ATV dizisi Gençliğim Eyvah'dan hayal kırıklığına uğratacak hamle! Final için geri sayım başladı

Gerek oyunculuk alanında usta isimleri gerekse yıldızı parlayan genç oyuncuları bir araya getiren Gençliğim Eyvah adlı dizi projesi yayın hayatını noktalama kararı aldı. Bir sezonun daha kapanıp yeni yayın dönemine geçiş yapılmasıyla beraber reyting sıralamasında tutunamayan Gençliğim Eyvah yapımı sevenlerine veda etmeye hazırlanıyor.

ATV dizisi Gençliğim Eyvah'dan hayal kırıklığına uğratacak hamle! Final için geri sayım başladı
ATV dizisi Gençliğim Eyvah'dan hayal kırıklığına uğratacak hamle! Final için geri sayım başladı
GİRİŞ 01.10.2020 10:21 GÜNCELLEME 01.10.2020 10:21
Bu Habere 65 Yorum Yapılmış

Geride bıraktığımız yaz döneminin ardından birbirinden iddialı dizi projeleri de yayın serüvenine kaldığı yerden başlamaya hazırlanırken ATV'de tutkunlarıyla buluşan Gençliğim Eyvah yapımının ekrandan kaldırılacağı öğrenildi. Bilindiği üzere ilk kez yaz ayında ekran yolculuğunda yürümeye başlayıp izleyicilerin kimi zaman yüzünü güldüren bazen de hüzünlendiren Gençliğim Eyvah dizisinin final kararı almasının nedeni açığa çıktı.

Koca bir sezon boyunca reyting sıralamasında üstünlüğü sağlamak adına birbiriyle kıyasıya rekabet içerisine giren dizi projelerinin tekrardan televizyon ekranlarına dönüş yapmasıyla beraber Genliğim Eyvah dizisinin izlenme oranları bir hayli düşüşe geçti.

Acun Ilıcalı, dijital dünyaya Exxen'le adımını atıyor: Yeni girişimiyle rakiplerini sollayacak!

 

Oyuncu kadrosunda Cengiz Bozkurt, Levent Ülgen, Günay Karacaoğlu ve Ekin Mert Daymaz gibi isimlerin bulunduğu ve her Pazartesi akşamı ATV ekranlarında izleyici kitlesinin karşısına geçen Gençliğim Eyvah dizisi de reyting kurbanı olarak yayınını sonlandırma hamlesinde bulunmak durumunda kaldı.

Kırmızı Oda & Masumlar Apartmanı projeleri için Gülseren Budayıcıoğlu'dan dikkat çeken gönderi!

GENÇLİĞİM EYVAH NE ZAMAN FİNAL YAPACAK?

Tüm bunların yanı sıra birinci bölümüyle ilk defa 15 Haziran tarihinde ekranlarda yer alan Genliğim Eyvah dizi projesinin ne zaman ve hangi tarihte biteceği konusu da kesinliğe kavuşarak, şayet ATV yayın akışında herhangi bir değişiklik yapılmaması halinde 5 Ekim Pazartesi tarihinde 17.bölümü ile sevenlerinden ayrılmaya hazırlanıyor.

Senaristliğini Ünal Yeter ve Barış Başar’ın üstlendiği yönetmenlik koltuğunda ise Deniz Yılmaz’ın oturduğu Süreç Film imzasıyla ATV ekranına taşınan Gençliğim Eyvah dizisi seyircileri veda haberini sosyal platform üzerinden büyük bir üzüntüyle karşıladı.

YORUMLAR 65
  • Seher 3 yıl önce Şikayet Et
    Niye saçma diziler final yapmıyor da gençliğim eyvah final yapıyor o kadar seviyesiz dizi var onların final yapması daha iyi olur çünkü hiç biri bizim örf ve adetlerimize uymuyor. Yok amcasının karısıyla ilişki yaşıyor yok komşusuyla aşk yaşıyor bunlar ve bunun gibi diziler kaldırılsın
    Cevapla
  • Fırat özel 3 yıl önce Şikayet Et
    Zaten ne zaman atv bir dizi yapsa 20 bölüm demiyor yayından kalkıyor atv bundan sonra dizi yapma
    Cevapla
  • Gençliğimeyvah 3 yıl önce Şikayet Et
    Dizi komedi zaten ne bekliyor insanlar anlamıyorum o kadar anlamsız dizi varken böyle dizilerin kaldırılması saçma
    Cevapla
  • 3 yıl önce Şikayet Et
    Bencede
    Cevapla
  • Mehmet 3 yıl önce Şikayet Et
    Zekeriya peygamberini ismi küfür gibi kualllaniyorlardi, iyi olmuş bitmesi, zaten konu sacmaydi, iki adamin gençken peydahladigi çocuklar!
    Cevapla
  • zeynep 3 yıl önce Şikayet Et
    hepsi yasak elma ve çukur yüzündeeeen
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
AK Parti teşkilatı İstanbul’da milyonlarca seçmene nasıl dokunabiliyor?
Haftaya damga vuran pozisyonun VAR kayıtları açıklandı