Kuruluş Osman transferiyle yapbozun parçaları tamamlandı: Dünyaca ünlü isim anlaşmayı onayladı!

Televizyon ekranlarında tarihin derinliklerine doğru inerek seyircisini unutulmaz bir yolculuğa çıkaran Kuruluş Osman dizi projesinin oyuncu kadrosuna dünyaca ünlü boksör katılacak. Başarı basamaklarını hızla tırmanarak Türkleri gururlandıran zaferlere imza atan Azerbaycanlı kick boks ustası Zabit Samedov, Kuruluş Osman'da boy göstermeye hazırlanıyor.

Kuruluş Osman transferiyle yapbozun parçaları tamamlandı: Dünyaca ünlü isim anlaşmayı onayladı!
Kuruluş Osman transferiyle yapbozun parçaları tamamlandı: Dünyaca ünlü isim anlaşmayı onayladı!
GİRİŞ 26.11.2020 13:14 GÜNCELLEME 26.11.2020 13:14
Bu Habere 37 Yorum Yapılmış

Türk dizi sektöründe kayda değer ivme yakalayarak izleyici kitlesinin etkisinden çıkamadığı sahnelerle reyting başarısını taçlandıran Kuruluş Osman yapımına dünyaca ünlü sporcu ekibe transfer edilecek. 25 Kasım Çarşamba tarihinde ATV kanalında yayına girecek Kuruluş Osman projesinin yeni bölümünde ekrana bomba gibi dönüş yaparak kameralar karşısına geçecek Azerbaycanlı kick boks ustası Zabit Samedov, dizi severlere akıllardan silinmeyecek dakikalar yaşatacak. 

 

Oluşturulan kemik kadronun haricinde haneye adını yazdıran yeni isimlerle de medya gündeminde sıkı sıkıya tutunan Kuruluş Osman'a Zabit Samedov'un katıldığını öğrenen takipçilerinin heyecan kat sayısı bir hayli yükseldi. 

MasterChef Türkiye'yle bağı koparılan Uğur Yılmaz Deniz'e 2.sarsıcı şok: Ona pahalıya mal oldu!

TRT1'in Masumlar Apartmanı dizisinin yıldız oyuncusu, 6 yıllık evliliğini tek celsede bitirdi!

Kuruluş Osman'la beraber oyunculuk kariyerine başlangıç yaparak deneyim sahibi olacak dünyaca ünlü boksör Zabit Samedov, hem dünya şampiyonu hem de Avrupa şampiyonu unvanlarına sahip olmakla beraber katıldığı pek çok turnuva ve şampiyonada Türk dünyasının göğsünü kabartmıştır. 

Kuruluş Osman dizi projesinin gerek yapımcılığını ve proje tasarımcılığını gerekse senaryo yazarlığını üstlenen Mehmet Bozdağ, sosyal medya hesabı aracılığıyla ünlü boksçunun oyuncu kadrosuna eklendiği şu sözlerle açıkladı: “Tüm dünyada başarılarıyla göğsümüzü kabartan Azerbaycanlı kick boks ustası Zabit Samedov, Kuruluş Osman dizisine katıldı. Can Azerbaycan’a selam olsun. Ordularımız Muzaffer olsun.”

YORUMLAR 37
  • Burhan 3 yıl önce Şikayet Et
    Gayet güzel bir dizi. Burak bey de gittikçe güzel oynuyor. Beğenmeyen, izlemediği halde ilgili haberleri okuyup yorum yazanlar, Nikolanin adamları veya Geyhatunun nokerleri olabilir.
    Cevapla
  • İsmail 3 yıl önce Şikayet Et
    Tekrar dizi izleme alışkanlığı ve bağlılık için Barbaros 'u bekliyorum. Bir kaç bölümünü izledim Kuruluş un, diğer eski ve usta oyuncular sayesinde izlendiğini düşünüyorum . Özciviti zaten sevmem ben zengin adam aşk meşk işleri ile devam etsin . Bu dizi bir kaç beden büyük #bence
    Cevapla
  • Hakan 3 yıl önce Şikayet Et
    Burak özçivit in yerine başkası oynasa daha güzel olurdu hareketleri uapmacık geliyor tat vermiyor
    Cevapla
  • Kadir 3 yıl önce Şikayet Et
    Bence bu adam dan baska hic kimse onun gibi guzel oynayamaz herseyi hakediyor . Adam rolünün kata be kat hakkini veriyorr
    Cevapla
  • Yılmaz 3 yıl önce Şikayet Et
    Burak özçiviti baş rolde oynatmakla en büyük hata kim gelirse gelsin bu film ivme kazanamaz!!!
    Cevapla
  • Nesibe 3 yıl önce Şikayet Et
    Çok seviyorum bu diziyi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Haftaya damga vuran pozisyonun VAR kayıtları açıklandı
Irak'la uzlaşma sağlandı, PKK'ya en büyük darbe geliyor! 40 km. derinliğe inilerek...