Akıncı 2.bölüm fragmanı: Köşeye sıkıştırarak plan! Akıncı'da kaçacak hiçbir delik bırakmayacak

Akıncı ilk bölümünde aksiyon ve gerilim fırtınası eserek etkileyici sahneleriyle geniş kitlenin ilgi odağına yerleşti. Akıncı 1.bölümde canını dişine takıp bu uğurda her şeyini ortaya koyan Akıncı şehrini ve insanlarını koruma altına almak için üstün çaba sarf etti. Son bölümde, Akıncı suç camiasının ilerleyişini durdurabilmek adına aman vermeden tehlikeli faaliyetlerini sürdürürken Akıncı 2.bölüm fragmanı duyuruldu.

GİRİŞ 06.01.2021 08:28 GÜNCELLEME 06.01.2021 08:28
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

Akıncı 1.bölümde; Tarih alanında öğretmenlik mesleğini icra eden Fatih, üniversiteden mezuniyetini tamamlamasıyla beraber, Orhan adında babasını yakından tanıyan bir kişiyle karşılaşıp kendi ailesi hakkında daha önce duymadığı tarihsel gerçekliklerle yüzleşti. Akın ilk bölümde; Soyu Osmanlı’dan gelen ve aslında Akıncı Beyi olan babası hain tuzağa düşerek şehitlik mertebesine erişirken, Fatih ise babasının yüzyıllık vazifesinin kaldığı yerden devamını getirerek suç örgütlerine karşı savaş açtı. 

Uyanış Büyük Selçuklu 16.bölüm fragmanı: Beklenmeyen karar! Duyanlar kulaklarına inanamadı...

Akıncı son bölümde; Orhan’ın yardım ve destekleriyle seneler boyunca eğitim alan ve vatanını tehlike altına sokabilecek bütün suç örgütlerinin eylemlerinin önünü kesebilmek için elinden geleni ardına koymazken gerçekleştirdiği operasyonlar sayesinde tam bir halk kahramanı olarak nitelendirildi.

Son Yaz 2.bölüm fragmanı girildi mi? Son Yaz'da birbirini kovalayan şaşırtıcı olaylar zinciri!

 

Kendini güzelce eğitip yüksek performans gösteren Akıncı’nın operasyonlarından ciddi hasar alan karanlık güçler onu etkisiz hale getirmek için kolları sıvarken, emniyet güçleri de halkının desteğini arkasına alarak planlarını teker teker hayata geçiren bu kahramanın izini sürmeye başlamalarının ardından Akıncı 2.bölüm fragmanı bekleniyor. Senelerdir Akıncı’nın esasında kim olduğunu gün yüzüne çıkarmak için hız kesmeden uğraşatan gazeteci Nergis’in aradığı bu kahramanla tesadüf eseri ortak bir noktada buluşmalarının sahne olduğu Akıncı 2.bölüm fragmanı ekrana geldi.

Kuruluş Osman 41.bölüm fragmanı: Doğduğuna pişman ettirecek girişim! Çok sert kayaya çarpıyor

AKINCI 2.BÖLÜM FRAGMANI YAYINA GİRDİ!

Gündüzleri tarih öğretmenliği görevini yerine getiren ve geceleri takmış olduğu maske ile asıl kimliğini saklayarak Akıncı görevini yürüten bir kahramanın yaşam öyküsünün gözler önüne serildiği Akıncı 2.bölüm fragmanı sorgulamaları artış göstermeye başladı. Yapımcılığında Mehmet Yiğit Alp'in yer aldığı ve yönetmenlik koltuğunda ise Veli Çelik'in oturduğu NTC Medya imzasıyla 1 Ocak 2021’de ekran serüvenine giriş yapan Akıncı 2.bölüm fragmanında sürprizlerin bir an dahi eksik olmadığı gelişmeler izleyicisini bekliyor.

AKINCI 2.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Oyuncu kadrosunda; Şükrü Özyıldız ve Büşra Develi'nin paylaştığı, Yıldıray Şahinler, Tolga Tekin, Erkan Bektaş, Sermet Yeşil, Didem İnselel, Serhan Onat, Atakan Hoşgören, Ayça Erturan, Müge Boz, Berrin Arısoy, Berrak Kuş, Yılmaz Bayraktar, Ercü Turan, Deren Talu gibi başarılı ve yetenekli isimlerin bulunduğu Akıncı 2.bölümüyle 8 Ocak Cuma tarihinde saat 20:00’da ATV ekranlarında seyircisini ağırlamaya hazırlanıyor.

YORUMLAR 19
  • Yaman bey 3 yıl önce Şikayet Et
    batman tarzına özenerek yapılmış dizi sahneleri çok abartılı fazla surmez biter tahminimce.
    Cevapla
  • Başkan44 3 yıl önce Şikayet Et
    Ben beğenmedim ama oğlum 5 yaşında o baya beğendi..
    Cevapla
  • Bahadır 3 yıl önce Şikayet Et
    Tozkoparan izleyin
    Cevapla
  • birkıssadanbinhisse 3 yıl önce Şikayet Et
    guzel dizi cocukluktan itibaren bir cok spuer hero filmi izledim tabi bu bir dizi abd sinemasindaki devasal butceler burda yok mili ve manevi olmasi guzel kostumde yuzdeki maske daha guzel tasarlanip kulandigi silahlar daha geliskin olursa guzelnolur ilerki bolumlerde bekliyoruz yuzdeki maske benim fikrim bu estetik olmamiş cok ama genel itibari diziyi begendim izlenir
    Cevapla
  • Vatandaş C* 3 yıl önce Şikayet Et
    SENARYO iyi Lakin 2. Tabanca ile Askeri Konvoyu Yok edersen bu gerçekçi olmaz adeta kurşun geçirmez bir adam SAÇMALIK OLMUŞ BİRAZ MANTIK ŞART... Birde Kıyafet ve bindiği Motorsiklet görünümü ÇİZGİ FİLMİ ARATMAYACAK CİNSTEN ADETA GÜLÜNÇ OLMUŞ İZLEMEK İSTEDİM HAYAL KIRIKLIĞI YAŞADIM...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fenerbahçe-Olympiakos! Muhtemel 11'ler
Yalan bombardımanı! Belli odaklar tarafından mı tasarlanıyor?