Diriliş Ertuğrul oyuncusu Burcu Kıratlı mesafeyi ihlal eden ünlü isme eleştiri oklarını sapladı

TRT1 kanalında beş sezondur ekranlarda reyting fırtınası estiren Diriliş Ertuğrul dizi projesi oyuncusu Burcu Kıratlı, pandemi dönemi kurallarına uygun hareket etmeyen ünlü ismi topa tuttu. Şevval Şahin ve Yiğit Marcus Aral'ın sosyal mesafe ve izolasyonu hiçe sayarak peş peşe parti düzenlenmelerinin ardından sert sözler eşliğinde tepkisini açıkça ortaya çıktı.

Diriliş Ertuğrul oyuncusu Burcu Kıratlı mesafeyi ihlal eden ünlü isme eleştiri oklarını sapladı
Diriliş Ertuğrul oyuncusu Burcu Kıratlı mesafeyi ihlal eden ünlü isme eleştiri oklarını sapladı
GİRİŞ 16.09.2020 17:40 GÜNCELLEME 16.09.2020 17:40
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Diriliş Ertuğrul yapımında üstlenmiş olduğu ''Gökçe Hatun'' karakteriyle adını geniş kitlelere duyuran oyuncu Burcu Kıratlı, isyan bayraklarını kaldırarak Korona Virüsü süreci kurallarına aykırı hareket eden ünlü ismi yerden yere vurdu. Bilindiği üzere  geçtiğimiz günlerde Miss Turkey 2018 yarışmasında 1.lik elde eden Şevval Şahin ve Survivor programında yarışan Yiğit Marcus Aral, pandemi yasağını çiğneyerek art arda doğum günü partisi gerçekleştirmişti. Düzenlenen bu organizasyonlarda ilk etapta Aral'ın Korona Virüsü test sonuçlarının pozitif olduğunun bilgisine ulaşılırken, akabinde 10 kişinin daha Covid-19 testi pozitif çıkmıştı. Özellikle sosyal medya platformu aracılığıyla bu 2 isim için tepkiler çığ gibi büyümeye başlarken, Şahin olay üzerine ilginç açıklamada bulunarak, "Abartılacak bir şey yok, sadece 10 kişinin koronavirüs testi pozitif çıktı" şeklinde ifadelere vermişti. Şahin'in bu sözlerine TRT1 yüksek izlenme oranları elde eden Diriliş Ertuğrul yapımının oyuncu kadrosunda yer alan Burcu Kıratlı'dan da ağır tepki geldi.

Yasak Elma 77.bölüm fragmanı EKRANDA: ''Ne yaptığının farkında mısın, aklını mı kaçırdın?''

Sefirin Kızı 20.bölüm fragmanı: Raydan çıkıp deliye dönüyor! ''Kadere karşı mı duracaksın?''

 

Çukur 96.bölüm fragmanı ÇIKTI: ''Onlar için yaptığını anlayacaklar!'' Anlamak zorundalar...

DİRİLİŞ ERTUĞRUL OYUNCUSU BURCU KIRATLI: ‘’CAHİLLİK…’’

Kıratlı, sosyal mecra üzerinden yapmış olduğu açıklamada, bunun bir 'cahillik' olduğunun özelikle altını çizerek çok sert konuştu. Kıratlı, bu kişilerin göz önünde olan insanlar oldukları için topluma örnek insan olma zorunluluğunu anlayamadığını vurgulayarak "Toplumun göz önünden çekilsinler. Yazık... Sadece 10 kişi pozitif çıktı ne demek ya! 10 kişi az mı? Ülkemize bu kadar tedbirli davranın diye bas bas bağırırken. Bu cehalet yüzünden insanlar ve tüm iş sektörleri zarar görüyor. Konserler iptal, setler erteleniyor... Bir çok emekçi işsiz kalıyor. Biraz hassasiyet" sözlerini kulladı.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da gidişatı etkileyecek transfer: Uzun aradan sonra geri dönüyor!

YORUMLAR 3
  • aaa 3 yıl önce Şikayet Et
    KOPÜKLÜ MÜ parti acaba kaçırdık tüh.
    Cevapla
  • Ali 3 yıl önce Şikayet Et
    Sabaha kadar partilere deva m viruse selam
    Cevapla
  • ffff 3 yıl önce Şikayet Et
    kendin temiz ayakkabısınya
    Cevapla
DİĞER HABERLER
HDP’li Altan Tan’dan bomba itiraf! Demirtaş ve Zana'ya ayar: Eşini aday yapan...
Meral Akşener'den, İmamoğlu ve Yavaş'a hain suçlaması