MasterChef Türkiye yarışmacısını yıkıma uğratan haber! Ölen isim son yolculuğuna uğurlanacak...

MasterChef Türkiye'de gecenin en zayıf tabağını çıkararak finale bir adım kala elenen Eray'ın dedesi hayata gözlerini yumdu. MasterChef Türkiye'de yolun sonuna gelen Eray, eleneceğini duyar duymaz gözyaşlarını kontrol etmekte güçlük yaşamıştı. MasterChef Türkiye'de Eray'ın gitmeden önce stüdyoda yaptığı çarpıcı itiraflar da sosyal medyanın gündemine otururken dedesinin hayatını kaybetmesiyle acısı ikiye katlandı.

MasterChef Türkiye yarışmacısını yıkıma uğratan haber! Ölen isim son yolculuğuna uğurlanacak...
MasterChef Türkiye yarışmacısını yıkıma uğratan haber! Ölen isim son yolculuğuna uğurlanacak...
GİRİŞ 22.12.2020 16:13 GÜNCELLEME 22.12.2020 16:13
Bu Habere 46 Yorum Yapılmış

MasterChef Türkiye'ye veda ettiği tarihte dedesi hayata gözlerini yuman Eray Aksungur, sosyal mecra üzerinden yürek burkan bir gönderi yayınladı. Yaşamını yitiren dedesinin ölüm haberini sevenleriyle paylaşan MasterChef Türkiye'nin favori gösterilen yarışmacılarından Eray Aksungur, "Arkadaşlar Masterchef mücadelemde bana destek olduğunuz için çok teşekkür ederim gönül isterdi ki uzunca şeyler yazmak fakat canım annemin babası kıymetli dedemi kaybettiğim haberini bu akşam aldım başımız sağ olsun" şeklinde ifadelere yer vererek takipçilerini derin bir yasa boğdu.

Uyanış Büyük Selçuklu 14.bölüm fragmanı aktarıldı mı? Uyanış Büyük Selçuklu'da hesaplar bozuldu

MASTERCHEF TÜRKİYE'DEKİ SAMİMİ İTİRAFLARI ÇOK KONUŞULMUŞTU! 

MasterChef Türkiye'de duygu yüklü bir veda konuşması gerçekleştiren Eray, arkadaş çevresinin bugüne kadar fazla olmadığını ve hep bir kısıtlama içerisinde bu döngünün devam ettiğini açıkladı. Cümlelerinin devamında ise bunun ya çalışmaktan ya da yalnız kalmayı seçmekten olabileceğini belirten MasterChef Türkiye yarışmacısı Eray, ilk İstanbul macerasının da yalnız başladığını itiraf etti.

Kuruluş Osman'da yılın transferi gerçekleşti! Ünlü oyuncunun gelişiyle yer yerinden oynayacak

Exxen'in dizisi Sihirli Annem’den isyan ettiren afiş: Sert tepkiler çığ gibi büyümeye başladı!

MasterChef Türkiye'nin 5.cisi olarak yarışmadan ayrılan Eray, İstanbul'a bir sırt çantası ile geldiğinin özellikle altını çizerek oradan yürüyüp bir şeyler yapmaya çalıştığını anlatması derinden etkiledi. 

Acun Ilıcalı, O Ses Türkiye bombasını patlattı! MasterChef Türkiye önünü kesmişti: Hasret bitti

 

MasterChef Türkiye yarışma programında çok geliştiğini ve diğer ekip arkadaşlarına göre tecrübesinin bir tık daha aşağıda olduğunu dile getiren Eray, elinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştığını belirtti. 

Eleme gecesinde kötü ve lezzetsiz bir yemek yapmadığını düşünen Eray, MasterChef Türkiye jüri üyelerinin kendisine bir baba bir ağabey olduklarını da sözlerini ekleyip teşekkürü kendisine bir borç bildi. 

Acun Ilıcalı yapımı Exxen TV açıldı mı, Fiyat belli mi? Başvuru Ücreti (2021) Sihirli Annem...

Öte yandan MasterChef Türkiye'de arkadaşlarıyla kavga ettiği ve sinirlendiği zamanlarının olduğunu söylese de bir o kadar neşe saçmaya ve insanları güldürmeye çalıştığını vurguladı.

 Aynı zamanda MasterChef Türkiye'de hiçbir zaman arkadaşlarına karşı kişisel olarak öfkelenmediğini de söyleyen Eray, olmayan yemeğe, çıkmayan ürüne veya kendi ürünü çıkmadığı için sinir kat sayısının yükselmesinden ötürü insanlarla gerginliğinin olduğunu da itiraf etti. 

Fox TV'de hesapta olmayan ayrılık! Mucize Doktor'un beğenilen oyuncusu resmen kadro dışı edildi

MasterChef Türkiye'den elenen Eray'ın tarifi mümkün olmayan acısına şefler de ortak olarak gözyaşlarıyla onu uğurlarken, Eray'ın stüdyodan ayrılmadan önce şeflerle uzun uzun sarılması ekran başındaki izleyenlere duygu yüklü dakikalar yaşattı.

YORUMLAR 46
  • Banane 3 yıl önce Şikayet Et
    Lan banane Eray ne demiş.
    Cevapla
  • Havva Sisli 3 yıl önce Şikayet Et
    Bașınız sağ olsun Allah rahmet etsin eray yavrum yolun acık olsun sen cok bașarılısın
    Cevapla
  • Kahraman Karataş 3 yıl önce Şikayet Et
    Dahada masterchef e gelmem
    Cevapla
  • Ayşe demir 3 yıl önce Şikayet Et
    Bizoğlumla birlikte bakıyorduk erayı çok seviyorduk eray elenirken oğlum çok ağladı 9 yaşında oğlum erayı çok seviyor
    Cevapla
  • Ege 3 yıl önce Şikayet Et
    Yarışmada birinci olacak ERAY; evimizin oglu komsumuzun dileği yetenekli Anadolu çocuğu başarılarının devamını dileriz... Sevgili dedeni kaybettiğine çok üzüldük Allah sabırlar versin, mekanı cennet olsun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Akşener’in çıldırmasının arkasındaki 'zorbalık'
Turgut Altınok, Mansur Yavaş'ın Londra'da PKK destekçisiyle görüşmesine tepki gösterdi