Kuzey Yıldızı İlk Aşk 45.bölüm fragmanı: Faturası pahalıya patladı! Tüyler ürperten açıklama...

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 44.son bölümde Kuzey'den köşe bucak kaçan Yıldız, problemini vakit kaybetmeden çözüme kavuşturabilmek adına terapistten yardım alma yöntemini tercih etmiştir. Kuzey Yıldızı İlk Aşk son bölümde Her ne kadar zor da olsa korkularıyla yüzleşmeyi çoktan göze alan Yıldız'ın bebek bakımını üstlenerek annelik provası yapması renkli anlara sahne oldu. Kuzey Yıldızı İlk Aşk 45.bölüm fragmanı yayına girdi.

GİRİŞ 23.12.2020 08:30 GÜNCELLEME 23.12.2020 08:30
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Show TV ekranlarında son sürat kahkaha tufanı estirmeye devam eden Kuzey Yıldızı İlk Aşk son bölümde Kuzey & Yıldız arasındaki geçmişten beri bitip tükenmeyen tatlı atışmalar izleyicisinin keyfini yerine getirdi. Kuzey Yıldızı İlk Aşk 44.son bölümde; Kuzey'in de teşvikiyle beraber korktuğu durumların üstesinden gelmeye niyet eden Yıldız, soluğu psikolojik destek koltuğunda alırken almış olduğu tavsiyeyle kendisini yeni bir maceranın tam ortasında bulmuştur. Tıpkı Kuzey gibi çocuk sahibi olma düşüncesine sıcak yaklaşabilmesi ve kafasında dağ gibi büyüyen endişelerini büsbütün silip atabilmesi için bir bebeğin bakımını üstlenen Yıldız'ın komik hallerinin seyirciyi gülme krizine sokmasının ardından Kuzey Yıldızı İlk Aşk 45.bölüm fragmanı bekleniyor. Yığıldığı yerde baygın vaziyette yatan Gökçe'nin kanlar içerisinde kaldığına tanıklık eden ev ahalisinin korku ve paniğe kapılmalarının akabinde Kuzey Yıldızı İlk Aşk 45.bölüm fragmanı yayında.

TV8'in revaçta programı O Ses Türkiye yayın tarihi ne zaman? MasterChef Türkiye engel olmuştu!

Fox TV'de hayrete düşüren ayrılık! Mucize Doktor'un sempatik isminin dizideki kariyeri bitti...

 

KUZEY YILDIZI İLK AŞK 45.BÖLÜM FRAGMANI YAYINDA!

Yönetmenliğini Ersoy Güler’in üstlendiği Süreç Film imzasıyla her Cumartesi akşamı Show TV ekranlarında dizi severleri gülmekten kırıp geçiren Kuzey Yıldızı İlk Aşk 45.bölüm fragmanı ekrana geldi.

KUZEY YILDIZI İLK AŞK DİZİSİNDE YÜREKLERİ AĞZA GETİREN GELİŞME!

KUZEY YILDIZI İLK AŞK 45.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK? 

Oyuncu kadrosunu; Aslıhan Güner, İsmail Demirci, Cezmi Baskın, Ferda Kaynar, Hüseyin Soysalan, Toygan Avanoğlu, Uğur Demirpehlivan, Aslıhan Kapanşahin, Berfin Nilsu Aktaş, Gizem Güneş, Yasemin Hadivent, Zeynep Kankonde, Özgün Karaman, Merve Şen ve Ecem Çalhan gibi ilgi gören isimlerin oluşturduğu Kuzey Yıldızı İlk Aşk 45.bölümüyle 26 Aralık Cumartesi tarihinde saat 20:00'da Show TV kanalında izleyicisini gülmekten kırıp geçirecek.

Acun Ilıcalı yapımı Exxen TV açıldı mı, Fiyat belli mi? Başvuru Ücreti (2021) Sihirli Annem...

KUZEY YILDIZI İLK AŞK SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Kuzey, evlenmiş olsa da sınavı bitmemiş; Yıldız, yirmi yıllık aşkına kavuşsa da hala rahata erememiştir. Çocuk yapmaktan delicesine korkmaktadır ve buna çevresindeki kimse anlam verememektedir. Yıldız da artık mutlu olmak istemektedir fakat bunu bir türlü aşamaz. Sonunda soluğu terapistinde alır. Terapistin önerisiyle, sorunlarını çözeceğini zannederken işler daha da sarpa sarar. 

Kuzey, bir yandan Yıldız’ın koyduğu mesafeleri aşmaya çalışırken bir yandan işini- hayatını düzene sokmaya çalışmakta, bir yandan da kızlarıyla ilgilenmeye çalışmaktadır. Hem babalık, hem kocalık, hem de iş yükü Kuzey’e ağır gelse de umurunda değildir. O artık her şeyin üstesinden gelecek kadar güçlüdür. Hiçbir şeyin hayatını mahvetmesine izin vermeyecektir. Ama bu sefer sınavı, hiç ummadığı bir yerden gelecektir. Kuzey ve Yıldız, acı bir sınavla karşı karşıyadır.

YORUMLAR 16
  • mehmet 3 yıl önce Şikayet Et
    kemal sunaldan sonra turkiyeyi kahkahaya kuyan ilk dizi filmi insaallah devamli surer
    Cevapla
  • Filiz 3 yıl önce Şikayet Et
    Okumanin onemini anlatsinlar kizlarimiza dizide konu olsun ya
    Cevapla
  • nazlı 3 yıl önce Şikayet Et
    Film çok güzel
    Cevapla
  • hamire 3 yıl önce Şikayet Et
    Bence de bu kadar güzel dizi izliyorum
    Cevapla
  • yorumcu 3 yıl önce Şikayet Et
    çok cıvık oldu artık
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yıkılan köprünün ABD'ye maliyeti belli oldu! Her gün bir servet kaybedecek...
Anadolu Ajansı 31 Mart'ta nasıl bir mesai yapacak?