Masumlar Apartmanı'nda akılları allak bullak eden iddia! Tartışmaları ortadan kaldıran açıklama

TRT1'in yüksek izlenme oranlarıyla yüz güldüren projesi Masumlar Apartmanı'nda hayrete düşüren bir ayrılık gelişmesi yaşanmıştı. Masumlar Apartmanı'nda üstlendiği Uygar rolüyle apayrı bir renk getiren Alper Saldıran'ın ekibe veda ettiği gün yüzüne çıkmıştı. Peki İnci karakteriyle kameralar karşısına geçen Farah Zeynep Abdullah da Masumlar Apartmanı'ndan gidecek mi? Devam edip etmeyeceğini sosyal medyadan haber verdi.

Masumlar Apartmanı'nda akılları allak bullak eden iddia! Tartışmaları ortadan kaldıran açıklama
Masumlar Apartmanı'nda akılları allak bullak eden iddia! Tartışmaları ortadan kaldıran açıklama
GİRİŞ 26.01.2021 12:06 GÜNCELLEME 26.01.2021 15:14
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Masumlar Apartmanı 18.son bölümde; Farah Zeynep Abdullah'ın oynamış olduğu İnci karakterinin izini kaybettirerek Han'ın yalnız başına bırakmasının ardından dizinin içerisinde hiçbir sahnesinin bulunmaması sevenlerini kaygılandırdı. Masumlar Apartmanı son bölümde Han'ı bırakarak adeta sırra kadem basarak kayıplara karışan İnci karakterinin olmaması Farah Zeynep Abdullah neden yok, diziden ayrıldı mı? şeklinde bir soru yöneltilmesine davetiye çıkarmıştı. Şimdi Masumlar Apartmanı projesinin sıkı takipçileri İnci rolünü üstlenen Farah Zeynep Abdullah'ın diziden gidip gitmeyeceği sorgusunu yürütürken sevilen oyuncu akıllarda oluşan soru işaretlerine yanıt verecek bir gönderi gerçekleştirdi.

Mucize Doktor'da kriz çıkaracak ayrılık! O ismin gideceğini öğrenenler isyan bayrağını çekti

Uyanış Büyük Selçuklu 19.bölüm fragmanı: 'Küffara en ağır kılıcı vurduktan sonra sen kuşandın!'

Farah Zeynep Abdullah, setten eğlenceli hallerini Instagram hesabında paylaşarak “devam” sinyali verdi.

Yayına girdiği her hafta sosyal medya kullanıcılarının trendler listesine yerleştirdiği Masumlar Apartmanı dizisinde transfer müjdeleriyle olduğu kadar ayrılık haberleriyle de göze çarpıyor. Masumlar Apartmanı dizisinin yayın hayatına başlangıç yaptığı ilk tarihten itibaren dizinin oyuncu kadrosunda boy gösteren Alper Saldıran'ın ayrılması sevenlerini üzmüştü.

Masumlar Apartmanı'nda oynadığı Uygar rolüyle farklı soluk kazandıran Alper Saldıran, çekimleri gerçekleştirilen yeni bölüm sahnelerinin içerisinde uzun bir süredir bulunmuyordu. Masumlar Apartmanı dizisinde olay örgüsü icabı yurt dışına gitmiş şekilde lanse edilen başarılı oyuncunun o günden sonra birdaha dönüş yapmaması ''Ayrıldı mı, veda mı etti?'' dizinin sıkı takipçilerinin akıllarını kurcalamıştı.

Uyanış Büyük Selçuklu 18.bölüm fragmanı (TRT1) Uyanış Büyük Selçuklu'da pireyi gözünden vurdu!

Masumlar Apartmanı'nda kadrosundan çıktığı haberinin medya gündeminde konuşulması şaşkınlık etkisi meydana getirirken, Alper Saldıran başka bir dizi projesinin hanesine eklenerek ekran önüne geçeceği sürprizini duyurdu. Bilindiği üzere Alper Alper Saldıran'ın televizyon ekranlarında bir döneme damgasını vuran Melekler Korusun dizisiyle yıldızı parlamıştı. TRT1'in yoğun ilgi gören Beni Böyle Sev isimli yapımıyla da oyunculuk kariyerinde başarılı basamaklarını hızla tırmanarak geniş kitleler tarafından tanınırlık kazanmıştı.

MasterChef Türkiye Mehmet Yalçınkaya'dan ağızları açık bırakan değişim! Görenler onu tanıyamadı

Kıvanç Tatlıtuğ ile Özge Özpirinççi'nin başrollerini paylaşacağı Bir Denizaltı Hikayesi adlı dizi projesine Alper Saldıran'ın da transfer edildiği açıklaması yapıldı. Tüm bunların yanı sıra Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre; Masumlar Apartmanı oyuncusu Alper Saldıran'la beraber; Ertan Saban, Ecem Uzun ve Meriç Aral'ın da Bir Denizaltı Hikayesi yapımına dahil oldukları paylaşıldı.

YORUMLAR 14
  • Yoluyol 3 yıl önce Şikayet Et
    Ya ben farah Zeyneb i sevmiyordum sadece niye gitti merak ettim doğrusu
    Cevapla
  • Bir Sivas agası 3 yıl önce Şikayet Et
    Sivas a selam
    Cevapla
  • BIKKIN 3 yıl önce Şikayet Et
    Ne kadar gereksiz bir rol deymiş oynamadığını bile fark etmedim haberi okurkende kim di acaba diye düşündüm.
    Cevapla
  • Rıza turan Daşkın 3 yıl önce Şikayet Et
    Cumhurbaşkanımız: saygı ve sevgilerimle ben manevi oğlunuz Teorik-biyokimya-fizikçi Bilim insanı büyük dahi Rıza turan Daşkın Bayrağımız ayyıldız sancağımız Akparti teşkilatıdır selam olsun ülkeme selam olsun Dostlarıma Adıyaman halkı olarak tüm Güneydoğu Anadolu Bölgesi halkımız olarak Recep Tayyip Erdoğan önderimizi Destekliyoruz Saygılarımızla
    Cevapla
  • Sananelan kafasiz 3 yıl önce Şikayet Et
    koca kafa
    Cevapla
  • Ottoman 3 yıl önce Şikayet Et
    Neyin kafası kucukken kafana odunla vurmuşlar senin hemşerim :) manyakmıdır nedir trol olurda bu kadar olur anca
    Cevapla
  • Yorum 3 yıl önce Şikayet Et
    Kardeş burası yanlış adres
    Cevapla
  • Horona 3 yıl önce Şikayet Et
    şengüller otomotiv. kaskoda bir numaraaa. gelin kaskonuzu yenileyelim. üstelik bir yılda ücretsiz. (alakaya maydanoz)
    Cevapla
  • Serhan 3 yıl önce Şikayet Et
    diziyle alakası yoktu zaten,
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
MHP'den Yeniden Refah açıklaması! Dikkat çeken Milli Görüş çıkışı
Menzil Cemaati'nden 'yerel seçim' kararı!