Kuruluş Osman 38.bölüm fragmanı: 'Biz de o zaman kaybettiğimiz yerleri alacağız!' Alçak plan...

Son bölümün üzerine paylaşılan Kuruluş Osman 38.bölüm fragmanında Dündar'ın 'Vakit tamamdır hatun. Osman çıkıp gelirse ortalık karışacaktır!' şeklindeki sözleri yeni bir kaosun başlayacağının habercisidir. Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanında olayların fitilini ateşleyen Savcı'nın, 'Yarın kardeş kanı dökmeye hazır olun!' çıkışı iç karışıklığın en uç noktaya taşınacağını gösterdi. Kuruluş Osman 37.son bölüm detayları!

Kuruluş Osman 38.bölüm fragmanı: 'Biz de o zaman kaybettiğimiz yerleri alacağız!' Alçak plan...
Kuruluş Osman 38.bölüm fragmanı: 'Biz de o zaman kaybettiğimiz yerleri alacağız!' Alçak plan...
GİRİŞ 16.12.2020 14:16 GÜNCELLEME 16.12.2020 14:17
Bu Habere 39 Yorum Yapılmış

Kuruluş Osman 37.son bölümün ardından duyurulan yeni bölüm fragmanında Geyhatu'nun karşısına geçen Nikola'nın ''Oğlun Mönke kiminle beraber ittifak kurup seni öldürmeye çalıştı biliyor musun? Yavlak Arslan!'' diyerek çarpıcı bir itirafta bulunarak pimi çekilmiş bombayı kucağına bıraktı. Kuruluş Osman 38.bölüm fragmanında, ''Nasıl ki bizi Osman'a sattıysa, Osman'ı da Geyhatu'ya satacaktır. Olan yine kayılara olacak.'' sözleri obada tehlike çanları çalarak düzenin bozulacağının sinyallerinin verdi.

Mucize Doktor 42.bölüm fragmanı: Tepki çeken olay! Dediklerini duyanlar bu kadar da olmaz dedi

Kuruluş Osman 37.son bölümde ise, Osman Bey'in Nikola & Flatyos'a karşı aman vermeden ve yolun sonunda zaferin göründüğünden emin bir şekilde meydan okuyup vurucu darbe indirerek Kulucahisar Kalesi'nde hakimiyeti sağlaması hem Savcı'yı hem de Dündar'ı telaşlandırmıştır. Kuruluş Osman'da beylik sevdasına kapılıp ağabeyine kaptırmamak isteyen Savcı'nın ipleri büsbütün kopararak kendi davasından gitmeye ve farklı bir yol haritası çizmeye koyulurken, Bala ile Targun kılıçlarını konuşturarak rekabete girişmesi tansiyon seviyesini yukarı çıkardı.

Acun Ilıcalı'nın dostundan yürekleri parçalayan haber geldi! Hayata gözlerini yumdu...

Masumlar Apartmanı 14.bölüm fragmanı: Biri biterken öteki başlıyor! Bu kadar da olmaz dedirtti

 

KURULUŞ OSMAN 38.BÖLÜM FRAGMANI EKRANDA!

Senaristliğini Mehmet Bozdağ, Ozan Bodur, Atilla Engin ve Aslı Zeynep Peker Bozdağ'ın üstlendiği, genel yönetmenlik koltuğunda Metin Günay'ın oturduğu gerek zengin oyuncu kadrosuyla gerekse çarpıcı olay örgüsü ve başarılı prodüksiyonuyla heyecan ve gerilim fırtınası estirip reyting rekoruna imza atan Kuruluş Osman 38.bölüm fragmanı yayına girdi.

KURULUŞ OSMAN 38.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Yönetmenlik koltuğunda Fethi Bayram ve Ahmet Yılmaz'ın oturduğu, Diriliş Ertuğrul yapımı sayesinde yakından tanıınarak adından söz ettiren ve ulusal çapta hatrı sayılır başarılar kaydeden Mehmet Bozdağ'ın yapımcılığında yer aldığı, Bozdağ Film farkıyla ekrana gelen Kuruluş Osman 38.bölümüyle 16 Aralık Çarşamba tarihinde saat 20:00'da akıllara kazınacak etkileyici sahneleriyle televizyon ekranlarında izleyici kitlesinin karşısına geçecek.

Acun Ilıcalı, Exxen için akıllara durgunluk veren ödeme! O miktarı öğrenenlerin nutku tutuldu

YORUMLAR 39
  • Mustafa 3 yıl önce Şikayet Et
    Lütfen tarihçilerden bilen, insanlardan destek yardım alın senaryo yazarken. Çok yerin mantık dışı, olması buna işaret ediyor. Bir gün öncesi osman bey emmisi ile ağabeyinin kellesini tekfurun elinden kurtarıyor. Aynı gecesi savcı bey çadırında karısıyla Osman beyin kanını dökmekten,osman beyinde beylik uğruna bunu yapacağından bahis ediliyor. Mübarek öyle olsa neden,kurtardı diye sorar insan bu basiretsizlik gibi gösterilmesi insanların savcı beye düşman gibi bakıyor olmasına sebep bence
    Cevapla
  • Osman Değirmenci 3 yıl önce Şikayet Et
    Tarihi resmen senaristin gönlüne göre işlediği gibi, bir arpa boyu ilerleme olmuyor. Her bölümde şunun vakti gelmiştir, artık bunun vaktidir deyip, sonra konusuz kalır diye sürekli çark eden bir yönetim ekibi varken bu dizi artık seyredilmez. Hep para ve reklâm için değil, artık tarihî gerçeklere göre hareket edin derim ben. Yoksa güzelim diziyi çöplüğe çevireceksiniz, yazık olacak.
    Cevapla
  • Himmet hoca 3 yıl önce Şikayet Et
    Senaryoyu yazan biraz araştırmalı böyle olmamalı. Şeyh rdebalı Hayme ana ertuğrul gazi dizide yok veya çok garde kaldılar. Osman bey dini hayattan uzak tutuluyor
    Cevapla
  • Doğan 3 yıl önce Şikayet Et
    37 bölümdür izliyorum osman 1 arpa boyu yol kat etmedi.artik izlemeyi düşünmüyorum.
    Cevapla
  • Ahmet 3 yıl önce Şikayet Et
    Osman niye bu kadar fevri gösteriliyor? Ne büyük biliyor ne küçük? Ne istişare ediyor ne meşveret? Her zaman kafasının dikine! Bence yanlış bir karaktere sokuldu yanlış giden bir dizi! Kendi örf adet ve dini hassasiyet bağlamında da gayet güzel işlenebilir? Ey yapımcı ve ey yönetmen bu hırçınlık niye?
    Cevapla
  • Ramazan 3 yıl önce Şikayet Et
    Evet ahmet bey bu yapımcı ve yönetmen kimden intikam alıyor yavlak arslan hep devlet yanlisiydi burda hain gösteriliyoŕ savcı bey olacağım diye hiç mücadelesi olmadı tarihte bu yapımcı neyin peşinde anlamadım filmden soğudum selçuklu daha iyi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ukraynalı bir kadın iki yaşındaki oğlunu 25 bin dolara satmaya çalışırken yakalandı
Hasan Öztürk'ten dikkat çeken Cumhur İttifakı yazısı