Mucize Doktor 45.bölüm 2.fragmanı: Kimse ona bu hareketi yakıştıramadı! Sitem ettiren karar...

Mucize Doktor son bölümde görevinden alınma kaygısı güden asistanlar kendilerini bir anda kıran kırana rekabet ortamı içerisinde buldu. Yeni bölüm fragmanında Ferman'ın işlerin renginin değişmesine zemin hazırlayacak teklifte bulunması göze çarptı. Mucize Doktor 45.bölüm fragmanında, Önemli bir yol ayrımına giren Nazlı'nın karar verme vakti gelip çatarken Ali için ise tehlikenin ayak sesleri yükselmeye başlamıştır.

GİRİŞ 14.01.2021 10:52 GÜNCELLEME 14.01.2021 18:34
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Mucize Doktor 45.bölüm fragmanında; Ali Vefa'nın Berhayat Hastanesi'ndeki ''cerrahi asistanlık'' görevini sona erdireceğinin sinyallerini veren Ferman'ın, Nazlı'ya ''Asistanım sen olacaksın!'' çıkışıyla bir kez daha yer yerinden oynayacak. Mucize Doktor yeni bölüm fragmanında her durumda bardağın dolu tarafından bakmaya çalışan Ali Vefa'nın ''Kendimizi görmek için aynaya bakmaya gerek yok. İçimize bakmamız yeterli!'' sözleriyle yardım bekleyen hastasına umut ışığı saçtı.

MasterChef Türkiye Güzide Mertcan'ın ateş pahası villası imrendirdi! Herkesi adeta mest etti...

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'dan olay olacak 2021 transfer hamlesi! 179.bölüm fragmanı ise...

Mucize Doktor son bölümde; Hastanede ekonomik açıdan birtakım problemler baş göstermesinin yanı sıra köşeye sıkıştırılan Ferman'ın üç asistanıyla birden ilişiğini kesmek mecburiyetinde bırakılması ortalığı birbirine katarken, Tanju ise hastaneye bağlantısının koparılması gereken en güçlü kişi olarak Ali'yi görmektedir. Mucize Doktor 44.son bölümde; İşten çıkarma hadisesi ilk etapta herkesten saklansa da aradan çok geçmeden patlak vererek gün yüzüne çıkmasıyla beraber hastanede çetin geçen rekabet şartlarının oluşması olayların seyrini büsbütün değiştirdi.

Masumlar Apartmanı'nda yılın transferi gerçekleşti! Masumlar Apartmanı 18.bölüm fragmanı ise...

 

MUCİZE DOKTOR 45.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

MUCİZE DOKTOR 45.BÖLÜM NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Yönetmenliğini Yusuf Pirhasan’ın üstlendiği, olay örgüsünü Onur Koralp & Pınar Bulut'un kaleme aldığı ve son olarak yapımcılığında da Faruk Bayhan’ın yer aldığı MF Yapım farkıyla Fox TV kanalında her Perşembe akşamı sürprizlerin ardı arkasının kesilmediği sahnelere imza atan Mucize Doktor 45.bölümüyle 14 Ocak Perşembe tarihinde saat 20:00'da dizi severleri karşılayacak.

YORUMLAR 8
  • Öznur Bitmiş 3 yıl önce Şikayet Et
    Evet öyledir.
    Cevapla
  • Öznur Bitmiş 3 yıl önce Şikayet Et
    Evet öyledir...
    Cevapla
  • Nazende 3 yıl önce Şikayet Et
    Ali gitmez çünkü dizi onun üstüne kurulu
    Cevapla
  • Harun 3 yıl önce Şikayet Et
    Asistanlardan ve heşirelerden birinin dahi gitmesi hele ki alinin gitmesi bu diziyi hiç kimsenin izlemiyeceği anlamına gelir ben şahsen foks TV yi bile açmam
    Cevapla
  • Zeki Kartal 3 yıl önce Şikayet Et
    Ali giderse seyretmeceğim bir dizi olacak
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Trabzonspor 10 kişiyle final kapısını araladı
PKK/KCK'nin Almanya yapılanması sözde sorumlularından Saim Çakmak İstanbul'da yakalandı