Kuruluş Osman 44.bölüm 2.fragmanında kriz: Sırtından bıçaklıyor! Güvendiği dağlara kar yağıyor

Kuruluş Osman 43.son bölümde; Planlarını tıkır tıkır işlemeye koyulduğu esnada Bayhoca'nın ele geçirilmesi Osman'ı açmaza sürüklemiştir. Kuruluş Osman son bölümde, Kulucahisar'ın verilmemesi durumunda Bayhoca'nın katledileceğine yönelik tehdit alan Osman önemli yol ayrımına girmiştir. Karar vermek mecburiyetinde bırakılan Osman'ın yeğeninin hayatı için Kulucahisar'dan vazgeçtiği Kuruluş Osman 44.bölüm fragmanı çıktı.

GİRİŞ 03.02.2021 08:01 GÜNCELLEME 03.02.2021 09:36
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

Kuruluş Osman son bölümde; Rotasını İnegöl Kalesi'ne çevirerek hakimiyet elde edebilmek için vakit kaybetmeden planlarını uygulama aşamasına geçen Osman, alpleriyle ortak bir amaç etrafında toplanarak düşman çatlatacak işbirliği gerçekleştirmiştir. Kuruluş Osman 43.son bölümde, Sınır tanımaz hamleleriyle yerinde durmak bilmeyen Nikola ise tekfurlarını İnegöl'de konuşlandırarak oluşturduğu birliğin gücüne güç katabilmek adına faaliyetlerinin ardı arkasını kesmezken, Bayhoca'nın başına gelen talihsiz olay Osman'ın tüm planlarının bir anda tepetaklak olmasına zemin hazırlamıştır.

Masumlar Apartmanı 21.bölüm fragmanı? Güneş gibi aydınlandı! Karanlığın kasvetini bertaraf etti

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da keyiflendiren transfer! Gelişiyle ezberlerin ötesine geçecek

Lena'nın razı gelmeyip karşı çıkmasına rağmen kararından asla dönmeyen Bayhoca'nın gaza yoluna gideceği esnada Nikola'nın arkasındaki güçler tarafından rehin olarak tutulmasının neticesinde Osman'ın planlarının suya düşmesinin ardından Kuruluş Osman 44.bölüm fragmanı bekleniyor. Savcı'nın oğlunun Bizans kuvvetlerinin eline geçtiği haberini alan Osman ise Nikola'yı hedef tahtasına yerleştirirken, aldığı mektupta şayet Kulucahisar Kalesi'ni alamamaları halinde Bayhoca'nın yaşamına son verileceğine dair tehdit mesajıyla karşılaşmasının akabinde Kuruluş Osman 44.bölüm fragmanı duyuruldu.

Bir Zamanlar Çukurova 81.bölüm fragmanı: Huzur ortamı bozuluyor! Seslerin şiddeti yükseliyor...

KURULUŞ OSMAN 44.BÖLÜM FRAGMANINDA ŞAŞKINA UĞRATAN KARAR!

Olay örgüsünü Mehmet Bozdağ, Ozan Bodur, Atilla Engin ve Aslı Zeynep Peker Bozdağ'ın yazdığı, genel yönetmenliğinde Metin Günay'ın yer aldığı, gerek zengin oyuncu kadrosu gerekse etkileyici olay örgüsü ve başarılı prodüksiyonu ile heyecan ve gerilim tufanı estirerek her hafta birincilik tahtını hiçbir rakibine kaptırmayan Kuruluş Osman 44.bölüm fragmanı yayına girdi.

KURULUŞ OSMAN 44.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINA GİRECEK?

 Diriliş Ertuğrul yapımı hem ülkemizde hem de dünyanın çeşitli ülkelerinde nam salan Mehmet Bozdağ'ın yapımcılığını üstlendiği, yönetmenliğinde de Ahmet Yılmaz ve Fethi Bayram ikilisinin bulunduğu Bozdağ Film farkıyla kaliteli ve iddialı sahneler çıkaran Kuruluş Osman 44.bölümüyle 3 Şubat Çarşamba tarihinde saat 20:00'da akıllardan silinmeyecek gelişmeleriyle dizi severlerin huzuruna geçecek.

Mucize Doktor'da tartışmanın odağına yerleşen veda! Hiç gitmez sanılan oyuncu hoşçakal diyecek

YORUMLAR 19
  • Yakub 3 yıl önce Şikayet Et
    Bayhocalar bayimamlar işleri zora sokuyorlar. Neden acaba. Sanırım daha güçlü olunması gerektiğini bize anlatırlar. Ham idim piştim yandım, yananlar dünyaya meydan okurlar
    Cevapla
  • Mustafa 3 yıl önce Şikayet Et
    hizlandirarak izliyorum okadar boş sahneler varki okadar bunaliyorum 2 saati 30 dakika izliyorum
    Cevapla
  • Deli Dumrul 3 yıl önce Şikayet Et
    Bence sen izlemiyor, kendine eziyet ediyorsun. Biz de tam tersi durdura durdura beş saatte izliyoruz.
    Cevapla
  • ahmet 3 yıl önce Şikayet Et
    bunları izleyeceğize hz ömer dizi filmini izleyin, asrı saadeti vahiy den itibaren hz ömer in hilafetine kadar en güzel anlatan filmdir, ve harfi harfine aynen siyer kaynaklarına göre çekilmiştir, diyaloglar bile aynısıdır kitaplarda olduğu gibi
    Cevapla
  • recep21 3 yıl önce Şikayet Et
    Bence bu dizi tarih ile alakasını kesmiş bay hoca savaş meydanında şehit oluyor onu öldüren tekfuru ise osman gazi başka bir tekfurun kalesinden alıp oracıkta kellesini alıyor bu nasıl bir şeydir anlamıyorum.
    Cevapla
  • DERMİŞİM 3 yıl önce Şikayet Et
    bayhoca burda öldürülmüyor ama tarihte böyle bir şey olduğunuda sanmıyorum velev ki böyle bir şey olsa değil bayhoca için on tane bayhoca olsa kale ile takas edilmez zaten o kalşe habire el değiştirip duracağa benzer senin gibi tarihe bakarsak o kale fethedildikten sonra bir daha tekfurun eline geçmemiştir ama maaşallah kale el değiştirmeyle dizi gidiyor
    Cevapla
  • Ben 3 yıl önce Şikayet Et
    Hep aynı seneryo. Ver kuluca yı al kulucayı. Sanki başka hikaye yokmuş gibi.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Mavi Vatan’da yeni sayfa: KALKAN DİHA
Dubai'deki havalimanı sele teslim oldu! Uçakların zor anları kamerada