Kuruluş Osman 35.bölüm fragmanı: Doğduğuna pişman edecek! Burnundan fitil fitil getirecek plan

Kuruluş Osman son bölümde Osman bey yaşamı tehlike altına giren Targun Hatun'u ele geçirildiği yerden çekip çıkarabilmek için gövde gösterisi başlatmıştır. Kuruluş Osman 34.son bölümde giriştiği mücadelede Targun Hatun'un hürriyet ipini eline almasını sağlarken Nikola da Osman bey'e kumpas kurarak rehin tutmaya kalksa da başına geleceklerden habersizdir. ATV'nin tarihi dizisi Kuruluş Osman 35.bölüm fragmanı çıktı mı?

GİRİŞ 23.11.2020 07:43 GÜNCELLEME 23.11.2020 07:43
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Kuruluş Osman 34.son bölümde; Ertuğrul bey'in sıhhati her geçen gün ciddi bir vaziyet almasıyla büyük bir imtihandan geçerken, Bizanslıların hazırladığı hain komploya yenik düşerek rehin pozisyonuna düşen Targun Hatun'un esaretten kurtulması artık Osman bey'in elindedir. Kuruluş Osman son bölümde; Targun Hatun'u ele geçirerek İnegöl'de tutsak eden Bizans kuvvetlerine rest çekerek tepkisini açık bir şekilde ortaya koyan Osman bey, mücadelenin altından başarıyla kalkarak hürriyet bayraklarını dalgalandırmıştır.

Acun Ilıcalı ünlü YouTuber Enes Batur'la anlaştı! Exxen'deki yepyeni projesinde göreceksiniz...

Osman bey'in imdadına yetişerek hayatı emin ellerde olan Targun Hatun'un obadaki yerini alması infial etkisi meydana getirirken, Kulucahisar Kalesi'n kazanarak tekrardan hakimiyet elde edebilmenin bin bir türlü yolunu arayan Osman'ın Nikola'nın tuzağına düşmesinin ardından Kuruluş Osman 35.bölüm fragmanı bekleniyor. Hasımlarının zafer naraları atmasına pabuç bırakmayarak geliştirdiği efsane savaş stratejisiyle Nikola'yı sudan çıkmış balığa döndüren Osman bey'in, ''Bize böyle yaşatmayı öğrettiler, az sonra ölecek gibi!'' sözleriyle hakkından gelmesinin akabinde Kuruluş Osman 35.bölüm fragmanı yayınlandı.

Masumlar Apartmanı'nın gözdesinden ilk kez duyacağınız itiraf! Diziye dair bakın neler söyledi

TV8 MasterChef Türkiye'deki ''köstebek'' krizi çözüldü: Acun Ilıcalı o ifşacıyı açığa çıkardı!

 

KURULUŞ OSMAN 35.BÖLÜM FRAGMANI YAYINA GİRDİ!

Senaristliğini Mehmet Bozdağ, Ozan Bodur, Atilla Engin ve Aslı Zeynep Peker Bozdağ'ın üstlendiği, genel yönetmenlik koltuğunda Metin Günay'ın oturduğu gerek zengin oyuncu kadrosuyla gerekse çarpıcı olay örgüsü ve başarılı prodüksiyonuyla heyecan ve gerilim fırtınası estirip reyting rekoruna imza atan Kuruluş Osman 35.bölüm fragmanı ekrana geldi.

KURULUŞ OSMAN 35.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Yönetmenlik koltuğunda Fethi Bayram ve Ahmet Yılmaz'ın oturduğu, Diriliş Ertuğrul yapımı sayesinde yakından tanıınarak adından söz ettiren ve ulusal çapta hatrı sayılır başarılar kaydeden Mehmet Bozdağ'ın yapımcılığında yer aldığı, Bozdağ Film farkıyla ekrana gelen Kuruluş Osman 35.bölümüyle 25 Kasım Çarşamba tarihinde saat 20:00'da akıllara kazınacak etkileyici sahneleriyle televizyon ekranlarında izleyici kitlesinin karşısına geçecek.

YORUMLAR 7
  • lord 3 yıl önce Şikayet Et
    YİNE BİR Hayel gibi geldi...
    Cevapla
  • yadigar 3 yıl önce Şikayet Et
    tarihte nikoladan inegöl kalesini alıyordu osman bey. filmde olmayabilir ama daha sezonun başı nikolanın bu kadar erken öleceğini düşünmüyorum. fragmanda çok farklı görünebiliyor herşey.
    Cevapla
  • yozgat 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu sene Osman çok güzel oynamaya başladı,bizim küçük çoçuklar bile farketti birde senaryonun gizem içermesi sürükleyici oluyor şimdiden tebrik ederiz ... (Pazartesi UYANIŞ Salı KURULUŞ,Çarşamba TABİKİ ABDUL EL HAMİD .....
    Cevapla
  • TaTaNGa 3 yıl önce Şikayet Et
    Fıkra gibi açıklama.Binali Yıldırım geldi aklıma :):)
    Cevapla
  • Oguz 3 yıl önce Şikayet Et
    kuruluş osman salı değil çarşamba, Payitaht abdülhamid de çarşamba değil cuma. Neresini düzeltsek :)
    Cevapla
  • Büyük Türkiye 3 yıl önce Şikayet Et
    bu adam kendini çok kasıyordu, yönetmen durumu fark etmiş olacak ki uyarmış ama bu sefer de pişmiş kelle gibi sırıtıyor :)) ama helal rolün hakkını veriyor.
    Cevapla
  • Zafer 3 yıl önce Şikayet Et
    Gittikçe role daha çok giriyor. Gelde 1 hafta bekle.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Menzil Cemaati'nden 'yerel seçim' kararı!
Türk savunma sanayiinin ihracat başarısı Çin'in gündeminde