Savaşçı'da sular bir türlü durulmuyor! Gerginlikten Fox TV'nin Yasak Elma dizisi nasibini aldı

Fox TV kanalında birkaç haftadır yayına girmeyen ve ekrana dönüp dönmeyeceği belirsizliğini koruyan Savaşçı dizisi oyuncusundan hiç hesapta olmayan hamle geldi. Savaşçı projesindeki oyunculuk performansıyla göz dolduran Berk Oktay, Yasak Elma dizisiyle anlaşarak oyuncu kadrosuna transfer edildiği iddiası gündeme bomba gibi düştü.

Savaşçı'da sular bir türlü durulmuyor! Gerginlikten Fox TV'nin Yasak Elma dizisi nasibini aldı
Savaşçı'da sular bir türlü durulmuyor! Gerginlikten Fox TV'nin Yasak Elma dizisi nasibini aldı
GİRİŞ 05.11.2020 14:38 GÜNCELLEME 05.11.2020 14:38
Bu Habere 31 Yorum Yapılmış

Fox TV'de ekranlarında yayın hayatına devam eden Yasak Elma ve Savaşçı dizi projesi arasında beklenmedik bir anda meydana gelen oyuncu krizi sosyal medya kullanıcılarının diline düştü. Vatan, millet ve bayrak sevdasıyla yanıp tutuşan Kılıç Timi'nin kahramanlıklarının ve üstün mücadelesinin gözler önüne serildiği Savaşçı dizisinin haftalardır yeni bölümünün yayınlanmaması final yaptığı iddiasını da beraberinde getirmişti. Yapımcı kuruluş kanadından Savaşçı dizisinin akıbetine ilişkin gelecek resmi açıklamaya gözler çevrilirken tahmin edilemeyecek bir olayın patlak vermesi işleri daha da karmaşık bir hale dönüştürdü.

Kuruluş Osman 33.bölüm fragmanı | Muazzam direniş! Gurur kaynağı oldu: Göğüs kabartan sahne...

 

Savaşçı yapımında toplamda dört sezon boyunca Yüzbaşı Kağan Bozok karakterini üstlenen Berk Oktay'ın aynı kanalda serüvenini sürdüren Yasak Elma adlı diziyle el sıkıştığına yönelik iddia ileri sürüldü.  

Televizyonda hangi diziler fişek hızıyla sona erdirildi: Neden erkenden bitirildi? Final...

Hali hazırda ünlü oyuncu Berk Oktay'ın Savaşçı'nın yapımcılığında bulunan Limon Film'le sözleşmesi bulunuyorken, Yasak Elma dizisinin yapımcısısı olan Med Yapım'la anlaşma yapması söz konusu 2 yapımcı kuruluşu karşı karşıya getirdiği ortaya atıldı.

Sadakatsiz dizisinde sezonun transfer bombası patlatıldı! Popüler oyuncu apayrı renk katacak...

Savaşçı dizi projesinin 12 Kasım tarihi itibariyle 100.bölümünün çekimlerine başlanması planlanırken, bir dizi bitmeden başka bir diziye başlayacak olan Berk Oktay'ın yapacağı açıklamayı seyircisi sabırsızlık içerisinde bekleyişe koyuldu. 

YORUMLAR 31
  • Gezegen 3 yıl önce Şikayet Et
    Tayanç Ayaydın yakışır savaşçıya anlaşabilirler se
    Cevapla
  • Davut 3 yıl önce Şikayet Et
    Tayanç Ayaydın ı transfer etsinler bak nasıl daha güzel oluyor savaşçı 1 haftada digeri unutulur
    Cevapla
  • NECDET 3 yıl önce Şikayet Et
    Bende aynı şeyi düşünüyorum DAYANÇ AYAYDIN diziye büyük hava ve reyting katar kendisini yıllar önce OSMAN SINAV 'ın SAKARYA FIRAT dizisi ile gösterdiği performansı biliyoruz gerçekten yerinde bir karar olur bence hiç vakit kaybetmeden transfer etsinler.
    Cevapla
  • Metin 3 yıl önce Şikayet Et
    Niye sasiriyosunuz sanki adam gercekte asker para, sözleşme cercevesinde yapılan iş bu
    Cevapla
  • Mustafa ak 3 yıl önce Şikayet Et
    Sizin yapacağınız filimin içine tüküreyim ne bicim filim çeviriliyor arkadaş en sevdiğim filim di su ilkede doğru dürüst filim yapılmıyor en sevdiğimiz arka sokaklar ve savaşçı dizisi idi ve savaş ci dizisinin devamını istiyoruz ...
    Cevapla
  • Aynur 67 3 yıl önce Şikayet Et
    Yazık olur yasak elmaya giderse
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
KAAN için yeni aşama! Teslim tarihi öne çekildi
İsrail'den misilleme! "İran’ın saldırısı İsrail ve ABD’ye yaradı..."