TV8'in iddialı yapımı Kırmızı Oda'ya yankı uyandıran transfer! O isim duygu fırtınası estirecek

Yayın hayatına başladığı ilk bölümden itibaren çarpıcı sahneleriyle seyirciyi etkisi altına almaya hız kesmeden devam eden Kırmızı Oda dizi projesine ünlü oyuncu Burcu Biricik bomba gibi dönüyor. Psikiyatr kliniğine başvuran kişilerin birbirinden trajik yaşam öykülerinin ve kendilerinde bırakmış olduğu travmaların detaylı işlendiği Kırmızı Oda yapımına konuk olarak ağırlanan Burcu Biricik sevenlerini heyecanlandırdı.

GİRİŞ 04.12.2020 09:41 GÜNCELLEME 04.12.2020 09:41
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Çok kısa bir zaman içerisinde başarı grafiğinde kayda değer ivme kaydeden TV8 ekranlarının olmazsa olmaz yapımlarından Kırmızı Oda'nın oyuncu kadrosuna Burcu Biricik'in transfer edildiği müjdesi paylaşıldı. Bilindiği üzere yüreklere ilmek ilmek işleyen acıklı hikayesiyle hafızalarda kalıcı bir iz bırakıp medya gündemine yerleşen Alya karakterinin senaryo gereği Kırmızı Oda dizisinden ayrılmasıyla beraber yerine hangi ismin geçeceği merak konusu olmuştu. 

Masumlar Apartmanı 13.bölüm fragmanı? Başından aşağı kaynar sular dökülüyor: Pahalıya patladı!

Psikiyatr kliniğinde uzman doktorun yol göstericiliği ve her defasında iyileştirmeye yönelik tedavi edici adımlar atması sayesinde rahatsızlıklarından kurtulmayı başaran Alya karakterinin veda etmesinin ardından Kırmızı Oda dizisine katılan Burcu Biricik sosyal medyanın gündemine yerleşti. 

TV8 kanalının sahibi Acun Ilıcalı'nın tişörtü açık artırmaya girdi! Kaç TL'den satışa çıkacak?

Belirli bir süredir televizyon ekranlarından ayrı kalıp herhangi bir dizi projesinde yer almayan ünlü oyuncu Burcu Biricik'in olay örgüsü icabı etkileyici yaşam öyküsü ile Kırmızı Oda'da rol üstlenecek olması hayranlarının şimdiden heyecanını en uç noktaya taşıdı.

Sadakatsiz neden yok, bugün yayına girmeyecek mi? Kanal D'den şaşkına uğratan açıklama geldi!

Olay örgüsü Banu Kiremitçi Bozkurt tarafından oluşturulan, yönetmeliğini ise Cem Karcı'nın üstlendiği OGM Pictures imzasıyla her Cuma akşamı unutulmayacak sahneleriyle TV8 ekranına taşınan Kırmızı Oda dizisinin oyuncu kadrosuna eklenen Burcu Biricik'in kaç bölüm kalacağı şu an için henüz kesinliğe kavuşmadı...

YORUMLAR 3
  • Bursalı 3 yıl önce Şikayet Et
    İnsanı küfre göritürcek sözler çok geçiyor dizide, mesela; (haşa) yukarda Allah var, Allah yüzüme güldü v.s. Örnekler çoğaltılabilir. Bunlara dikkat edilmesi lazım
    Cevapla
  • Meçhul 3 yıl önce Şikayet Et
    Keşke böyle bir dizi de inaçlı bir psikolog canlandırılsaydı , insanların buna ihtiyacı var aslında
    Cevapla
  • ekinekinci3 3 yıl önce Şikayet Et
    inançsız olduğunu nereden biliyorsun
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İran'dan operasyon! Füzeler peş peşe havalandı! Yeni görüntüler paylaştılar
Hazine ve Maliye Bakanlığından Dünya Bankası kaynaklarına ilişkin açıklama