki gerçeği açıklamasının ardından herkes duyduklarına inanamayıp büyük bir yıkıma uğradılar. Çukur 96.bölüm fragmanı ekranda.

GİRİŞ 21.09.2020 15:12 GÜNCELLEME 21.09.2020 15:12
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Çukur son bölümde, Kapana kısılan Yamaç'ın aldığı tehdit sonucunda ailesinin geleceğini garanti altına alabilmek üzere geriye tek seçeneği kalıp babasının yaşamına son vermek zorunda kaldığı görüntüler Koçovalı hanesine bomba gibi düştü. Çukur son bölümde; Şartlar ne olursa olsun hiçbir şeyin babasının katili olduğu gerçeğini değiştirmeyeceğini bilen Cumali'nin gözünü kan bürümesi sonucunda öcünü almak üzere Yamaç'ı kurşunlayarak canına kastetmişti. Acilen yatırıldığı hastanede ölüm kalım savaşı veren Yamaç, bir yandan geçmişinin halen kendisine yaşattığı eziyetle boğuşurken hiç beklenmedik bir anda Cengiz Erdenet'in planı dahilinde kaçırılmasının ardından Çukur 96.bölüm fragmanı bekleniyor. Yamaç'ı kendi safına çekmek için hayatını kurtarma operasyonunu aktif hale getiren Cengiz kısa bir zaman içerisinde eski sağlığına kavuşmasına yardımcı olurken, hayati tehlikeyi atlatan Yamaç'ın mahallesine geldiği anda neye uğradığını şaşırmasının akabinde Çukur 96.bölüm fragmanı yayına girdi. Mahallesinden kovularak tek başına yoluna devam etmek zorunda kalan Yamaç, bu süreçte en büyük desteği hiç şüphesiz Vartolu'dan alırken son çare olarak Efsun'un evine yerleşirken krizi kendisine fırsat bilen Erdenet ailesinin de mahalleyi ortadan kaldırabilmek üzere faaliyete geçmelerinin sahne olduğu diziye ilişkin en son gelişmeler...

Sefirin Kızı 20.bölüm fragmanı: Raydan çıkıp deliye dönüyor! ''Kadere karşı mı duracaksın?''

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da gidişatı etkileyecek transfer: Uzun aradan sonra geri dönüyor!

Yasak Elma 77.bölüm fragmanı EKRANDA: ''Ne yaptığının farkında mısın, aklını mı kaçırdın?''

 

ÇUKUR 96.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

ÇUKUR SON BÖLÜMDE KISACA NELER YAŞANDI?

ÇUKUR 96.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Senaristliğini Gökhan Horzum'un kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda ise Sinan Öztürk'ün oturduğu, ortalığı kasıp kavuran sahneleriyle izleyici kitlesini ağırlayan ve yüksek izlenme oranlarıyla daima zirvenin sahibi Çukur 96.bölümüyle 21 Eylül Pazartesi tarihinde saat 20:00'da Show TV ekranlarında yayına girecek.

YORUMLAR 1
  • Mert 3 yıl önce Şikayet Et
    Laz Ziya > tüm diziler
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier davetlilere döner kesti
Macaristan'dan dikkat çeken açıklama: Brüksel’de yeni bir dünya savaşı hazırlığı yapılıyor