Uyanış Büyük Selçuklu 16.bölüm fragmanı: ''Ölsem de gam yemem!'' dedirten sahne! Set çekiyor...

Uyanış Büyük Selçuklu 15.son bölümde; Terken & Elçin’i huzuruna kabul eden Melikşah’ın ‘’Görünen o ki bu mesele sonlandığında ikinizden birinin kellesi gidecek!’’ sözleri kıyamet öncesi sessizliğin habercisidir. Uyanış Büyük Selçuklu son bölümde; Melikşah’ın idam sehpasındaki Arslantaş’a hafızasından asla silemeyeceği ders vererek öldürmekten beter vaziyete soktu. Uyanış Büyük Selçuklu 16.bölüm fragmanı ekranda mı?

GİRİŞ 12.01.2021 00:12 GÜNCELLEME 12.01.2021 00:12
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Uyanış Büyük Selçuklu 15.son bölümde; Melikşah’ın ters köşe yapıp Arslantaş’ı idamın eşiğinden döndürerek, ‘’Ölüm sana verilecek en büyük armağan. Kardeşinin Batıl davasında gösterdiği sadakati sen hak davasında gösteremedin. Cezan, ömrün boyunca bu utanç ile yaşamaktır!’’ sözleri kalbine hançer gibi saplanıyor. Uyanış Büyük Selçuklu son bölümde; Yerin dibine geçirdiği Arslantaş’ın huzurundan çekip gitmesini ve bundan gayrı hususi yiğitlerinin arasında yerinin almadığını söyleyen Melikşah, ‘’Sizin yüzünüzden canımıza zeval geldi. Nice yiğitlerimiz şehit oldu! Yıkılın karşımdan o gafil kellelerinizi koparmadan’’ diyerek Hasan Sabbah ve Tacülmülk’e attığı tokat sahnesi ortalığı salladı.

Kırmızı Oda 20.bölüm fragmanı verildi mi? Yakıp kavuran sahne: Kor yanan yangın yerine dönüyor!

Son Yaz 3.bölüm fragmanı: Büyük kriz! Tehlike kapıya dayanıyor: Neye uğradığını şaşırtan karar

 

Uyanış Büyük Selçuklu 16.bölüm fragmanında, Terken ve Elçin’i karşısına alan Melikşah, netameli meseleler olduğu için Terken’in baş hatunluk görevini sonlandırma kararı aldığını açıklarken, ‘’Seni başhatunluktan azlettim!’’ hükmü baştan aşağı dengelerin değiştiğinin ve artık hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağının göstergesidir. Uyanış Büyük Selçuklu 16.bölüm fragmanında Terken,  Melikşah’ın buyruğu üzerine en hassas noktasından vurularak neye uğradığını şaşırırken, tedbirini evvelinden alan Melikşah ise başhatunluğa getirilecek yeni isimle ilgili ipuçları vererek ‘’Gölgesi öyle büyük biri gelecek ki, o makamı layıkıyla dolduracak!’’ çıkışı deprem etkisi meydana getiriyor.

Akıncı 3.bölüm fragmanı: Can evinden vuruldu! Akıncı'nın hassas tarafından kıskıvrak yakaladı

UYANIŞ BÜYÜK SELÇUKLU 16.BÖLÜM FRAGMANI EKRANA GELDİ!

Yönetmenlik koltuğunda Emre Konuk'un oturduğu, senaristliğini Serdar Özonalan üstlendiği Akli Film imzalı tarih ve kurgu türündeki televizyon dizi projesi Uyanış Büyük Selçuklu 16.bölüm fragmanı yayına girdi.

UYANIŞ BÜYÜK SELÇUKLU 16.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Oyuncu kadrosunda; Gürkan Uygun​, Buğra Gülsoy, Ekin Koç, İker Kızmaz, Hatice Şendil, Leyla Lydia Tuğutlu, Cemal Toktaş, Sevda Erginci, Murat Garipağaoğlu, Mehmet Özgür, Ali Gözüşirin, Çiğdem Selışık Onat, Erdem Akakçe, Nik Xhelilaj ve Osman Sonant gibi birbirinden başarılı ve yetenekli isimlerin bulunduğu Uyanış Büyük Selçuklu 16.bölümüyle 11 Ocak Pazartesi tarihinde saat 20:00'da TRT1 kanalında yayınlanacak.

Kırmızı Oda 19.bölüm fragmanı aktarıldı mı? Hiç istenmedik ayrılık: Gider gitmez isyan ettiler!

YORUMLAR 15
  • Şenay 3 yıl önce Şikayet Et
    Şu an beni sürükleyen tek dizi. Çok başarıli tebrik ediyorum.
    Cevapla
  • Erdoğan can 3 yıl önce Şikayet Et
    Filim çok güzel ama müzik çok yogun konuş maları anlaşılmıyor müzik biraz kısık olur da daha iyi olur
    Cevapla
  • Bendeniz 3 yıl önce Şikayet Et
    Hiçbir arıza yok herşey herşey -ÂLÂ-
    Cevapla
  • Rüzgar 3 yıl önce Şikayet Et
    Geçmişini bilmiyen yarınını göremez.Allah raz olsun yonetmenden.ve oyuncular .harika
    Cevapla
  • Levrok 3 yıl önce Şikayet Et
    hastasi olduk .
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Seçime 3 gün kala CHP'de kaos! Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu kavgası
Seçim için hazırlıklar tamam! İlk önce o şehirlerin sonuçları gelecek