MasterChef Türkiye'de usta şefi öfkeden deli eden hadise! Eleştiri oklarını birer birer sapladı

Final için son düzlüğü girilirken MasterChef Türkiye jüri üyesi Mehmet Yalçınkaya ile son beşe kalan iddialı yarışmacı Barbaros Yoloğlu arasında tansiyon gittikçe yükseldi. MasterChef Türkiye'de Barbaros Yoloğlu'nun hazırladığı tatlının yer aldığı buzdolabının kapağının açık olduğunu görür görmez sinirden küplere binen Mehmet Yalçınkaya, üstüne yarışmacıdan aldığı cevap sonrası sert sözler eşliğinde ateş püskürdü.

GİRİŞ 16.12.2020 13:42 GÜNCELLEME 16.12.2020 18:26
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

MasterChef Türkiye'nin 15 Aralık Salı tarihinde yayına giren son bölümünde eleme adayı olarak belirlenmemek adına kıran kırana yarışan Barbaros Yoloğlu ile Mehmet Yalçınkaya arasında soğuk rüzgarlar esmeye başladı. 

Servis edeceği tatlının bulunduğu buzdolabının kapağının açık olduğu bir anlık dalgınlıkla dikkatinden kaçan MasterChef Türkiye yarışmacısı Barbaros Yoloğlu, Mehmet Yalçınkaya'yı çılgına çevirdi. 

Acun Ilıcalı Exxen TV nasıl izlenir, 2021 fiyatı ne kadar? Konuşanlar & Sihirli Annem ne zaman?

TRT1'in Masumlar Apartmanı dizisinde ''meydan dayağı'' sahnesi olay oldu! Herkes bunu konuşuyor

 

Barbaros Yoloğlu'nun bu hareketine karşılık tepkisini açıkça ortaya koyan Mehmet Yalçınkaya, "Final haftası yarışmacısı sen misin? Orada buzdolabı açık sen yaptığın çikolatayla oynuyorsun. Tatlın da ılık" şeklinde ifadelere yer verdi. 

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 177.bölüm fragmanı? Hazin ölüm kapısını çalıyor! Ensesine yapıştı

Nusret Gökçe'den ağızları açık bırakan ödeme! O işi yapanın hesabına 850 bin TL maaş yatıracak

BARBAROS'UN BAĞIRMASI MEHMET YALÇINKAYA'YI KÜPLERE BİNDİRDİ!

Buzdolabı kapağını Emir'in açık bıraktığını dile getirerek sesinin seviyesini artıran Barbaros Yoloğlu, Mehmet Yalçınkaya'nın çok daha fazla öfkelenmesine sebebiyet verdi. "Beni dinle" deyip tavrını ağır bir şekilde gösteren usta şef, "Bana arkadaki yarışmacıyı mazeret gösterme. İşine sahip çıkarsan şampiyon olursun. Fırında yemek varken nasıl önünde yatıyorsan bunun da peşine düşeceksin" sözlerini kullanarak ikaz etti.

Fox TV dizisini final mağduru etti! Eleştiri bombardımanına tutulan projesini sona erdirecek...

YORUMLAR 10
  • Vatandaş 3 yıl önce Şikayet Et
    Dünya okuyarak, araştırarak, deneyler taparak vb. Çalışmalar la uğraşıyor ilim adamı oluyor. Bizde böyle seçilmiş proglamları izleyerek dilim adamı olduk ne yazık ki. Dilim adamı nedir? Beyni boş şeyler ile parçalanmış düz yaşayan insanlar hazırlama programı.
    Cevapla
  • düşünen adam 3 yıl önce Şikayet Et
    Kötü öğrenci yoktur kötü öğretmen vardır Peygamber Efendimiz Aleyhissalatu Vesselam insanları azarlamamıştır yüzde 90 ı müslüman bir ülkede nasıl usta çırak öğretmen öğrenci olunur öğrenemedik gitti
    Cevapla
  • cengiz 3 yıl önce Şikayet Et
    şimdik bu Barbaros yarışmanın sonunda masterchef olursa üzülürüm yani
    Cevapla
  • Skoc 3 yıl önce Şikayet Et
    Eray başta itici gelmişti ama bazı hareketleri çok sempatik
    Cevapla
  • polat 3 yıl önce Şikayet Et
    Yavv emir sen nasıl ordasın halaaa anlamadımmm özgül ve sen elen gidin artık yeter inşallah şampiyon erayyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bahçesini çapaladı, altın fışkırdı
Türkiye'den AB'ye rest: Hiçbir zaman kabul görmeyecek