Kırmızı Oda 20.bölüm 2.fragmanı Kördüğüm çözülüyor! Gizemin yerini mutsuz eden gerçekler alıyor

Kırmızı Oda 19.son bölümde; Toplumsal baskıların ve psikolojik travmasının etkisinden kurtulamayan Boncuk, Can’la geçirdiği hoş vakit yüzünden vicdan azabı çekmektedir. Kırmızı Oda son bölümde; Annesinin gururunun ayaklar altına alındığı ve kötü emellere alet edildiği geçmişiyle sarsılan Boncuk, sevgi ve ilgiden uzak bir evlilik hayatı sürmesiyle akıl sağlığını kaybetmiştir. Kırmızı Oda 20.bölüm fragmanı ekranda mı?

GİRİŞ 15.01.2021 16:51 GÜNCELLEME 15.01.2021 16:51
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Kırmızı Oda son bölümde; Geçmişten bugüne her ne yaşamış olursa olsun paylaşabilecek kimsesi olmadığı için elemini ve ızdırabını yüreğinin derinliklerine gömen Boncuk, hem şiddetin hem de belanın eksik olmadığı çocukluğunu ilk defa itiraf etti. Kırmızı Oda 19.son bölümde; Boyundan büyük işlere kalkışan babasının edep ve ahlak sınırlarını aşan kabul edilemez hataları nedeniyle başına iş açması ve bu sıkıntıların ailesinin tamamına da sirayet etmesi Boncuk’u kahretti.

Mucize Doktor'da ummadık ayrılık! Fox TV'de verilen karar şaşkına çevirdi: Hüzünlendiren veda..

 

İlerleyen yıllarda ise kendisini sevgi ve ilgi duygusundan mahrum bırakan Sadık’la yuva kurup Hollanda’da yaşamaya başlayan Boncuk, yalnızlığın yükünü taşımayarak ermişler adını verdiği gerçek dışı kişiler görmeye başlamasının olayları bambaşka bir noktaya getirmesinin ardından Kırmızı Oda 20.bölüm fragmanı bekleniyor. Tesadüf eseri müzik işleriyle uğraşan Can’la tanışan ve aralarında zamanla güçlü bir bağ kuran Boncuk’un onun teklifi üzerine kafe ortamında keyifli bir vakit geçirdiklerini kendinden utanarak doktora anlatmasının akabinde Kırmızı Oda 20.bölüm fragmanı yayına girdi mi?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'dan olay olacak 2021 transfer hamlesi! 179.bölüm fragmanı ise...

Masumlar Apartmanı'nda yılın transferi gerçekleşti! Masumlar Apartmanı 18.bölüm fragmanı ise...

KIRMIZI ODA 20.BÖLÜM FRAGMANI YAYINA GİRDİ!

Olay örgüsü Banu Kiremitçi Bozkurt tarafından oluşturulan, yönetmeliğini ise Cem Karcı'nın üstlendiği OGM Pictures imzasıyla her Cuma akşamı unutulmayacak sahneleriyle TV8 ekranına taşınan Kırmızı Oda 20.bölüm fragmanı ekrana geldi.

KIRMIZI ODA'DA YAKIP KAVURAN SAHNE!

KIRMIZI ODA 20.BÖLÜM NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Birbirinden başarılı ve yetenekli oyuncu kadrosunda; Binnur Kaya, Tülin Özen, Burak Sevinç, Meriç Aral, Salih Bademci, Hande Doğandemir, Melisa Sözen, Halit Özgür Sarı, Gülçin Kültür Şahin, Sezin Bozacı ve Baran Can Eraslan ve Evrim Alasya  gibi isimlerin yer aldığı Kırmızı Oda 20.bölümüyle 15 Ocak Cuma tarihinde saat 20:00'da TV8 kanalında seyircisini ağırlamaya hazırlanıyor.

YORUMLAR 3
  • Byy 3 yıl önce Şikayet Et
    Süper
    Cevapla
  • Doğu-Batı 3 yıl önce Şikayet Et
    Ya bu diziye bir defa adam akıllı baktım içim karardı. Nasıl başka bir kanala geçeceğimi bilemedim.
    Cevapla
  • Terazi 3 yıl önce Şikayet Et
    Insanların acı ama gerçekleri Zulüm nasıl birşey bazı insanlar gözleri yumuk yaşıyorlar Acı çeken insanları görmüyorlar Aslında zamanında yardım edilse Çoğu insan hastalanmaz. Erkeklerin nefsi hegemonyasi, azgınlığı nelere sebep oluyor Görüp ibret alınsa biraz . Allah celle celaluhu cehenmemi bosuna yaratmamiş
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Avrupa'nın 42 büyükşehrinde en pahalı ve en ucuz şehirler: Türkiye'den de bir il var...
Dikkat! Yeni uygulamayla bu kişiler ehliyet alamayacak