Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 178.bölüm fragmanı Düğümler teker teker çözüldü! Hakikat çıkıyor

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 177.son bölümde; Evine baskınn yapıp silahlı saldırı düzenleyen Tipi, yaptıklarını yanına kar bırakmayarak elleriyle boğduğu Rafet'in yaşamına son verdi. Eşkıya Dünyaya Hükümdar son bölümde; Ele geçirilerek alındığı sorgu esnasında Avni hakikati itiraf edecekken kimliği belirsiz nişancı tarafından kurşunlanarak hayatını kaybetti. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 178.bölüm fragmanı geldi mi?

GİRİŞ 29.12.2020 08:30 GÜNCELLEME 29.12.2020 08:30
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümde; Masa üyelerinin yaptıkları oylama sonucunda çoğunluğun seçimine göre aleyhinde karar çıkan Alpaslan, davasının yakasını bırakmayarak ihanetin cezasını en ağır şekilde kesmeye ant içer. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 177.son bölümde; Nokta vuruşu yaparak hedeflerini tam on ikiden tutturmak isteyen Alpaslan’ın güvendiği dağlara kar yağsa da bu süreçte Hızır Çakırbeyli üzerine titrediği yeğeninden desteğini esirgemez. Tipi, Alpaslan’ı dezavantajlı konuma düşmesini sağlayan Rafet radarına alırken tercihinin bedelini misliyle ödetecek hamlede bulunup ölümcül saldırı operasyonu yürütürken, kıskıvrak yakaladığı Rafet’i etkisiz hale getirmesinin ardından Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 178.bölüm fragmanı bekleniyor. Alpaslan, Hızır ve İlyas ile güçlerini birleştirip yeniden ortaklık kurarak Avni’yi köşeye sıkıştırmaları üzerine Korkmazlar’ın işbirlikçisi olduğunu açıklarken, esasında kimin için görev aldığını söyleyecekken kim olduğu belli olmayan nişancı tarafından canına kıyılmasının akabinde Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 178.bölüm fragmanı yayında mı?

Masumlar Apartmanı 16.bölüm fragmanı? Zehirli düşüncelerden arınıp kalbinin sesine kulak verdi!

EŞKIYA DİZİSİNDE ACI ÖLÜM! HAYATINI KAYBETTİ...

 

 

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 178.BÖLÜM FRAGMANI YAYINDA!

Zengin oyuncu kadrosunda Oktay Kaynarca, Yunus Emre Yıldırımer, Yalçın Hafızoğlu ve Ozan Akbaba gibi birbirinden başarılı ve yetenekli isimlerin yer aldığı ve Salı akşamı heyecan ve gerilim yüklü sahneleriyle dizi severleri ağırlamaya devam eden Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 178.bölüm fragmanı ekrana geldi.

İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Alpaslan Çakırbeyli için masada yapılan oylamada, yediye beş Çakırbeylilerin karşısında karar çıkar. Alınan bu karara rağmen yolundan dönmeyen Alpaslan Çakırbeyli, ihanet eden herkesin peşine düşer. Aleyhine el kaldıranlara yaptıklarıyla âleme adını bir kez daha duyuran Alpaslan Çakırbeyli, amacına bir adım daha yaklaşır. Karşısında kim olursa olsun geri adım atmayan Alpaslan Çakırbeyli'ye en büyük desteği ise ters düştüğü amcası Hızır Çakırbeyli verir. Tipi ise masada Alpaslan'ın aleyhine el kaldıran Rafet'in peşine düşer.

Hamdi Korkmaz, oğulları ve kayınbiraderine yapılanların faturasını Avni'ye keser. Alpaslan'ın yok edilmesini isteyen Hamdi Korkmaz, Avni'yi zorlar. İdris Reis'in oğlu Kaya için Haşmet Façalı'nın kızı Didem'i istemesi aileler arasında gerginliğe yol açar. Bu sürtüşmenin bitmesi için plan yapan Hayriye Çakırbeyli, planını uygulamak için ilk adımı atar. Oğlu Hızır Çakırbeyli'nin yuvasını yıkmasına da kayıtsız kalamayan Hayriye Çakırbeyli, Bahar Sincanlı'nın karşısına geçer.

YORUMLAR 6
  • Falcon10 3 yıl önce Şikayet Et
    Avniyi vuracak kadar pusuya giren biri varsa, demekki, Hızır ı da, Alpaslan ı da vurabilirlermiş. O Avniyi oraya yollayan, işini sağlama almış. Ama demekki Hızır da Alpaslan da istense Avni gibi tek mermi ile vurabilirmiş.
    Cevapla
  • ömer 3 yıl önce Şikayet Et
    şu diziyi yasaklayın artık
    Cevapla
  • Eda 3 yıl önce Şikayet Et
    Beğenmiyorsan seyretme gerisine laf etme
    Cevapla
  • DERMİŞİM 3 yıl önce Şikayet Et
    ya bu dizi senaryoda sıkıntı çekiyor içlerinde ki hain kim masada zaten 1 aile ve karşısındakiler kaldı façalı ve çakırbeyliler tek aile diğerleri zaten hasımları eğer bir hain varsa ya façalı ya çakırbeyli her iki aile reiside hainin peşinde haa eften püften bir otel çalışanı ise bu operasyonlar uluorta konuşuluyormu ki haberi var eğer öyle ise haine gerek yok zaten her şey aşikar senarya sıkıştı gibi yani final zamanı geldi gibi
    Cevapla
  • Zen 3 yıl önce Şikayet Et
    Sana öyle geliyor
    Cevapla
  • Hakan 3 yıl önce Şikayet Et
    Hain ebru...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Onlar işaret edildi! Erdoğan-Biden zirvesini engellemeye çalışıyorlar
PKK/KCK'nin Almanya yapılanması sözde sorumlularından Saim Çakmak İstanbul'da yakalandı