Uyanış Büyük Selçuklu 20.bölüm fragmanı: İlelebet payidar kılacak! Son sözü kılıçlar söyleyecek

Uyanış Büyük Selçuklu 19.son bölümde; Sabbah'ın hain tuzağına düşürülen Melikşah'ın ölümün kıyısına sürüklenmesi, yaşayıp yaşamayacağı sorgusunun yöneltilmesine neden oldu. Uyanış Büyük Selçuklu son bölümde Melikşah, hayatta kalma ve eski sağlığına tekrardan kavuşmak için hasta yatağında mücadelesini verirken Sencer babasına yapılanların bedelini ödetmeye niyet etmiştir. Uyanış Büyük Selçuklu 20.bölüm fragmanı çıktı.

GİRİŞ 08.02.2021 08:31 GÜNCELLEME 08.02.2021 15:14
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Uyanış Büyük Selçuklu son bölümde; Zehrin yol açtığı sonuçlardn ötürü sağlık durumu bir hayli kritik olan Melikşah'ın yaşam savaşını kaybedip kaybetmeyeceği gecenin en merak edilen konusu oldu. Uyanış Büyük Selçuklu 19.son bölümde; Melikşah'ın başına gelen badirelerin altından hakkıyla kalkabilmesi adına sarayda herkes seferber olurken, Sencer ise, ''Daha bizi bir kılacak sırrımız vardır.'' diyerek babasının takadine kavuşabilmesi için dualarını eksik etmedi. 

Masumlar Apartmanı'yla kariyerinin altın çağını geçiren Ezgi Mola aslında kim? Duymadıklarınız!

Ramo'da hesapta olmayan şaşırtıcı transfer! Umulmadık isim rolüyle ezberlerin ötesine geçecek

Sencer, Melikşah'ı hem koruma altına alabilmek üzere üstün gayret sarf eden hem ona yapılanların hıncını çıkarabilmek niyetiyle tüm imkanları zorlarken, Terken ise güç savaşında avantajlı konuma geçebilmek ve Zübeyde'ye karşı galibiyet elde edebilmek için tehlikeli sularda yüzmesinin ardından Uyanış Büyük Selçuklu 20.bölüm fragmanı bekleniyor. Tüm bunların yanı sıra Sabbah yapacaklarına her defasında bir yenisini ekleyerek Selçuklu'nun geleceğini yok edebilmek ve onları haçlılar karşısında savunmasız duruma düşürüp yenilgiye mahkum edebilmek adına elindeki fırsatları teker teker değerlendirmeye kalkışmasının akabinde Uyanış Büyük Selçuklu 20.bölüm fragmanı yayına girdi.

UYANIŞ BÜYÜK SELÇUKLU 20.BÖLÜM FRAGMANINDA MÜJDELİ HABER!

Yönetmenlik koltuğunda Emre Konuk'un oturduğu, senaristliğini Serdar Özonalan üstlendiği Akli Film imzalı tarih ve kurgu türündeki televizyon dizi projesi Uyanış Büyük Selçuklu 20.bölüm fragmanı yayıncı kuruluş tarafından aktarıldı.

UYANIŞ BÜYÜK SELÇUKLU YENİ BÖLÜM FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

UYANIŞ BÜYÜK SELÇUKLU 20.BÖLÜM NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Oyuncu kadrosunda; Gürkan Uygun​, Buğra Gülsoy, Ekin Koç, İker Kızmaz, Hatice Şendil, Leyla Lydia Tuğutlu, Cemal Toktaş, Sevda Erginci, Murat Garipağaoğlu, Mehmet Özgür, Ali Gözüşirin, Çiğdem Selışık Onat, Erdem Akakçe, Nik Xhelilaj ve Osman Sonant gibi birbirinden başarılı ve yetenekli isimlerin yer aldığı Uyanış Büyük Selçuklu 20.bölümüyle 8 Şubat Pazartesi tarihinde saat 20:00'da TRT1 ekranlarında dizi seveleri ağırlayacak.

YORUMLAR 6
  • sevgı 3 yıl önce Şikayet Et
    bu zamana kadar izledıgım tek muhteşem dizi terken hatun olmasa daha iyi olurdu ama malesef
    Cevapla
  • Esengül 3 yıl önce Şikayet Et
    Baya iyi
    Cevapla
  • Fatma Erturk 3 yıl önce Şikayet Et
    Yapımcısının tebrik ediyorum . Konu ve performans çok güzel. Özellikle Hasan Sabbah karekterinin etkin işlenmesi çok harika. Gençlerimize tarihi hatirlatmasi ise altın değerinde.
    Cevapla
  • Emel 3 yıl önce Şikayet Et
    Harika bir dizi emeği geçen melikşah sencer ve tabiki tacee aslinda hepsi süper oynuyor herkese çok tsk
    Cevapla
  • muşlu memet 3 yıl önce Şikayet Et
    şu an en iyi ve çok güzel bir dizi
    Cevapla
  • Kader kıl 3 yıl önce Şikayet Et
    Aynen şekerim
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ünlü yorumcu canlı yayında yere yığıldı!
Gazi meclisin 23 Nisan videosu çok beğenildi! Geleceğe en güzel mirasımız, yavrularımız