Acun Ilıcalı'dan heyecanlandıran müjde: İsmini resmen açıkladı! Yepyeni bir dönemi başlatacak

Acun Ilıcalı, televizyon sektöründeki kariyeri boyunca yapımcılığını üstlendiği çeşitli programlar ve dizi projelerinin yanı sıra şimdi de dijital dünyada başarılı çalışmalar yapmak üzere harekete geçti. Acun Ilıcalı, internet mecrasında yayın faaliyetlerinde bulunan Netflix, BluTV ve Puhu TV gibi organlara rakip olmaya hazırlanırken oluşturacağı platformun adını Exxen olarak açıkladı.

Acun Ilıcalı'dan heyecanlandıran müjde: İsmini resmen açıkladı! Yepyeni bir dönemi başlatacak
Acun Ilıcalı'dan heyecanlandıran müjde: İsmini resmen açıkladı! Yepyeni bir dönemi başlatacak
GİRİŞ 25.09.2020 23:11 GÜNCELLEME 26.09.2020 10:50
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Uzun yıllardır medya alanında çeşitli çalışmalarda bulunan Acun Ilıcalı, dijital dünyada da imzasını taşıyacak bir proje hazırlayacağının müjdesini bizzat kamuoyuna yaptığı açıklamalarla aktarmıştı. Son birkaç yıl içerisinde internet mecrasında önemli ölçüde rekabet ortamı meydana gelmesi ve seyircilerin de bu alana karşı oldukça ilgi göstermeye başlamasıyla beraber Acun Ilıcalı da beklentileri yerine getirecek bir proje sunmaya geliyor.

Bilindiği üzere Netflix, PuhuTV ve BluTV gibi yayın kuruluşlarında dizi&film ve belgesel gibi içeriklerin üretimi gerçekleşirken, Acun Ilıcalı da izleyicisini bu anlamda tatmin edecek ve aradıklarını tek bir platform üzerinden erişebilmesini sağlayacak projesinin adını resmen açıkladı.

Kırmızı Oda & Masumlar Apartmanı projeleri için Gülseren Budayıcıoğlu'dan dikkat çeken gönderi!

 

 

Gençliğim Eyvah'ı artık ekranda göremeyeceksiniz! Yayından kaldırılacak: Resmen final yapıyor

Dijital platformun temelini ilk olarak geçtiğimiz aylarda seyircisini ağırlayan ve dünyanın çeşitli ülkelerinde de farklı versiyonuyla yayınlanan Exathlon Türkiye isimli yarışma programıyla atmıştı ve yayına girmesiyle beraber büyük bir çıkış yakalayarak en fazla izlenen projeler arasında yerini almıştı.

Uyanış Büyük Selçuklu yapımının setinde ortalık karıştı! Oyuncu & çalışanlar işinden ayrıldı...

Seksenler projesinde hiç hesapta olmayan veda! Onu yeni sezonda TRT1 ekranında göremeyeceksiniz

Bu başarısını yeni bir platform kurarak taçlandırmak isteyen Acun Ilıcalı, Exxen isimli dijital içerik üretimine başlayacağı platformunun duyurusunu sosyal medya platformları aracılığıyla gerçekleştirdi. Tıpkı diğer platformlarda olduğu gibi Exxen'de de orijinal yapım dizi ve filmler ile farklı yarışma programlarıyla da tutkunlarının karşısına geçecek olan Acun Ilıcalı, yeni platform hakkında duygu ve düşüncelerini paylaşarak, "Çok iddialı bir platformla geliyoruz. Televizyonculukta hayallerimizi gerçekleştirecek noktada değiliz." şeklinde ifadelere yer verdi.

YORUMLAR 12
  • Bora 3 yıl önce Şikayet Et
    Acun net tv coşturur neflix midir nedir o bile alt kulvarda kalır .her yol varr
    Cevapla
  • haydar dumen 3 yıl önce Şikayet Et
    amazon prime 7.9 tl iken ne Netflix ne acun ne blutv hiçbirine gerek yok.
    Cevapla
  • MuratHan 3 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaşlar, kardeşler: Netflix internetten yayın yapan bir dizi-film platformu. Binlerce dizi ve film içeriği var. Evladım var, günlerce inceledim. İnanın bana her yayında sapkınlığa ve eşcinselliğe özendiren bölümleri mutlaka koyuyorlar. Çocuklarınızı eve internet alıp bilgisayar başına oturturken iyi yaptım sanmayın, takip edin. Ayrı odaya bilgisayar alıp internetle başa başa yalnız bırakmayın kayberdersiniz evladınızı.! Emin olun şu netflix ve benzeri internet yayınlarını 3 gün siz seyredin, psikolojinizin bozulduğunu ve ahlaki olarak darmadağın olduğunuzu göreceksiniz...Nesli kaybediyoruz bunlar yüzünden ey analar babalar! Arka plandaki akıl bunlarla bozuyor nesli....Dikkat edin!
    Cevapla
  • Avrupa Aşığı 3 yıl önce Şikayet Et
    Netfilix gibi bir platform varken senin platformunu napalım
    Cevapla
  • GRAL 3 yıl önce Şikayet Et
    SİZ kimsiniz acaba???
    Cevapla
  • Türk Genç 3 yıl önce Şikayet Et
    Bol bol eşcinsel ve pedofil izlersin işte sevgili netflixinde, sizin gibi avrupa özentilere zaten ancak eşcinselik ve çocuklara ahlaksızlık yakışır. Bu arada tv8 denilen sözde kanalında netflixden aşağı yönü yok yani, bununda yazayım.
    Cevapla
  • Konyalı 3 yıl önce Şikayet Et
    Al Acun'u vur Netfilxe, sanki amaçları çok farklı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Para sayma skandalı! Canan Kaftancıoğlu ifadeye çağrıldı! Bomba itiraf: CHP adına...
Hakan Fidan'dan yeni Kandil yapılanmasına uyarı: Hatadan dönün