Fox TV'ye iddialı rakip geldi! Zuhal Topal'la Sofrada'yla reyting savaşında 'Ben de varım' dedi

Fox TV'nin kanalında gelin & kaynana konseptiyle ekran yolculuğunda yürüyen Zuhal Topal'la Sofrada programına rakip olarak gelen Yatıya Misafirim Var bambaşka kültürel yapılara sahip olan kişileri aynı çatı altında buluşturacak. Zuhal Topal'la Sofrada programından apayrı bir formatla Kanal D'de ekrana merhaba demeye hazırlanan Yatıya Misafirim Var programında renkli görüntüler ortaya çıkarken keyifli anlar yaşatacak.

GİRİŞ 01.12.2020 12:00 GÜNCELLEME 01.12.2020 12:01
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Toplamda üç sezondur Fox TV ekranlarındaki varlığını sürdüren ve izlenme oranlarında da parlak sonuçlar elde eden Zuhal Topal'la Sofrada programının yeni rakibi olan Yatıya Misafirim Var, çeşitli kültürleri içerisinde barındıran kişileri tek bir platformda toplayarak izleyici kitlesinin dikkatini ve ilgisini çekmeye çalışacak.

Genel yönetmenlik koltuğunda Şafak Bakkalbaşıoğlu'nun oturduğu BBO Yapım ve Skala Yapım farkıyla Kanal D ekranlarında 1 Aralık Pazartesi gününden itibaren yayın hayatına başlangıç yapacak olan Yatıya Misafirim Var, adından söz ettiren konseptiyle reytinglerde Zuhal Topal'la Sofrada programını zorlayacak.

MasterChef Türkiye yarışmacısının olaylı hareketi unutulmadı! Sular durulmuyor: Ortam gerildi..

 

Zuhal Topal'la Sofrada programıyla aynı zaman diliminde yayına girecek olan Yatıya Misafirim Var'da kendine has yaşam öyküsü, hayat tarzı ve birbirinden farklı şehirlerin kültürel özellikler gözleri önüne serilecek ve servis edilen birbirinden lezzetli yemeklerle de damak tadına düşkün seyircilere hitap edecek.

Apayrı kültürlerden gelen ve birbirlerini ilk defa gören yarışmacıları tek bir platform altında toplayacak olan ve hafta içi her gün saat 16:00'da Kanal D ekranındaki yerini alacak Yatıya Misafirim Var'da gelen konukların en iyi biçimde ağırlanması adına her bir yarışmacı kıran kırana mücadelesini sürdürecek.

YATIYA MİSAFİRİM VAR PROGRAMININ KONSEPTİ NASIL OLACAK?

Toplamda 5 yarışmacı, 5 değişik şehirde konuklarını memnun etmek üzere ter döküp hünerlerini sergileyecek. Marifetlerini gösterecek olan bu yarışmacılar, her gün başka bir şehirde, o şehri temsil eden yarışmacı ismin evinde konuk olarak ağırlanacak, aynı zamanda geceyi de orada geçirecek. 

Her bir yarışmacı davet edildiği evde, hem şehrin kültürünü yakından tanıma imkanı elde edecek hem de yemeklerini, yiyecek ve misafirperverliğini tecrübe etme fırsatını yakalayacaklar. Günün sonuna gelindiğinde ise oylama sistemi devreye girecek ve yarışmacılar ev sahibini puanlayacak. Ertesi gün de farklı bir şehir, farklı bir yarışmacıyla şehirlerarası rekabet hız kesmeden sürecek.

YORUMLAR 11
  • Seyirci 3 yıl önce Şikayet Et
    Bitmediler gitti
    Cevapla
  • Ilayda 3 yıl önce Şikayet Et
    Bence iyi bi program zuhal topala sofrada en azindan yemek yaptigimizda bircok seçenek geliyo aklimiza onu izliyerek
    Cevapla
  • Vangölü 3 yıl önce Şikayet Et
    hiç bir özelliği olmayan bir yapmacık kadın yazık evlilik programı hal etti bu kalmisti
    Cevapla
  • Araz 3 yıl önce Şikayet Et
    25 bölüm ömrü var
    Cevapla
  • İsimsiz 3 yıl önce Şikayet Et
    Boş hemde bomboş bir program daha geliyor demekki
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İYİ Parti'nin İBB adayı Kavuncu CHP-DEM ittifakına değindi ve asıl amaçlarını açıkladı...
Hazar Denizi'nde güvenliği sağlamak için Türkiye ile temasa geçtiler!