Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın Çakırbeylisini öfkelendiren olay! Açtı ağzını yumdu gözünü...

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da oynadığı ''Hızır Çakırbeyli'' rolüyle milyonlarca izleyici tarafından yakın takip altına alınan Oktay Kaynarca sert eleştiriye maruz kalınca sessizliğini bozdu. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın efsaneleşen ismi Oktay Kaynarca, yaptığı ''Ben Türkiyeliyim'' açıklamasına tepki gösteren takipçisine isyan dolu cümleler sarf ederek yorumu karşılıksız bırakmadı.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın Çakırbeylisini öfkelendiren olay! Açtı ağzını yumdu gözünü...
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın Çakırbeylisini öfkelendiren olay! Açtı ağzını yumdu gözünü...
GİRİŞ 23.12.2020 08:01 GÜNCELLEME 23.12.2020 08:01
Bu Habere 27 Yorum Yapılmış

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizi projesinde altı sezon boyunca kameralar karşısına geçerek nefes kesen sahnelerde imzasını taşıyan Oktay Kaynarca, geçtiğimiz hafta Star TV ekranlarında İbrahim Tatlıses'in sunumu eşliğinde yayına giren İbo Show programında konuk olarak ağırlanmıştı.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yapımıyla oyunculuk kariyerinin altın çağını yaşayan Oktay Kaynarca, davet edildiği İbo Show programındaki sohbeti sırasında ''Ben Türkiyeliyim'' ifadesini kullanmıştı. Oktay Kaynarca'nın memleketine ilişkin yer verdiği bu sözü sosyal medyada yankı uyandırarak kimi kullanıcıların tepkisini çekerken, bir takipçisi ise ''Malatyalı olduğunu inkar eden bir Malatyalı yazık'' şeklinde yorum gerçekleştirdi.

MasterChef Türkiye yarışmacısını derinden sarsan haber! Hayata tutunamayarak ruhunu teslim etti

 

Oktay Kaynarca'ya sitem eden takipçiye ise bazı sosyal medya kullanıcılarından da destek gelmesiyle beraber Eşkıya Dünyaya Hükümdar OImaz'ın başrol oyuncusu bir anda eleştiri yağmuruna tutulmaya başlamıştı. 

Uyanış Büyük Selçuklu 14.bölüm fragmanı (TRT1) 'Suç işleyen kişinin anasına sual etmem gerek!'

''MEMLEKETİMİ NİYE İNKAR EDEYİM A CAHİL?''

Tepkiler çığ gibi büyümeye başlayınca Oktay Kaynarca, böyle yorumda bulunarak olayların fitilini ateşleyen takipçisi için şu şekilde karşılık verdi:

 "Bak ben genelde bu tür saçmalamalara cevap yazmıyorum ama görüyorum ki birkaç kendini bilmez de senin gibi abuk subuk yorumlar yapmış. Ben memleketimi niye inkar edeyim a cahil? Bas bas gururla bağırıyorum baba memleketim Malatya diye ve ailemin diğer üyelerinin de kökeninin neresi olduğunu… Ama asıl önemlisi 'Ben Türkiyeliyim' diyorum. Daha ne söylememi istiyorsun mesela anlamadım? Anladın hemşerim?

Uyanış Büyük Selçuklu 14.bölüm fragmanı (TRT1) 'Suç işleyen kişinin anasına sual etmem gerek!'

Verdiği bu karşılığın ardından tekrardan açıklama yapma ihtiyacı hisseden Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz oyuncusu, beraberinde şu sözlerde bulundu:

''Bana en çok sorulan soruların başında memleketim var. Ben gururla baba memleketimin Malatya Hekiman Güzelyurt olduğunu açıkça söylerim. Bunu bilen de bilir. Fakat bu arada babamların oradan erken ayrılmasında dolayı Malatya ile çok ilgimiz olmadı.'' Elazığ’a taşındık ve orada uzun yıllar oturduk. Hatta bir yıl liseyi Elazığ'da okudum. Orada da babaanne tarafından akrabalarımız eşimiz dostumuz var. Bu durumu da inkar etmemek adına bunu her seferinde açıklarım. Fakat fanatik arkadaşlar bu meseleyi başka bir yere çekmekle, meseleyi sulandırmakta. Yine bu yönde yapılan bir yoruma cevap vermek zorunda kaldım. Yani bunu da net bir şekilde ifade ettim.

Acun Ilıcalı projesi Sihirli Annem, hedef tahtasına oturtuldu! O afişi görünce topa tuttular...

''BEN TÜRKİYELİYİM BUNU KİMSE UNUTMASIN!''

Malatya’ya her fırsatta gittiğini de ekleyen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın Hızır Çakırbeylisi Oktay Kaynarca, ''Çok sık gidip geliyorum. Orada eşimizle dostumuzla ilişki halindeyiz. Memleketimle ilgiliyim alakalıyım. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın ama dediğim gibi ben Türkiyeliyim bunu kimse unutmasın" şeklinde ifadelere yer verdi.

YORUMLAR 27
  • Aylin 3 yıl önce Şikayet Et
    Malatya Türkiye de bir şehir değilmiş gibi eleştirenlere yazık ....
    Cevapla
  • Erkan 3 yıl önce Şikayet Et
    siz hepimiz ermeniyiz diyenlerden korkun,adam Türkiye liyim demiş daha be istiyorsunuz
    Cevapla
  • Kamil 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu adamında filimlerini izleyen insanların aklına şaşıyorum beşşşşşşş kuruş etmez.
    Cevapla
  • adem oğlu 3 yıl önce Şikayet Et
    memleket adam cıkarmaz adamı ANA dogurur bırakın şu hemşericiliği..
    Cevapla
  • zafer gülten 3 yıl önce Şikayet Et
    aslında en doğrusunu söylemiş...ben Türkiye liyim.ülkemizin her şehri Türkiye değil mi,sanki başka bir ülke gibi,ben şuraıyım,buralıyım demek ne.Türkiye de yaşamıyormuyuz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Gece kulübü yangını ve teleferik kazası için Meclis komisyonu kurulacak mı?
Diyarbakır Barosu petrol arama çalışmalarının iptali için dava açtı