Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisine adını yazdırdı! Ekrana dönüş yaparak kendini gösterecek

Olay örgüsüne hareketlilik kazandırarak projenin dinamik yapısını daima sürdürmeyi hedefleyen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ses getirecek bir transfere daha imza attı. Yeni sezonda meydana gelecek hadiselerin neler olacağı dört gözle beklenirken Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ekibine ünlü oyuncu Pelin Akil'in de girdiğinin bilgisine ulaşıldı.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisine adını yazdırdı! Ekrana dönüş yaparak kendini gösterecek
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisine adını yazdırdı! Ekrana dönüş yaparak kendini gösterecek
GİRİŞ 15.09.2020 22:51 GÜNCELLEME 15.09.2020 22:51
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Aradan yıllar geçse de reyting başarısından hiçbir şey kaybetmemesiyle yepyeni gelişmeleriyle senaryosunu taze tutan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizi projesinin bünyesine yankı uyandıracak bir transfer gerçekleşti. Yeni sezonun bir an evvel yayına girmesi adına nefesler tutulurken medya gündemine taşınan iddialar doğrultusunda yepyeni oyuncularıyla kadrosuna zenginleştirme yönünde adım atan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'a başarılı oyuncu Pelin Akil'in eklendiği öğrenildi.

Oyunculuk kariyerinde gerek televizyon ekranlarındaki pek çok dizi yapımlarında ve beyaz perde projelerinde kamera karşısına geçen Pelin Akil'in Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'a dahil edildiği konuşulurken, yapımcı şirketi hakkında konuya yönelik şu an için henüz bir açıklama gerçekleştirilmedi.

Çukur 96.bölüm fragmanı ÇIKTI: ''Onlar için yaptığını anlayacaklar!'' Anlamak zorundalar...

 

Sefirin Kızı 20.bölüm fragmanı: Raydan çıkıp deliye dönüyor! ''Kadere karşı mı duracaksın?''

Diriliş Ertuğrul'da rol alan Burcu Kıratlı, sosyal mesafeye uymayan ünlü ismi fena topa tuttu!

PELİN AKİL KİMDİR?

17 Nisan 1986 senesinde İstanbul’da hayata gözlerini açmıştır. Lisans eğitimi için İstanbul Üniversitesi Müzikal bölümünde 2 sene süresince eğitim gören oyuncu Pelin Akil akabinde Yeditepe Üniversitesi Tiyatro Bölümü'nde eğitimini tamamlayarak mezun olmuştur.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde rol üstleneceği konuşulan Pelin Akil'in babası ise Boşnak ve annesi Makedon göçmenidir. 2011 tarihinde ekrana gelmeye başlayan ve toplamda dört sezon boyunca devam eden Arka sıradakiler isimli dizi projesinde oynadığı Zehra karakteriyle oyunculuk hayatına giriş yapmıştır. 2016 senesinde tıpkı kendi gibi oyunculuk mesleğini icra eden Anıl Altan ile dünya evine giren Pelin Akil’in 2 evlada sahiptir.

1.72 metre boyunda, 56 kilo olan ünlü oyuncu Pelin Akil kariyerinde; Marika'nın Serveti, Abim Geldi, İstanbulname, Depo, Sersefil-Korkuyorum sevgilim ve Rent Müzikali gibi pek çok tiyatro projesi ve Aile İşi, Ne Münasebet, Aşktan Kaçılmaz, Kızıl Elma, İnadına Yaşamak, Osmanlı Tokadı, Suskunlar, Seksenler ve Kurt Kanunu gibi yapımlarda kamera karşısına geçmiştir. 

YORUMLAR 2
  • Hakans 3 yıl önce Şikayet Et
    Bomba demeyelimde çatapat falan anca
    Cevapla
  • cCc 3 yıl önce Şikayet Et
    Cuneyt aRkin ve Tamer Yigit bomba transfer de bu bayan kim?
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İsrail İran'a saldırdı! Türkiye'den son dakika açıklaması
Galatasaray ve Fenerbahçe'nin gözü dev gelirde!