Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 177.bölüm fragmanı: Kırmızı alarm! Cinayet sinyallerini veriyor

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümde Hızırın ağırlığını orta koyup Yavuz'un Alpaslan tarafından katledilmesine mani olması gidişatı farklı noktaya taşıdı. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 176.son bölümde hıncını çıkarmak üzere Yaman'a komplo hazırlayan Alpaslan, yolda seyir halindeki otomobilinin önünü kesmesi akıllara öldürüp öldürmeyeceği sorusunu getirdi. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 177.bölüm fragmanı çıktı mı

GİRİŞ 22.12.2020 07:42 GÜNCELLEME 22.12.2020 07:42
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 176.son bölümde; İş bitirici plan sonrası ele geçirdiği Yavuz'u nokta atışı yapan sözleriyle sorguya çeken Alpaslan, hesabını keseceği esnada Hızır duruma müdahalede bulunarak kıl payı kurtardı. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümde; Yoluna her defasında taş koyan hasımlarını teker teker temizlemeye ant içen Alpaslan bu sefer de Korkmazlar hanesinden Yaman'ı hedef tahtasına yerleştirerek hedefini tam on ikiden vurmaya kalktı. 

TV8'in revaçta programı O Ses Türkiye yayın tarihi ne zaman? MasterChef Türkiye engel olmuştu!

Planlarına bir yenisini daha ekleyerek hasımlarına nefes bile aldıracak derman bırakmak istemeyen Alpaslan, Yaman'ın adamlarıyla beraber içerisinde bulunduğu aranın önüne keserek korku ve endişe salmasının ardından Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 177.bölüm fragmanı bekleniyor. Şahsi aracıyla kendilerine doğru yaklaşmakta olan hasımlarını görünce, kurduğu ekiple birlikte yolun ortasında dimdik duran Alpaslan'ın bedel ödetmeyi kafasına koymasının akabinde Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 177.bölüm fragmanı yayında mı?

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 177.BÖLÜM FRAGMANI EKRANDA!

Zengin oyuncu kadrosunda Oktay Kaynarca, Yunus Emre Yıldırımer, Yalçın Hafızoğlu ve Ozan Akbaba gibi birbirinden başarılı ve yetenekli isimlerin yer aldığı ve Salı akşamı heyecan ve gerilim yüklü sahneleriyle dizi severleri ağırlamaya devam eden Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 177.bölüm fragmanı yayına girdi.

Acun Ilıcalı yapımı Exxen TV açıldı mı, Fiyat belli mi? Başvuru Ücreti (2021) Sihirli Annem...

Fox TV, dizilerini elinin tersiyle itiyor! Zümrüdüanka için tüm umutlar tükendi: Fişi çekilecek

 

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ'DA TARİHE GEÇEN SAHNE!

Nusret Gökçe'den ateş pahası ödeme! Duyanlar kulaklarına inanamadı: 850 bin TL'ye çalıştıracak

Fox TV dizisini final mağduru etti! Eleştiri bombardımanına tutulan projesini sona erdirecek...

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Amcası Hızır Çakırbeyli'nin otelinden kaçırdığı Yavuz Sincanlı'yı sorguya çeken Alpaslan Çakırbeyli, ne öğrenirse öğrensin Yaman'ı ortadan kaldırmak niyetindedir. Alpaslan Çakırbeyli'nin her adımında bir parçalarını kaybeden Korkmazlar, ortalığı karıştırmak için masada İlyas'ın liderliğini kullanmak niyetindedir. Alpaslan Çakırbeyli'nin akıbeti için oylama isteyen Yaman Korkmaz, yediye beş zaferle masadan kalkar.

Alpaslan'ın kendi planını uyguladığını anlayan Hızır Çakırbeyli ise kardeşi ve dostlarını uyararak hayatlarını kurtarmaya çalışır.Ceylan Çakırbeyli, eşi Hızır Çakırbeyli'yi elinden kaçırmamak için Bahar Sincanlı'yla yüzleşmeye hazırdır. Her ne kadar Hızır Çakırbeyli'ye kırgın olsa da sevgisinden bir şey kaybetmeyen Ceylan, Bahar Sincanlı ve Hızır Çakırbeyli'nin bir işler çevirdiğinden şüphelenerek araştırmaya devam eder.

YORUMLAR 5
  • Deniz 3 yıl önce Şikayet Et
    Ne sahtekarsınız be fragman yazıp milleti kandırıyorsunuz kalitesizler
    Cevapla
  • İsmail Özdemir 3 yıl önce Şikayet Et
    Sayın cumhurbaşkanımız. Muharrip gazilerimizin Şeref aylıklarının estlenmesini rica ediyorum saygılarımla selamlıyorum.
    Cevapla
  • İsmail Özdemir 3 yıl önce Şikayet Et
    Eşkiya dünyaya hükümdar olmazı 177 . bölümü final mi yoksa ben devam etmesini isterim .
    Cevapla
  • İzzet ekinci 3 yıl önce Şikayet Et
    SSK emeklilerin maaşı en düşük 2000 TL olması lazım emeklileri unutmayın
    Cevapla
DİĞER HABERLER
44 ile sarı kodlu uyarı: Göz gözü görmeyecek
Türkiye'nin kanser haritasını TÜİK açıkladı