O Ses Türkiye konukları listesi 2021! O Ses Türkiye'de kimler var: TV8'de hangi ünlüler olacak?

MasterChef Türkiye'nin izlenme oranlarındaki ciddi yükselişi gölgelememesi adına bu sezon TV8 ekranına gelmeyen O Ses Türkiye'nin yayın tarihi belirlendi. MasterChef Türkiye programının başarılı bir şekilde yayın hayatını sürdürmesi nedeniyle izleyenlerden ayrı kalan O Ses Türkiye'nin yılbaşında TV8'de yayına gireceği ortaya çıktı.

O Ses Türkiye konukları listesi 2021! O Ses Türkiye'de kimler var: TV8'de hangi ünlüler olacak?
O Ses Türkiye konukları listesi 2021! O Ses Türkiye'de kimler var: TV8'de hangi ünlüler olacak?
GİRİŞ 31.12.2020 08:33 GÜNCELLEME 31.12.2020 08:33
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

TV8 kanalında gerek yapımcılığında gerekse sunuculuğunda Acun Ilıcalı'nın yer aldığı O Ses Türkiye yarışma programının merak içerisinde beklenen yayın tarihi gün yüzüne çıktı. Toplamda dokuz sezon boyunca Acun Ilıcalı'nın kuruculuğunda bulunduğu TV8 kanalında ekrana taşınan O Ses Türkiye, MasterChef Türkiye programının büyük ivme yakalaması üzerine bu sezon yayına girmemişti. 

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 45.bölüm fragmanı EKRANDA! Kuzey Yıldızı dizisinde hüzne boğan feci olay!

Sahne performanslarını değerlendirmek için jüri koltuğunda oturan birbirinden ünlü isimle eşliğinde uzun yıllar boyunca seyircisini ağırlayan O Ses Türkiye'nin, bilindiği üzere reytingleri parlak seviyelerde seyrederek zirvedeki yerini kimseye kaptırmıyordu.

Acun Ilıcalı yapımı Exxen TV açıldı mı, Fiyat belli mi? Başvuru Ücreti (2021) Sihirli Annem...

MasteChef Türkiye'nin bu yılın en revaçta programları arasındaki yerini alarak çok geniş bir kitle tarafından takip edilmesi, O Ses Türkiye'nin 2020 sezonunda TV8'de yayınlanmamasına zemin hazırladı. Geçtiğimiz Ekim ayında yayın hayatına başlangıç yapması düşünülen O Ses Türkiye'nin, MasterChef Türkiye'nin hız kesmeden sürdürdüğü başarısına engel olmamak adına yeni bölüm yayınlarının ertelendiğinin bilgisine ulaşılırken tarih bilgisi nihayet paylaşıldı.

Fox TV'de hesapta olmayan ayrılık! Mucize Doktor'un beğenilen oyuncusu resmen kadro dışı edildi

O SES TÜRKİYE NE ZAMAN? YAYIN TARİHİ BELİRLENDİ!

TV8'in ilgi gören yarışma programı 'O Ses Türkiye' yılbaşında izleyici kitlesinin karşısına geçecek. Verdiği aranın ardından yılbaşında ekrana tekrardan dönüş yapacak O Ses Türkiye özel programda ünlü isimlerin sahneye çıkarak kıyasıya yarışacak. 

Demet Özdemir, İbrahim Çelikkol, Ezgi Mola, Enis Arıkan, Hande Erçel, Kerem Bürsin ve Hakan Çalhanoğlu'nun sahne alacağı ortaya çıktı.

Tüm bunların yanı sıra, MasterChef Türkiye yüzünden ertelenen O Ses Türkiye'nin yeni sezonunda tüm dikkatleri üzerine çeken jüri üyesinin veda ettiği öğrenildi. Yoğun bir tempoda çalışmaktan bir hayli yorulan Seda Sayan, Acun Ilıcalı'dan müsaade isteyerek TV8 kanalıyla bağlantısını koparmıştı.

Fox TV, dizilerini elinin tersiyle itiyor! Zümrüdüanka için tüm umutlar tükendi: Fişi çekilecek

2016 tarihinde O Ses Türkiye'den ayrılan Ebru Gündeş, Seda Sayan'ın boşalan koltuğunu devraldı. Öte yandan, geçtiğimiz aylarda Baltalimanı'nda görüntülenen Beyazıt Öztürk, 'O Ses Türkiye' yarışmasının pandemi döneminden ötürü bu yıl yapılmayacağını açıklamıştı.

YORUMLAR 4
  • oğuz 3 yıl önce Şikayet Et
    haa cok lazım,gereksiz programlar
    Cevapla
  • Murat ERKEN 3 yıl önce Şikayet Et
    O Ses Türkiye tekrar ekranlara dönmüyor.Sadece yılbaşı için sadece bir bölüm özel proğram yapacak ben bunu anladım.
    Cevapla
  • Kamil 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah, onu bildiği gibi yapsın! Yeter gençlerimizden çekin ellerinizi! Trt'nin Kuran okuma ve hutbe okuma yarışması sadece Ramazanda değil her zaman yayınlansın. Ayrıca her gün ödüllü islam ahlakı yarışmaları yapılsın.
    Cevapla
  • İsim yok 3 yıl önce Şikayet Et
    Bence master chef kaldırılsın yemekleri cope atıyorlar onlar nimet kafalarına gore atamazlar! O ses turkiye yayınlansın herkes sabırsızlıkla beklerken sinir bozucu bir olay oldu
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Ancelotti inadını kırıyor! Real Madrid'de Arda Güler gelişmesi
Özgür Özel randevu talep etti mi? Erdoğan duyurdu! Dikkat çeken açıklama: Teklif ederiz...