Kırmızı Oda - Masumlar Apartmanı yapımında göze çarpan detay: Ünlü yazar sevindiriye uğradı!

Çok kısa bir zaman dilimi içerisinde dizi sektörüne apayrı boyut kazandırarak geniş kitlelere hitap eden Gülseren Budayıcıoğlu, sosyal platform aracılığıyla değerlendirmelerde bulundu. Yüksek izlenme oranlarıyla başarısını konuşturarak seyircinin yüreğine dokunan Kırmızı Oda ve Masumlar Apartmanı dizileri hakkında yorum yapan Gülseren Budayıcıoğlu, minnet duyguları içerisinde teşekkürlerini sundu.

Kırmızı Oda - Masumlar Apartmanı yapımında göze çarpan detay: Ünlü yazar sevindiriye uğradı!
Kırmızı Oda - Masumlar Apartmanı yapımında göze çarpan detay: Ünlü yazar sevindiriye uğradı!
GİRİŞ 04.10.2020 20:50 GÜNCELLEME 04.10.2020 20:50
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

TV8 kanalında geçtiğimiz sezonda gerçek yaşam öyküsünü gözler önüne sererek yayına başlayan Doğduğun Ev Kaderindir dizi projesiyle beraber adını daha sık işitmeye başladığımız Gülseren Budayıcıoğlu, dizi dünyasının gelişimine ciddi ölçüde katkı sağladı. Ünlü yazarın ''Hayata Dön'' isimli kitabından uyarlanarak hayata geçirilen İstanbullu Gelin yapımıyla izleyicisine ilk kez bu deneyim sunulmasının akabinde kayda değer bir başarı kaydedilince de Doğduğun Ev Kaderindir, Kırmızı Oda ve Masumlar Apartmanı dizileri de şimdilerde ekranlardaki yerini almaya başladı. 

Acun Ilıcalı, dijital dünyaya Exxen'le adımını atıyor: Yeni girişimiyle rakiplerini sollayacak!

 

Gülseren Budayıcıoğlu'nun kitaplarından esinlenerek oluşturulan tüm bu dizi projeleri izleyici kitlesine yapay dünyadan çok bir şekilde tamamen yaşanmış hikayeleri göstermesi sayesinde büyük sükse yakaladı. Televizyon ekranlarındaki diğer tüm rakiplerini arkasında bırakarak açık ara farkla reyting listelerinde zirvenin sahibi olan Kırmızı ve Masumlar Apartmanı dizilerine ilişkin Gülseren Budayıcıoğlu'dan yorum geldi.

Seksenler projesinde hiç hesapta olmayan veda! Onu yeni sezonda TRT1 ekranında göremeyeceksiniz

Gülseren Budayıcıoğlu’nun ''Madalyonun İçi, Bir Psikiyatrın Not Defteri'' adlı kitabından uyarlanan Kırmızı Oda dizisi gerek kadrodaki isimlerin sergilediği oyunculuk performansı gerekse çarpıcı olay örgüsüyle çok geçmeden tüm dikkatleri üzerine toplamıştı. Dizinin başarılı çıkışının ardından değerlendirmelerde bulunmayı ihmal etmeyen Dr. Gülseren Budayıcıoğlu, “Kırmızı Oda rekor kırmaya devam ediyor. En çok seyredilen dizi olarak tahtına yerleşti. Bizi seyreden, destekleyen, beğenen, öven bütün arkadaşlarıma çok teşekkürler. Kırmızı Oda ile birlikte umarım ülkemiz dizi dünyası artık çok başka bir boyuta geçer” şeklinde ifadelere yer vererek minnet duygularını iletti.

Kitaplarından uyarlanan dizi projelerinin televizyon ekranlarında elde ettiği başarısı karşısında gerçekten şaşırdığının özellikle altını çizen Dr. Gülseren Budayıcıoğlu Masumlar Apartmanı yapımı için de en içten yaklaşımıyla teşekkürlerini sundu. Dizinin sosyal medya platformunda en çok konuşulan konuların arasına yerleşmesinin ardından Dr. Gülseren Budayıcıoğlu, “Siz bizi nerelere taşıdınız? Başta ben olmak üzere bütün ekibe harika bir şok yaşattınız. Sizlere nasıl teşekkür etsem bilmem ki. Masumlar Apartmanı’nı en tepeye oturttunuz. Teveccühünüze layık olmaya çalışacağız” sözlerini kaydetti.

YORUMLAR 19
  • Ayse 3 yıl önce Şikayet Et
    Masumlar apartmanı çobenim küçüklüğümde böyle bir aile dostumuz vardı safiye gibi olmasa da çoğu huyları aynıydı şimdi o yaşlandı çocuğu kırk yaşında annesini görevini devdevir almış annesinden de beter böyle insanlar gerçekten var bu hayatta k güzel beyeniyle izliyorum
    Cevapla
  • Özben 3 yıl önce Şikayet Et
    Hepsini izliyorum masumlar apartmani dogdun ev kaderindir kirmizi oda hepside gercek evimizin icinden söylenemeyenler aile sıddet yanlizlik bunlar hayattan dram biraz fazla gibi olsada bence herkezin hayatti bi hikayesi var aci tatlı huzunlu sevincli ben bayildim dizilere tebrik ediyorum bizede ders olsun ailemize davranis seklimize gelecekleri adina dikkat edelim ki iyi kalpli nesiller turesin
    Cevapla
  • Gül 3 yıl önce Şikayet Et
    Cok güzel diziler, ama cok fazla tekrar olunca tadı kaciyor
    Cevapla
  • ZEHRA 3 yıl önce Şikayet Et
    Tamam çok iyi harika reytingler tavan filan da benim merak ettiğim bu olayları yaşamış insanların kendi hayatlarının dizi olmasına müsadeleri var mı? İzleyince tekrar bunalıma girme ihtimalleri yok mu? Bi psikiyatrin, yapımcının para kaynağı mı insanların en özelleri?
    Cevapla
  • Jale 3 yıl önce Şikayet Et
    Hayatta değiller şimdi
    Cevapla
  • Buse 3 yıl önce Şikayet Et
    Bazı hastaları yazarın kitaplarını okumuş. Ve birkaç hastası kendisini kitabında konu edinip edinmeyeceğini sormuştu.
    Cevapla
  • Aylin Kutlu 3 yıl önce Şikayet Et
    Zaten yayinlanan kitaplar var ortada. Kitapta konusu gecince birsey olmuyor da tv dizisi olunca mi tekrar depresyona giriyorlar
    Cevapla
  • Ata 3 yıl önce Şikayet Et
    Kimsenin adı soyadı , hangi şehirde yaşadığı verilmiyor dizide evet turkiyenin gerçekleri.....en azından bizim gerçek hayatımız olmayan plazalarda podyumdan fırmalışçasına saçma sapan çarpık ilişkileri barındıran dizilerden değil hayatın içinden
    Cevapla
  • Gülçiçek 3 yıl önce Şikayet Et
    Doğduğun ev kaderindir masumlar apartmanı kırmızı oda diziler birleşti
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hamas ateşkes anlaşması için "Türkiye ve Rusya'nın garantörlüğünü istiyor" iddiası
AK Parti teşkilatı İstanbul’da milyonlarca seçmene nasıl dokunabiliyor?