Acun Ilıcalı'nın kullandığı siyah tişörtü açık artırmada yerini aldı! Fiyatı ne kadar, kaç TL?

Sanat camiasından tanınmış isimler, engelli vatandaşlara maddi ve manevi yardımcı olmak adına giysilerini bağışlarken, sosyal sorumluluk faaliyetlerinde sıklıkla adı duyulan Acun Ilıcalı'nın da tişörtünün 400 TL'den açık artırmada satışa çıkarıldığının bilgisine ulaşıldı.

Acun Ilıcalı'nın kullandığı siyah tişörtü açık artırmada yerini aldı! Fiyatı ne kadar, kaç TL?
Acun Ilıcalı'nın kullandığı siyah tişörtü açık artırmada yerini aldı! Fiyatı ne kadar, kaç TL?
GİRİŞ 02.12.2020 22:03 GÜNCELLEME 02.12.2020 22:03
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

3 Aralık Dünya Engelliler Günü'ne özel Uğur Batur aracılığıyla gerçekleştirilecek açık artırmada ünlüler dünyasında adı geçen isimler, engelli vatandaşlara giysilerini bağışlayarak yüzlerinde tatlı bir tebessüm bırakacak. 

Online olarak 22.30 ve 23.00 saatleri arasında düzenlenecek açık artırmadan sağlanacak olan gelirlerin tamamı yalnızca engelli vatandaşlar için kullanılarak Engelsiz Yaşam Vakfı'na bağışlanağı öğrenildi.

TV8'in iddialı dizisi Kırmızı Oda'da ses getiren transfer: Ünlü oyuncu ekranlara dönüş yapıyor!

 

Satışa çıkacak ürünler arasında; Karadeniz türküleriyle isminden söz ettiren Koray Avcı'nın konserlerinde giydiği şalvarı ve Çocuklar Duymasın dizi projesiyle nam salan ünlü oyuncu Tamer Karadağlı'nın tişörtü de açık artırmada bulunacak.

Masumlar Apartmanı 13.bölüm fragmanı? Başından aşağı kaynar sular dökülüyor: Pahalıya patladı!

Diğer taraftan sanatçı Yılmaz Morgül'ün takım elbisesi ve Coşkun Sabah'ın ceketi de açık artırmada satışa sunulacak eşyalar arasındaki yerini alacağı bilgisi kaydedildi.

Son olarak açık artırmada ünlü yapımcı ve sunucu Acun Ilıcalı'ya ait bir tişört, şimdilerde TV8 kanalında yayına giren O Ses Türkiye'nin sunuculuk koltuğunda oturan Beyazıt Öztürk'ün takım elbisesi de olacak. En merak edilen konular arasındaki yerini alan medya patronu Acun Ilıcalı'nın giydiği tişörtü 400 TL'den açık artırmaya çıkmaya hazırlanıyor.

Uyanış Büyük Selçuklu 11.bölüm fragmanı Sustukları içinde çığ gibi büyüdü! Derin yarası kanıyor

YORUMLAR 21
  • Murat 3 yıl önce Şikayet Et
    Yorumlar ülkenin toplumun ne kadar cahil bilinçsiz bir topluma döndüğünü gosteriyor engelsiz yasam vakfı için yardım toplanıyor millet takdir tesekjr etmesi gerekirken eleştiriyor ve buda bu kisilerin insanliklarini gosteriyor yazık inşallah toplum olarak bir an önce duzeliriz vicdan sahibi insanlar oluruz
    Cevapla
  • Cancağızım 3 yıl önce Şikayet Et
    Kibir abideleri, terbiyesizlik bu.
    Cevapla
  • Mertkorkmaz 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu kim ya kokmus tisortu ediyor demekki alanda gram akil yok koskoca acun milletin 5 lirasinda gozu ne gunlere kaldik :))
    Cevapla
  • Murat 3 yıl önce Şikayet Et
    Senin gibi insanlar anlamaz haberi okumadın ahkam kesiyorsun sen acunun kili olamazsın yardim engeli yasam vakfı için sen ne anlarsın biraz insan olmayı ogren
    Cevapla
  • DROĞBA 3 yıl önce Şikayet Et
    acun kim normal insandan farkı ne..? varlıklı olabilir,ama oda standart bir insan.
    Cevapla
  • Vatandaş 3 yıl önce Şikayet Et
    Eskici ona beş tane mandal verir
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fuat Oktay duyurdu: 5 Türk devletinden ortak karar! En üst düzeye çıkartılıyor
Rezalet! 23 Nisan kutlaması adı altında yapılan etkinlik pes dedirtti