Acılara sürgün bir hayat…

Kanal 7'nin yeni dizisi bu akşam ekranlara geliyor. Acılarına sürgün, çocuklarına hasret bir annenin etkileyici öyküsü; HİCRAN…

Acılara sürgün bir hayat…
Acılara sürgün bir hayat…
GİRİŞ 22.02.2008 13:47 GÜNCELLEME 22.02.2008 13:47


Bu akşam saat 19:40’ta Kanal 7’de başlayacak olan Hicran, bir zamanlar aşkına karşılık vermediği Poyraz’ın kocasını öldürüp üç çocuğunu kaçırmasıyla hayatı kararan Hicran’ın, 18 yıl hapis yattıktan sonra yaşadıklarını anlatıyor. Hicran’ı Arzu Gamze Kılınç’ın, Poyraz’ı, Mehmet Çepiç’in canlandırdığı dizi hakkında, oyuncuların yaptığı ilk açıklamalar İkbal’le Hayatı Paylaşmak’ta ekrana geldi.




Üç çocuğu ve kocasıyla birlikte mutlu bir yaşam sürdüren Hicran,  bir zamanlar aşkına karşılık vermediği Poyraz’ın intikam planları yaptığını bilmiyordu. Yıllar sonra bir gece üç adamıyla birlikte evlerini basan Poyraz, Hicran’ın hayatını hiç acımadan karartacak, eşinden ve çocuklarından onu koparacaktı. Kocası Kemal’i gözünü kırpmadan öldüren Poyraz, canının parçası çocuklarını da alıp karanlıklara karıştı. Hicran, dayanılmaz bir kederin içinde hapsolmuşken bir de kocasının ve bir türlü bulunamayan çocuklarının katili damgasını yedi. 18 yıl hapse mahkûm edildi.



Çileli geçen 18 yılın ardından artık Hicran’ın tek bir amacı vardı; Önce Poyraz’ı, sonra da çocuklarını bulmak…




“Acılar insanları ya yok eder, ya da daha güçlü kılar…” Acıların güçlendirdiği bir annenin inanılmaz mücadelesinin öyküsü Hicran, ilk bölümüyle bu akşam 19.40’da Kanal 7’de izleyiciye sunulacak. Dizinin başrol oyuncuları Mehmet Çepiç ve Arzu Gamze Kılınç, konuk oldukları İkbal’le Hayatı Paylaşmak programında, dizide yaşanacak olan büyük dramın ve mücadelenin ipuçlarını verdiler.



 

İşte o söyleşiden görüntüler;



YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: Enflasyon 4 ayda 20 puan birden düşecek
PYD elebaşı Salih Müslim'in eşinden teröristbaşı Abdullah Öcalan hakkında skandal ifadeler