Acun Ilıcalı'dan olay olacak MasterChef Türkiye açıklaması: Bilinmeyen gerçeği masaya yatırdı!

MasterChef Türkiye'de yavaş yavaş sona doğru gelindikçe rekabetin dozu katlanarak artarken Acun Ilıcalı diskalifiye kararı verdiği Uğur Yılmaz Deniz hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulundu. MasterChef Türkiye'de düzenlenen oyunları kazanma hırsıyla zaman zaman yarışmacı isimler arasında hararetli tartışma ortamı meydana gelirken Acun Ilıcalı son zamanlarda gündemden düşmeyen Uğur Yılmaz Deniz'e dair neler söyledi

Acun Ilıcalı'dan olay olacak MasterChef Türkiye açıklaması: Bilinmeyen gerçeği masaya yatırdı!
Acun Ilıcalı'dan olay olacak MasterChef Türkiye açıklaması: Bilinmeyen gerçeği masaya yatırdı!
GİRİŞ 01.12.2020 15:02 GÜNCELLEME 01.12.2020 15:06
Bu Habere 26 Yorum Yapılmış

Ünlü yapımcı ve sunucu Acun Ilıcalı, Hürriyet gazetesine açıklama yaparak Uğur Yılmaz Deniz'in hangi sebepten ötürü MasterChef Türkiye programıyla bağlantısının koparıldığına yönelik tüm dikkatleri üzerine çeken konuşmalarda bulundu. Geçmişteki hatalı söylemleri nedeniyle hakkında diskalifiye kararı çıkarılarak MasterChef Türkiye ana kadrosu dışında bırakılan Uğur Yılmaz Deniz konusunda sessizliğini bozan Acun Ilıcalı, "Uğur’un ettiği küfürler, kitlesel bir nitelik taşımasaydı belki durum toparlanabilirdi. Ama o küfür üzerine bizim tepkisiz kalmamız, küfre sahip çıktığımız anlamı taşıyacaktı. Bunu kimseye anlatamazdık. Uğur’u ekranda uğurlarken... Kendisini ifade etmesine imkân tanıdık. Amacımız Uğur’un yaşadığı derin pişmanlığı kamuoyuna yansıtmasını sağlamaktı. Bu amacımızı sağladık. Biz her zaman yarışmacılarımıza sahip çıkıyoruz. Uğur şu anda mutlu. Mutluluğunu da ifade ediyor. Tüm toplumu etkileyen samimi pişmanlıktan sonra Uğur bu konuyla ilgili bir mağduriyet yaşarsa ben yanında yer alırım." şeklinde ifadelere yer verdi.

 

 

MasterChef Türkiye'de gün geçtikçe son düzlüğe çıkarken gayelerini yerine getirebilmek adına emin adımlarla yürüyen yarışmacı isimler, her hafta olduğu gibi bu hafta da eleme adayı olmamak üzere yapabileceklerinin en iyisini ortaya koydu. Ebru Has'ın mavi takımın kaptanlık koltuğunda otururken Sefa Okyay Kılıç'ın ise kırmızı takımın kaptanlığını üstlenerek belirledikleri diğer ekip arkadaşlarıyla beraber bireysel dokunulmazlık oyununda kaybeden taraf olmamak üzere performans anlamında ellerinden geleni ardına koymadılar. 

MasterChef Türkiye'den çıkışı verilen Uğur Yılmaz Deniz'e yeni şok! Bu kadarı hiç beklenmiyordu

Ancak ne var ki takım oyununda birtakım eksik ve yanlışlarla hedefledikleri gibi bir başarı düzeyine ulaşamayıp karşı takım ile kıyaslandığında performansı daha düşük bulunan mavi takım galibiyeti kırmızı takıma kaptırdı. Dokunulmazlık oyununda üstünlüğü sağlayamayıp hüsrana uğradıkları için istemeyerek de olsa aralarından eleme adayı çıkarmak mecburiyetinde kalan mavi takım, oylamada çeşitli sebeplere bağlı olarak bir ismi seçmeye koyuldukları esnada çekişmeli görüntüler ortaya çıktı. 

MasterChef Türkiye'de akıllardan silinmeyecek ayrılık! Veda sözleri kalbine ok gibi saplandı...

Son derece gergin bir atmosferin hakim olduğu ve takım oyununda kaybetmenin de verdiği stresle beraber hesaplaşmaların baş gösterdiği oylama doğrultusunda; Ebru Has ve Uğur Yılmaz Deniz'in aldığı oyların eşit çıkması üzerine son karar Ebru Has'a kalarak Uğur Yılmaz Deniz'i eleme potasına gönderdi.

MasterChef Türkiye'den çıkışı verilen Uğur Yılmaz Deniz'e yeni şok! Bu kadarı hiç beklenmiyordu

GEÇTİĞİMİZ GÜNLERDE MASTERCHEF TÜRKİYE'DE NE OLMUŞTU?

MasterChef Türkiye yarışma programının yapımcılığını üstlenen Acun Ilıcalı'nın aktif paylaşımlarda bulunduğı Twitter hesabı aracılığıyla yapmış olduğu gönderi ışığında, yarışmacı Uğur Yılmaz Deniz'in sosyal platformlar üzerinden terbiye sınırlarını aşan gönderilere yer vermesi gerekçe gösterilerek programla ilişiğinin kesildiği ilan edilmişti. Acun Ilıcalı'nın ''diskalifiye'' kararıyla beraber MasterChef Türkiye ana kadrosundan çıkarılan Uğur Yılmaz Deniz'in; Fenerbahçe, Aziz Yıldırım, Ali Koç başta olmak üzere başörtülü kadınlara ağır hakaretlerde bulunduğu tespit edilmişti.

MasterChef Türkiye'yle tanınan Uğur Yılmaz Deniz, TV8'de olmayacak! Acun Ilıcalı tavrını koydu

YORUMLAR 26
  • Sivas 3 yıl önce Şikayet Et
    Acun ilicalinin televole programlarini ubutmadik simdi masallah ahlak dagitiyor
    Cevapla
  • Zeyno 3 yıl önce Şikayet Et
    Cenabı Allah herkezin gözün önünde kimseyi rencide etmeyin hatasını örtün ki bende sizinkini orteyim der. Acun sanki çok e Mükkemmel yaşantısı.... v.s Bir büyük olarak şu hataların var özür dilettirebilirdi. Hiç kimse mükemmel değil.. bir daha da onun tvsini seyretmemek lazim.
    Cevapla
  • ibrahim 3 yıl önce Şikayet Et
    toplumun köküne dinamit koydular her taraf berbat ahlak edep şuur yerle yeksan iyi projeler yaptılar insanları zıvanadan çıkardılar islami ve kültürel hiçbir şey bırakmadılar
    Cevapla
  • niğdeli 3 yıl önce Şikayet Et
    gezi olaylarında polise küfreden youtuberı programına çıkararak gereken mesajı verdin. hiç samimi gelmiyor açıklamaların.
    Cevapla
  • kemal 3 yıl önce Şikayet Et
    delikanlı olsalardı bütün yarışmacılar bu oyunu bırakırlardı.8 sene önce olmuş evet haksız.ama şimdiye kadar nerdeydiniz.kendi leri çok mu sütten çıkmış
    Cevapla
  • mert 3 yıl önce Şikayet Et
    Sözleşme imzalatılmıştır büyük ihtimalle kafalarına göre çıkamazlar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Para sayma skandalı! Canan Kaftancıoğlu ifadeye çağrıldı! Bomba itiraf: CHP adına...
Hakan Fidan'dan yeni Kandil yapılanmasına uyarı: Hatadan dönün