TV8 Masterchef Türkiye'nin popüler isminden panikleten kaza: Acilen hastanenin yolunu tuttular!

TV8 ekranlarında yarışmacıların kıran kırana mücadele ettiği MasterChef Türkiye programında Barbaros Yoloğlu hem stüdyodakileri hem de ekran başındaki seyircileri korkutan bir kaza geçirdi. 30 Kasım Pazartesi tarihinde TV8'de yayına giren MasterChef Türkiye'nin 111.bölümünde; Kaptanlık oyunu esnasında parmağını kesen Barbaros Yoloğlu apar topar hastaneye götürüldü.

TV8 Masterchef Türkiye'nin popüler isminden panikleten kaza: Acilen hastanenin yolunu tuttular!
TV8 Masterchef Türkiye'nin popüler isminden panikleten kaza: Acilen hastanenin yolunu tuttular!
GİRİŞ 01.12.2020 23:39 GÜNCELLEME 01.12.2020 23:39
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Pişirme, sunum ve lezzet alanında birbirinden iddialı yarışma isimleri aynı platform altında buluşturan MasterChef Türkiye programında bu hafta kaptanlık için mücadelesini ortaya koyan Barbaros Yoloğlu parmağını keserek mutfak kazası geçirdi. 

Takım kaptanı olmak isteyen yarışmacı isimler en iyi profiterolü eksiksiz ve hatasız hazırlayıp usta şeflere bağendirebilmek üzere kıyasıya yarışırken MasterChef Türkiye yarışmacısı Barbaros Yoloğlu, prefetorolü hazırladığı sırada talihsiz bir kaza yaşadı. 

MasterChef Türkiye Uğur Yılmaz Deniz'den çok konuşulacak yeni açıklama! Bu sefer neler dedi?

 

Hazırlamış olduğu tatlıyı şeflere servis eden, fakat geçirdiği kaza sonucunda parmağında derin kesik açılan Barbaros dikiş atılması adına apar topar hastaneye sevk edildi. Konuya ilişkin açıklama gerçekleştiren MasterChef Türkiye jüri üyesi Şef Somer Sivrioğlu, Barbaros Yoloğlu'nun elinde ciddi bir kesik olduğunu ifade etti. 

ATV Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz setinde kan donduran skandal! Böylesi daha önce hiç görülmedi

MASTERCHEF TÜRKİYE'DE KAPTAN VE YENİ TAKIMLAR AÇIKLANDI!

Diğer taraftan toplamda 50 dakika içinde 30 tane profiterol hazırlayan isimlerden Emir, Sefa ve Özgül, bu hafta TV8'de ekrana gelen kaptanlık oyununda en iyi ilk üçte olmaya hak kazandı. Kaptanlık oyununu en başarılı tamamlayan yarışmacı isim Özgül olurken, mavi takımın kaptanlığını kazanan Özgül, kırmızı takımın kaptanlık koltuğuna Eray'ı oturttu. 

-Mavi takım kaptanlığını üstlenecek Özgül takımına; Barbaros, Emir ve Sefa'yı tercih etti.

-Eray'ın kaptanlığında yer aldığı kırmızı takımda da; Serhat ve Ebru bulunmaktadır. 

YORUMLAR 6
  • sinirli 3 yıl önce Şikayet Et
    bence saçma bir program ninemin bulgur pilavının tadını bile veremeyenler ismi cismi belirsiz yemek tutturmaya çalışmaları türk milletinin aklıyla dalga geçmektir .
    Cevapla
  • Mert 3 yıl önce Şikayet Et
    Çok korktum! O kadar korkunçtu ki , korku filmlerini aratmayacak şekilde! Ailece psikolojik destek alıyoruz! Bu korkuyu bekasım yeneceğimizi bilmiyoruz!
    Cevapla
  • Dost 3 yıl önce Şikayet Et
    Ne anları korkuncmu ne kadar aciz satılık yalaka. Sin eziksin ve............... sun anladın sen
    Cevapla
  • Tövbe. 3 yıl önce Şikayet Et
    Yüce Rahman biz insanlara hata yaparak sonra tövbemiz ile bağışlar büyük hatalar gençlikte yapılır ondan sonra insan olgunlaşıyor uğur kardeşimizi milyon ların önünde ağlatıp sonrada affetmemenin faturası sebep olanları elbette bulacaktır..
    Cevapla
  • Kayı 3 yıl önce Şikayet Et
    Ne kadar korkunçmuş vay be.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Murat Kurum'dan BAYKAR'a sürpriz ziyaret: Bugün yeni çok şey öğrendim...
Yeniden Refah Partisi’nin arkasındaki güç kim! İstanbul’da oyun oynuyorlar…