Kuzey Yıldızı İlk Aşk 46.bölüm fragmanı: Şaşkına uğratan gelişme! Böylesi ne görüldü ne duyuldu

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 45.son bölümde; Gizem Avcıları ekibi Cevher, Sefer ve Ruhi yeni görevine atılınca başları belaya girmiştir. Kuzey Yıldızı İlk Aşk son bölümde; Gökçe’nin sağlık durumundaki gelişme 2 aileyi birbirine kenetlemiştir. Kuzey Yıldızı İlk Aşk'ta talihsiz kaza sonrası hastalıkla boğuşan Gökçe'nin iyileşmesi için herkes dört koldan seferber olmuştur. Peki Kuzey Yıldızı İlk Aşk 46.bölüm fragmanı çıktı mı?

GİRİŞ 09.01.2021 18:17 GÜNCELLEME 09.01.2021 18:18
Bu Habere 35 Yorum Yapılmış

Kuzey Yıldızı İlk Aşk son bölümde; Gökçe’nin hastalığıyla büyük bir yıkım yaşayıp derinden sarsılan Kuzey, diğer yandan umudunu yitirmeyip yeni hayatıyla ilgilenmekten asla geri durmaz. Kuzey Yıldızı İlk Aşk 45.son bölümde; Şahika’nın beklenmek bir anda gelişi şaşkınlık etkisi meydana getirirken, gördüğü manzara karşısında eli kolu bağlanan Yıldız’ın nutku tutuluyor.

Son Yaz 3.bölüm fragmanı: Büyük kriz! Tehlike kapıya dayanıyor: Neye uğradığını şaşırtan karar

Akıncı 3.bölüm fragmanı: Can evinden vuruldu! Akıncı'nın hassas tarafından kıskıvrak yakaladı

İnadı ile damarlarında Mollaoğlu hanesinin kanının aktığını kanıtlayan Gökçe’nin, eski sağlıklı günlerine tekrardan kavuşması için herkes tek yürek olurken Kuzey Yıldızı İlk Aşk 46.bölüm fragmanı bekleniyor. Gizemli tavırlar sergileyen Şahika’nın, ‘’Beni bekleme! Benim bu gece işim uzun.’’ şeklinde sarf ettiği sözleriyle beraber Yıldız’ın Kuzey’den haber almamasının akılları allak bullak etmesinin akabinde Kuzey Yıldızı İlk Aşk 46.bölüm fragmanı ekranda mı?

Arka Sokaklar 573.bölüm fragmanı: Korkutucu haber! Acı gelişmeyle yüreği yangın yerine dönüyor

 

KUZEY YILDIZI İLK AŞK 46.BÖLÜM FRAGMANI YAYINDA!

Yönetmenliğini Ersoy Güler’in üstlendiği Süreç Film imzasıyla her Cumartesi akşamı Show TV ekranlarında dizi severleri gülmekten kırıp geçiren Kuzey Yıldızı İlk Aşk 46.bölüm fragmanı ekrana geldi...

Kırmızı Oda 19.bölüm fragmanı aktarıdı mı? Kırmızı Oda'da keyifleri kaçıran umulmadık ayrılık!

KUZEY YILDIZI YENİ FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

KUZEY YILDIZI İLK AŞK'TA İZLENME REKORLARI KIRAN SAHNE!

KUZEY YILDIZI İLK AŞK 46.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK? 

Oyuncu kadrosunu; Aslıhan Güner, İsmail Demirci, Cezmi Baskın, Ferda Kaynar, Hüseyin Soysalan, Toygan Avanoğlu, Uğur Demirpehlivan, Aslıhan Kapanşahin, Berfin Nilsu Aktaş, Gizem Güneş, Yasemin Hadivent, Zeynep Kankonde, Özgün Karaman, Merve Şen ve Ecem Çalhan gibi ilgi gören isimlerin oluşturduğu Kuzey Yıldızı İlk Aşk 46.bölümüyle 2 Ocak Cumartesi tarihinde saat 20:00'da Show TV kanalında izleyicisini gülmekten kırıp geçirecek.

KUZEY YILDIZI İLK AŞK SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

KUZEY YILDIZI İLK AŞK SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Kuzey Yıldızı İlk Aşk son bölümde; Yıldızla kurduğu yeni hayat, yavaş yavaş şekillenmeye, yirmi bir yıllık hayal, ete kemiğe bürünmeye başlamıştır. Yıldız, kendisini bile şaşırtan bir heyecan ve panik içindedir. Yeni evinde her şey mükemmel olmalı, hiçbir şey buna gölge düşürmemelidir. Kuzey başta olmak üzere herkes, bu hayalin hakkını vermeye çalışmaktadır. Her şeye, en ince detayına kadar özen gösterirler.  Yıldız’ın gözünden bile sakındığı yuvasına, yirmi bir yıllık hayaline bir gölge mi düşecek yoksa iki aşık, sonunda yuvalarına kavuşacak mıdır?

YORUMLAR 35
  • Kadriye Uzlu 3 yıl önce Şikayet Et
    Her hak sahibine Hakkı iade olur. Ölüler... Ve diriler... Yapılandırmalar... Perde arkasında görseldeki oluşlar yoooook... Muttaki olun.
    Cevapla
  • Aslıhan Aydın 3 yıl önce Şikayet Et
    Çok güzel dizi keşke aslıhan güneri görebilsem adımız bile aynı
    Cevapla
  • Kürt kızı 2121 3 yıl önce Şikayet Et
    Kuzeyle yıldız her zaman ayrılıyor ya yeter artık Bitsin bu ayrılık
    Cevapla
  • FATMA 3 yıl önce Şikayet Et
    Kuzey ve yıldız hiç ayrılmasınlar
    Cevapla
  • Sibel 3 yıl önce Şikayet Et
    Öffgg artııkk ayrılmasınlaaaarrrr
    Cevapla
  • Mehmet 3 yıl önce Şikayet Et
    Bence ayrilacaklar gene
    Cevapla
  • Beyzaa 3 yıl önce Şikayet Et
    Garanti verebilirim
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
IMF'den Türkiye açıklaması
Türk askeri pratiğine Baykar damgası: Kısa sürede büyük etki