Acun Ilıcalı'nın kanserden son nefesini veren dostu Levent Bozkurt gerçekte kimdir? Ayrıntılar!

TV8 kanalının sahipliğini üstlenen Acun Ilıcalı, kanser hastalığına yenik düşen yakın dostunun vefat haberiyle derinden sarsıldı. Yaşamını yitiren Levent Bozkurt isimli arkadaşıyla beraber çektirdiği fotoğrafını Instagram hesabı aracılığıyla paylaşan Acun Ilıcalı, duygu dolu konuşmalarda bulunarak büyük bir yıkım yaşadı.

Acun Ilıcalı'nın kanserden son nefesini veren dostu Levent Bozkurt gerçekte kimdir? Ayrıntılar!
Acun Ilıcalı'nın kanserden son nefesini veren dostu Levent Bozkurt gerçekte kimdir? Ayrıntılar!
GİRİŞ 11.12.2020 00:00 GÜNCELLEME 11.12.2020 00:00
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Medya sektörünün tanınmış ismi Acun Ilıcalı, sıkı bir bağ kurarak pek çok şeyi beraber paylaştığı dostunun hayata gözlerini yumduğunu sosyal medya platformu Instagram üzerinden açıkladı. Yürekleri sızlatan bir gönderi gerçekleştirerek Acun Ilıcalı, iliklerine kadar hissetiği ölüm acısını paylaşırken takipçileri de üzüntüsüne ortak olarak yasa boğuldu.

''SEN BENİM GERÇEK DOSTUMSUN VE HEP KALBİMDE YAŞAYACAKSIN!''

Yaşam savaşını kaybederek son yolculuğuna uğurlanacak olan Levent Bozkurt ile birlikte aynı karede yer aldığı fotoğrafı yayınlayan medya patronu Acun Ilıcalı, "İyilik delisi, güzel kalpli, benim sevgili dostum... Paylaştığımız güzellikleri, bana olan desteğini, gülen gözlerini hiç unutmayacağım. Hayatımda çok az insan için herkesin bu kadar güzel konuştuğunu duydum. O kadar güzel bir sevgi dağı bıraktın ki arkanda eminim karşılığını göreceksin... Sen benim gerçek dostumsun ve hep kalbimde yaşayacaksın" şeklinde ifadelere yer verdi.

Kuruluş Osman 38.bölüm fragmanı | Bıçak kemiğe dayandı: Ok yaydan fırlıyor! Kozunu oynayacak...

 

Tarifi mümkün olmayan bir üzüntü yaşayan Acun Ilıcalı'nın paylaşımını gören Seda Sayan ise "Mekanı cennet olsun" diyerek taziye dileklerinde bulundu.

Acun Ilıcalı, Exxen için akıllara durgunluk veren ödeme! O miktarı öğrenenlerin nutku tutuldu

ACUN ILICALI'NIN VEFAT EDEN ARKADAŞI LEVENT BOZKURT KİMDİR?

ABD’de uluslararası ticaretle uğraşan Levent Bozkurt, emlak satış & geliştirme işleriyle de ilgilenmektedir. 2010 senesinden beri Miami bölgesinde ticari faaliyetlerde bulunan Bozkurt, emlak alanındaki yürüttüğü projeleriyle de tanınmıştır. Başarılı iş insanı sosyal medyada daha önce Acun Ilıcalı, Fatih Terim, Roberto Carlos, Murat Boz ve Nusret gibi ünlü isimlerle beraber çektirdiği fotoğrafları yayınlamıştı.

YORUMLAR 11
  • Ercan yaniktepe 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah gani gani rahmet eylesin demekki rahmetlib iyi adammiski arkasindan iyi konusuluyo kimse baska bi yere cekmesin gunahdir bizim bi degerlerimiz oldugu unutulmasin
    Cevapla
  • Sevgi 3 yıl önce Şikayet Et
    Acun canım oğlum kim ne derse desin sen iyi bir çocuksun , başın sağolsun canım rabbimin insallah sevdiği kuludur .Bizler sadece giden için peygamberimize komşu eylesin inşallah diyebiliriz.Rabbim yüreğine serinlik kolaylık versin inşallah, sevdiklerinle huzurlu mutlu bir ömür dilerim. seni seven sevgi annen
    Cevapla
  • ziyacan 3 yıl önce Şikayet Et
    Yinede ölmüş!...Rabbim Cümlemize Rahmetiyle muamele eylesin.Dünyadan ziyade ahirete azık hazırlayanlardan olma dileğiyle...
    Cevapla
  • Barış 3 yıl önce Şikayet Et
    Acun Ilıcalı sigara içmez,içki içmez,Levent camiinde cuma namazlarında saf tutar ben müslümanlığına şahidim...Levent camii imamı Fatih hocayı ramazan programı yapması için davet etmişliği vardır.Yardım ettiği insanın haddi hesabı yoktur. Maaş verdiği çalışan sayısı 1000 den fazladır. Oluşturduğu katmadeğerle ekmek yedirdiğinin sayısı daha da fazladır. Çok arkadaşı vardır ama az dostu vardır. Yaşadıklarıyla hesap vereceği tek makam Allah ın huzurudur. Sevip sevmemek hakkınızdır ama şu an acısıyla gündeme gelmiş bu beşere sabır dilemek inanan insanın yapması gerekendir. Haşa kimseyi eleştirmek için yazmadım hakkınızı helal edin kardeşlerim.
    Cevapla
  • KORAY 3 yıl önce Şikayet Et
    Başka işin yok mu hacı üşenmedinmi bu kadar yazmaya
    Cevapla
  • Rebelboy1903 3 yıl önce Şikayet Et
    Yahu bu millet kalkmış cenaze haberinde bile adamı eleştiriyor sonra kendileri güzel acun kötü oluyor...! Sizlerde müslüman falan değilsiniz ha haberiniz olsun marka müslümanısınız necip fazılın değimiyle marka müslümanı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
HDP’li Altan Tan’dan bomba itiraf! Demirtaş ve Zana'ya ayar: Eşini aday yapan...
Elektrik ve doğal gaz fiyatlarında nisanda değişiklik olmayacak