Böyle düşmanlık görülmedi!

Bu aileler hem anlaşamıyorlar, hem de birbirlerinden kopamıyorlar! Kanal 7’nin yeni dizisi SEVGİLİ DÜŞMANIM pazartesi günleri 19.40’ta ekrana geliyor.

Böyle düşmanlık görülmedi!
Böyle düşmanlık görülmedi!
GİRİŞ 25.02.2008 14:31 GÜNCELLEME 25.02.2008 14:31
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Türk tiyatrosunun yıldız isimleri yepyeni bir diziyle Kanal 7 ekranında buluşuyor. Ayşen Gruda, Ayberk Atilla, Selahattin Taşdöğen, Sinan Bengier ve Kemal Kuruçay gibi usta isimlerin bir araya geldiği “Sevgili Düşmanım” ekranların gülümseten yapımlarından biri olmaya aday!

Bu akşam ilk bölümüyle ekrana gelecek olan Sevgili Düşmanım’da, yıllarönce bitmez tükenmez kavgaları yüzünden köylerinden kovulan iki düşman aile kaderin cilvesiyle yıllar sonra yine karşı karşıya geliyor. Üstelik aynı mahallede, hatta birisi diğerinin kiracısı olarak. 






Salkımsaçak Mahallesi, görülmedik bir savaşa ve şamataya ev sahipliğine hazırlanıyor. Yeni taşındıkları mahallede evleri, hatta dükkanları bile karşı karşıya olan Kazancıoğulları ile Kellecioğulları arasında çok eskilere dayanan bir husumet bulunuyor.

Kazancıoğullarının başında az gören bir nine, Kellecioğulları’nın başında ise az duyan bir dede var. Zamanla nesilden nesile süren ezeli düşmanlığa oğullar, gelinler ve torunlar da eşlik ediyor. Bu arada oğullar arasında düşmanlık artarak devam ederken torunlar arasında da bir şeyler ters gitmeye başlıyor…









Bütün bunlar yetmezmiş gibi curcunaya mahallenin kuralcı zabıtası, her gün renk değiştiren delisi, palavracı Cevahir’i, kız kurusu Gülparesi, Hayat Baba’sı, ve Bağrıyanık Necati’si de ekleniyor.
















Kavga ettikçe iki sevgili gibi birbirlerine daha sıkı bağlanan ezeli düşman ailelerin öyküsü “Sevgili Düşmanım” izleyenlere sıcacık ve eğlenceli saatler vaat ediyor.



Birinci bölüm özeti:

İKİ DÜŞMAN AİLE KARŞILAŞIYOR, KIZILCA KIYAMET KOPUYOR!
Evlerine yeni taşınan aileye hoş geldin ziyaretine giden Kellecioğulları’ndan Cevdet Bey ve eşi büyük sürprizle karşılaşırlar; Kiracıları ezeli düşmanları Kazancıoğulları’dır. O anda iki tarafta eski düşmanlıkları hatırlar ve kıyamet işte o zaman kopar. Oysaki taşınma sırasında iki ailenin gençleri birbirinden etkilenmiş, bilmeden bir sevdanın ilk kalp atışlarını hissetmişlerdi. Bütün bu gelişmelerden hala haberi olmayan ailelerin ninesi ve dedesi için durum daha da vahimdi. Çünkü, dedenin sinirlenince zıplayan bir tansiyonu, ninenin de bitmek bilmeyen inadı vardı. Bundan sonra Kellecioğulları ve Kazancıoğulları arasında yaşanacaklar öyle kolay yenilir, yutulur olaylar olmayacak gibi görünüyor…


Dizi Film “SEVGİLİ DÜŞMANIM”
Artık her pazartesi saat 19.40’da Kanal 7’de.

Künye:
Yapımcı : Hüseyin Türkyıldırır
Yönetmen : Oğuz Yalçın
Senaristler : Hayriye Ersöz - Mehmet Uyar
Yard. Yönetmen : Kemal Yılmaz
Oyuncular : Ayşen Gruda, Ayberk Atilla, Sinan Bengier,
Selahattin Taşdöğen, Damla Debre, Kemal Kuruçay,
Melek Şahin, Esin Karakaya, Cem Aktuna, Hüseyin
Erkanlı, Anıl Çelik, Mehmet Beyazıt, Timur Ölkebaş,
Nevin Yılmaz, Tuğba Melis Türk, Ayben Erman,
Nurettin Özel, Cemal Cemako Edabali, Furkan Sarı,
Yaşar Mert Sefa
Müzik : Fatih Ihlamur
Görüntü Yönetmeni : Ufuk Dinç
Sanat Yönetmeni : Sertaç Şenbahçe Kekevi
Yapım : Esra Film/ 2008

YORUMLAR 1
  • Hayrettin KAYA 16 yıl önce Şikayet Et
    Teşekkürler.... Tanıtımlarından sonra merakla beklediğimiz diziyi bugün izledik.Ailece sıkılmadan TEBRİK VE TEŞEKKÜR.Değerli Ayşen Gruda\'yı(Domates güzeli lakabıyla tanıdık biz onu) böyle bir dizide görmek bizleri haliyle çok mutlu etti.Allah uzun ömürler versin.O kuşaktan kaç kişi kaldıki...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Din adamlarının toplumdaki algısı belli oldu! Diyanet'in o faaliyetine büyük destek
Brezilya'da felaket! Hükümet korkunç bilançoyu açıkladı