Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da soğuk rüzgarlar çıkaracak transfer! Er meydanı buz kesecek...

Senelerce yayın serüvenini sürdürmesine rağmen dinamikliğini yitirmeyen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'a ortalığı fena halde kızıştıracak bir isim eklendi. Transfer girişimleriyle her dönemde ön plana yerleşen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'a katılan Serhat Parıl, oynayacağı Uğur karakteriyle gerginliği had safhaya çıkaracak.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da soğuk rüzgarlar çıkaracak transfer! Er meydanı buz kesecek...
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da soğuk rüzgarlar çıkaracak transfer! Er meydanı buz kesecek...
GİRİŞ 04.02.2021 08:29 GÜNCELLEME 04.02.2021 10:57
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde süregelen olayların akışını hızlandırarak heyecan seviyesini en uç noktada tutacak transfer hamlesine imza atıldı. Uzun yıllardır tutkunlarının vazgeçemediği yapımlar arasına kazınan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'la kameralar karşısına geçmeye hazırlanan Serhat Parıl'ın dizide Uğur rolünü üstleneceği açıklaması sevenleri tarafından memnuniyetle karşılandı. İzlenme oranlarında göz dolduran sonuçlar göstererek her hafta yüksek performans elde etmeyi başaran Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da Oktay Kaynarca'nın rol aldığı Hızır Çakırbeyli karakterinin husumet yaşadığı bir isim olarak gelecek Serhat Parıl kimdir?

Kuruluş Osman 45.bölüm fragmanı: İrtihal ensesine yapışıyor! Yaşamını yitirmesi an meselesi...

Masumlar Apartmanı 21.bölüm fragmanı? Güneş gibi aydınlandı! Karanlığın kasvetini bertaraf etti

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ'IN YENİ OYUNCUSU SERHAT PARIL KİMDİR?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın oyuncu kadrosuna adını yazdırarak taze kan getiren ünlü oyuncu Serhat Parıl, 27 Temmuz 1983 senesinde İzmir'de hayata gözlerini açmıştır.

Gerek dizi projelerinde boy gösteren gerekse tiyatro oyunlarında sahne alan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz oyuncusu Serhat Parıl, 2005 tarihinde lisans eğitimini Dokuz Eylül Üniversitesi Buca Eğitim Fakültesi Türkçe Öğretmenliği bölümünden tamamlayarak mezun olmuştur ve belirli bir dönem boyunca öğretmenlik mesleğini icra etmiştir.

Öte yandan Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk Bölümü'nü kazanan Serhat Parıl, çeşitli dizilerde oyunculuk yeteneğini sergileyerek adını çok geniş kitlelere duyurmuştır ve ve televizyon kariyerine ilk defa 2011 tarihinde yayına giren Babam İçin adlı dizi projesiyle adım atmıştır.

Ramo'da ağızları açık bırakan transfer! Kurtlar Vadisi ile ünlenen isim sözleşmeye onay verdi

1.89 boya ve 85 kiloya sahip olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz oyuncusu Serhat Parıl, seslendirme çalışmalarında bulunmasının yanı sıra pandomim sanatıyla da yakından ilgileniyor. Bu bağlamda pek çok tiyatroda çocuklar ile beraber drama-tiyatro ve pandomim alanında çalışmalar gerçekleştirip gösteriler sunan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz oyuncusu, aynı zamanda birçok anaokullarında, etüt, eğitim ve kurs merkezlerinde drama eğitmenliği faaliyetlerini de yürütmektedir. 

Bir Zamanlar Çukurova 82.bölüm fragmanı: Fitili ateşliyor! Kıskacına alıp parmağında oynatacak

SERHAT PARIL'IN ROL ALDIĞI DİZİ PROJELERİ:

-2011 - Babam İçin
-2013 - Medcezir
-2015 - Muhteşem Yüzyıl Kösem
-2016 - Cesur ve Güzel
-2017- Seven Ne Yapmaz

Mucize Doktor'da hayret ettiren ayrılık! Vedasını duymayan kalmadı: Gidişi keyif kaçıracak...

Kuruluş Osman'da meraklandıran transfer! Hiç kimse o ismin diziye geleceğini tahmin etmiyordu

YORUMLAR 6
  • Iç güdü 3 yıl önce Şikayet Et
    Dizilere karşı birleşin, sesinizi yükseltin ve her makamda karşıt olun. Yetkililer bu konuda isteksiz ve beceriksiz, lütfen bu lanetin sonunu getirelim daha çok geç olmadan. Sanal alem olsun, okul, cami olsun farketmez, yeter ki şiddetsiz ve sakin bir şekilde karşı çıkın. Artık gerçekten yeter.
    Cevapla
  • Ilgar 3 yıl önce Şikayet Et
    Bir de sıkıtını ve ne demeye çalıştığnı anlasaydık?
    Cevapla
  • efsane 3 yıl önce Şikayet Et
    medya manşetleri.ismi cismi duyulmayan biri ölür,manşet ünlü oyuncu öldü.Kim lan bu ünlü cenazesini belediye kaldırır imam zor bulunur cemaat bulunmaz ama ünlü.yemişim sizin ünlünüzü.Neymiş ünlü oyuncu transfer olmuş.Bende kendi çapımda ünlüyüm.Ve en azından ünlü diye servis edilenlerden daha çok ünlüyüm.
    Cevapla
  • ahmetw 3 yıl önce Şikayet Et
    aman ne heyecan ne heyacan:))
    Cevapla
  • Nezir 3 yıl önce Şikayet Et
    Sana katılıyorum
    Cevapla
  • erdoğan 3 yıl önce Şikayet Et
    efsane ayaklar altında
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Macron: Karşımızda çok büyük riskler var Avrupa ölebilir
Bahçeli Ferdi Tayfur'la kime mesaj verdi? 'MHP lideri buna çok tepkili'