Sadakatsiz hangi sebepten yayınlanmadı: Haftaya olacak mı? Ağızları açık bırakacak açıklama!

2 Aralık Çarşamba tarihli yayın akışından Sadakatsiz dizi projesinin kaldırılması üzerine sorgulamalar hızla yürütülmeye başlanırken Kanal D'den akıllardaki soru işaretlerini giderecek açıklama geldi. Covid-19 engeline takılan Sadakatsiz yapımı kısa bir süreliğine ara verme kararı alarak televizyon ekranlarından ayrı kalacacağı bilgisi aktarılırken seyircisi yeni bölümünün yayınlanmamasına sitem etti.

Sadakatsiz hangi sebepten yayınlanmadı: Haftaya olacak mı? Ağızları açık bırakacak açıklama!
Sadakatsiz hangi sebepten yayınlanmadı: Haftaya olacak mı? Ağızları açık bırakacak açıklama!
GİRİŞ 04.12.2020 09:06 GÜNCELLEME 04.12.2020 09:06
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Dizi sektöründe faaliyet gösteren projelerde olduğu gibi Sadakatsiz'i de Korona Virüsü salgını olumsuz yönde etkileyecek yayın hayatının kesintiye uğratılması dizi severlere sitem ettirdi. Normal şartlar altında 2 Aralık Çarşamba günü Kanal D'de tutkunlarının huzuruna geçmesi beklenen Sadakatsiz dizisinin yayın akışındaki yerini almaması kafaları bir hayli karıştırarak neden ekranda olmayacağına ilişkin araştırma süreci başlatıldı. 

TV8 kanalının sahibi Acun Ilıcalı'nın tişörtü açık artırmaya girdi! Kaç TL'den satışa çıkacak?

Aradan çok geçmeden konuyu aydınlatarak tüm belirsizlikleri ortadan kaldıran Kanal D yönetimi, Covid-19'un getirdiği koşullardan ötürü yeni bölümünün ekranda olmayacağı gelişmesini paylaşarak 1 haftalığına ara verme kararı verdiklerini belirtti. 

 

 

TV8'in iddialı dizisi Kırmızı Oda'da ses getiren transfer: Ünlü oyuncu ekranlara dönüş yapıyor!

Korona Virüsü kaynaklı çekimlerin sekteye uğraması nedeniyle bu akşam tekrar bölümüyle ekrana taşınacak olan Sadakatsiz dizisinin yayına girdiği kanalın yönetimi, "Değerli izleyicilerimiz, pandemi sebebiyle ne yazık ki bu akşamki yayınımıza kısa bir sağlık arası veriyoruz. Haftaya görüşmek üzere..." şeklinde ifadelere yer verdi. 

Masumlar Apartmanı 13.bölüm fragmanı? Başından aşağı kaynar sular dökülüyor: Pahalıya patladı!

Sadakatsiz dizisinin 9.yeni bölümünün yayınlanmayacağını duyan seyirciler Twitter aracılığıyla üst üste gönderiler gerçekleştirerek eleştiri oklarını sapladı. Alınan kararı üzerine sosyal mecra üzerinden kanal yönetimine seslenen izleyiciler; "1 günde ne değişti", "Neden bunu bugün açıklıyorsunuz", "Bir haftadır bugünü bekliyorum ne demek yeni bölüm yok" ve "Yayınlanmayacaktı maden neden bugün için fragman verdiniz" gibi birçok paylaşımlarda bulunarak tepkilerini açıkça ortaya koydu.

YORUMLAR 11
  • Zeynep 3 yıl önce Şikayet Et
    Olmaz olsun bu ahlaksiz diziler
    Cevapla
  • Mimli 3 yıl önce Şikayet Et
    Bence toplum icin tehdit olusturuyor.Tamamen yasaklanmasi gereken bi dizi..Sapikliktan baska bisey degil.
    Cevapla
  • Fatte 3 yıl önce Şikayet Et
    Çok saçma daha erken haber verilmeliydi fragmanı verilmiş sonuçta
    Cevapla
  • elinolu 3 yıl önce Şikayet Et
    Sakadatsız olaydı tutardı
    Cevapla
  • tunctunc 3 yıl önce Şikayet Et
    Aferim en azindan örnegi bu güne kadar görülmemi$ bir aciklama ile bir hafta ara verdiklerini söylüyor kanal sahipleri..Bu güne kadar bu ve bezer olaylarda hic bir kanal bunu yapmadi.Susun ve di$ariya bakin nasil kar yagiyor.:-)
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Erdoğan-Özel görüşmesinde neler konuşulacak? AK Partili Usta'dan önemli açıklama
Joe Biden'a büyük şok! ABD tarihine geçti! En düşük...