Masumlar Apartmanı 16.bölüm fragmanı: Mutluluktan ayakları yerden kesildi! Etekleri zil çalıyor

Masumlar Apartmanı 15.son bölümde; Başına gelen olayların etkisinden kurtulamayan Safiye, karakteristik özellikleri dışına çıkıp bambaşka biriymiş gibi eylemlerde bulunması şaşkına uğrattı. Masumlar Apartmanında; Safiye’nin kaygılandırıcı eylemlerinin sorumlusu olarak Naci’yi gören Han, problemleri ortadan kaldırabilmek üzere harekete geçerken yüzleşme vakti gelip çattı. Masumlar Apartmanı 16.bölüm fragmanı geldi mi?

GİRİŞ 29.12.2020 08:17 GÜNCELLEME 29.12.2020 08:17
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Masumlar Apartmanı son bölümde; Özenle hazırladığı erik marmelatıyla beraber jest yapmak üzere soluğu Naci’nin evinde alan Gülben, bekar olmadığına öğrendikten sonra ikinci kez hevesi kursağında kalırken ablası Safiye’nin bulundukları yere baskın yapmasıyla ortalık birbirine karıştı. Masumlar Apartmanı 15.son bölümde; Gülben ile Naci’yi aynı çatı altında gören Safiye adeta sinir küpüne dönerek kontrol edilemez eylemlerle krizin ayak seslerini yükseltirken diğer yandan bu hadiseyle birlikte hayatında önemli bir dönüm noktası yaşamıştır.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz oyuncusuna isyan ettiren yorum: Tepki bombardımanına tutulmuştu!

Hiç beklenmedik bir anda gerek konuşmaları gerekse tutum ve davranışları farklılık göstermeye başlayan Safiye’nin durumuna tanıklık eden ev ahali sonunun hiç iyiye gitmediğini düşünerek paniğe kapılmalarının ardından Masumlar Apartmanı 16.bölüm fragmanı bekleniyor. Öte yandan Safiye’nin kızılca kıyameti kopararak bütün kapıları yüzüne birer birer kapattığına acı bir şekilde şahit olan Naci’nin iyiden iyiye içindeki umut ışığı sönerken aniden gelen işaretin gidişatı tepeden tırnağa etkileyeceğinin sinyallerini vermesinin akabinde Masumlar Apartmanı 16.bölüm fragmanı geldi mi? Yoğun bakım ünitesinde tedavi altında tutulan ve geçmiş dönemde kendisinde travmatik hatıralar bırakan babasına zehir zemberek sözler sarf eden İnci'nin ''Hakkımı helal etmiyorum!'' çıkışı geceye damgasını vurdu.

Acun Ilıcalı projesi Sihirli Annem, hedef tahtasına oturtuldu! O afişi görünce topa tuttular...

Kuruluş Osman'da yılın transferine şahit olacaksınız! Turnayı gözünden vurdu: Böyle dönüyor...

MASUMLAR APARTMANI'NDA KAHREDEN OLAY! DÜNYASI BAŞINA YIKILDI...

MASUMLAR APARTMANI 16.BÖLÜM FRAGMANI EKRANDA MI?

İlk bölümüyle 15 Eylül 2020 tarihinde TRT1 ekranlarında dizi severlerin huzuruna geçen, yönetmenliğinde Çağrı Lostuvalı'nın yer aldığı ve Gülseren Budayıcıoğlu’nun Madalyonun İçi adlı romanından uyarlanarak hayata geçirilen OGM Medya imzalı Masumlar Apartmanı 16.bölüm fragmanı yayınlandı.

MASUMLAR APARTMANI 16.BÖLÜM NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Birbirinden başarılı ve yetenekli oyuncu kadrosunda; Birkan Sokullu, Farah Zeynep Abdullah, Ezgi Mola, Merve Dizdar, Alper Saldıran, Metin Çoşkun, Esra Ruşan, Atilla Şendil, Emir Özden, Uğur Uzunel, Gizem Katmer gibi isimlerin bulunduğu Masumlar Apartmanı 16.bölümüyle 29 Aralık Salı tarihinde saat 20:00'da TRT1 kanalında heyecan ve gerilimin bir an dahi eksik olmayacağı sahneleriyle hayranlarını ağırlayacak.

MASUMLAR APARTMANI SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Safiye, yaşadığı şokun ardından kendisinden beklenmeyecek davranışlar sergilemeye başlar. Bu durum evdekilerin de endişelenmesine sebep olur. Safiye’nin bu hale Naci yüzünden geldiğini düşünen Han, sorunu kökten çözmek için bir adım atar. Ancak bu adım kendisiyle yüzleşmesini gerektirecek bir gerçeği oraya çıkarır. 

Bu sırada Haluk’tan gelen bir haber Ege’yi derinden sarsar. İnci’nin katı tavrı, iki kardeşin arasındaki iplerin gerilmesine neden olur. Gülben, ablasıyla Naci arasındaki gizemi çözmeye kararlıdır. Safiye ve Naci’yi bir araya getirmek için bir plan yapar ve bu plana hiç beklenmedik birini de dahil eder.Naci ise Safiye’nin onu istemediğine artık emindir. Umutları tükenir ve bir karar alır. Ancak beklenmedik bir işaret işin rengini değiştirir.

YORUMLAR 11
  • Seva 3 yıl önce Şikayet Et
    Muhteşem bir dizi
    Cevapla
  • Aslı 3 yıl önce Şikayet Et
    Bütün oyuncular rollerini hakkını veriyor ama Ezgi Mola bir harika
    Cevapla
  • Fatma 3 yıl önce Şikayet Et
    Muhteşem bır dizi salı gecesini iple çekiyorum her oyuncu rolünün hakkini fazlasıyla veriyor izlerken kendimi dizide hissediyorum
    Cevapla
  • nur 3 yıl önce Şikayet Et
    yayına girmeyen 16.bölüm fragmanı için yayına girmiş gibi başlık atıyorsunuz ???
    Cevapla
  • Merve 3 yıl önce Şikayet Et
    Merve dizdar muhteşem
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Murat Kurum paylaştı! Uğur Işılak'tan yepyeni seçim şarkısı! Sosyal medyayı salladı
Canlı yayında itiraf etti! 'Kılıçdaroğlu'na İmamoğlu önderliğinde kumpas kurduk'