Sefirin Kızı 20.bölüm 2.fragmanı Gemileri yaktı! Rekabetin ateşi harlanıyor: Yerinde durmayacak

Sefirin Kızı 19.son bölümde; Bir dağ gibi büyüyen hislerini daha fazla içinde tutamayan Gediz, hayatı boyunca Nare'yi hiç söylemeyeceğini zannettiği sevgisini haykırdı. Sefirin Kızı son bölümde, Gediz'in kendisine ayak bağı olduğunu ve yürüdüğü yolda tökezlemesine sebebiyet verdiğini düşünen Sancar, onun konağa girişinin önüne geçmek adına elinden geleni ardına koymaz. Sefirin Kızı 20.bölüm fragmanı yayında.

GİRİŞ 21.09.2020 15:18 GÜNCELLEME 21.09.2020 15:19
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Sefirin Kızı son bölümde; Koşulların uygun olmamasına rağmen duygularına dur diyemeyen Gediz, sağdıcına düşman kesilmeyi dahi göze alabilecek ve asla yapmam dediği şeyleri yapacak kadar çok fazla sevgi beslediğini dile getirmesi üzerine Nare şaşkınlıktan ne diyeceğini bilemez hale geldi. Sefirin Kızı son bölümde; Nare'nin konağın içerisinde düştüğü durumu hazmedemeyen ve bundan böyle engellere takılmadan sevdiği kadınla aynı hayatı paylaşmak için can atan Gediz'ın sabrının sınırı taşıp artık tüm gemileri yakarken Sancar'la olan kardeşlik bağını tamamen koparmayı kafasına koymuştur. Nare ile beraber aynı çatı altında yaşamayı gururuna bir türlü yediremeyen Menekşe ortalığı tozu dumana katması üzerine ondan tez zamanda kurtulabilmek için tehlikeli sularda yüzerek Kahramanla ortaklık kurmaya kalkışmasının ardından Sefirin Kızı 20.bölüm fragmanı bekleniyor. Geçmişe dair atlanmaması gereken önemli bir ayrıntı öğrenen Elvan ise haklı sebeplerden ötürü tarafını değiştirme karar alarak Gediz'in lehine eylemler sergilemeye başlarken, hazırladığı planla beraber Sancar'ın tüm kısıtlamalarına rağmen Nare'yi konaktan çıkarmasında yardımcı olmasının akabinde Sefirin Kızı 20.bölüm fragmanı yayında.

Sen Çal Kapımı 11.bölüm fragmanı! İmkansızlaştırdı: Tüm ihtimalleri ortadan kaldıracak girişim!

SEFİRİN KIZI 20.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

Yönetmenliğinde Emre Kabakuşak’ın yer aldığı ve senaryosunu Ayşe Ferda Eryılmaz ve Sedef Nehir Erdem’in bulunduğu O3 Medya ve NGM imzasıyla Star TV ekranlarına her Pazartesi akşamı taşınan Sefirin Kızı 20.bölüm fragmanı yayına girdi.

SEFİRİN KIZI 20.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Oyuncu kadrosunda; Engin Akyürek, Uraz Kaygılaroğlu, Neslihan Atagül Doğulu, Erdal Küçükkömürcü, Erhan Alpay, Esra Kızıldoğan Doğukan Polat, Cemre Öktem, Gonca Cilasun, Tülin Yazkan, Edip Tepeli, Hivda Zizan Alp, Özlem Çakar Yalçınkaya ve Beren Gençalp gibi birbirinden başarılı ve yetenekli isimlerin yer aldığı Sefirin Kızı 20.bölümüyle 21 Eylül Pazartesi tarihinde saat 20:00'da Star TV ekranlarında seyircisine unutulmaz anlar yaşatacak.

YORUMLAR 2
  • Kayseri 3 yıl önce Şikayet Et
    Hayatımda gördüğüm en anlamsız en saçma dizi.
    Cevapla
  • İsmail66 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu diziye bakanların akıl dengesinden şüpheliyim çocuk gibi yapmacık bir dizi
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Murat Kurum, 'eş başkan' görünümlü danışmanı yerden yere vurdu: İşine baksın!
Irak'la uzlaşma sağlandı, PKK'ya en büyük darbe geliyor! 40 km. derinliğe inilerek...