Kırmızı Oda'da taşları yerinden oynatacak transfer! Erkan Petekkaya olayın seyrini değiştirecek

Gizli dünyaların kapısını aralayarak içsel yolculuğa çıkaran Kırmızı Oda dizisi çok konuşulacak transfer hamlesine daha imza attı. Kökenine inildiğinde psikolojiye dayanan çeşitli problemlere ışık tutularak esasında niçin kaynaklandığı, tedavi noktasında hangi yöntemlerin izlenmesi gerektiği yansıtılan Kırmızı Oda oyuncusu Erkan Petekkaya kimdir? Kırmızı Oda'da Sadi rolünü üstlenecek Erkan Petekkaya'nın biyografisi!

GİRİŞ 01.02.2021 07:35 GÜNCELLEME 01.02.2021 07:35
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Birbirinden acıklı yaşam öyküleri en ince ayrıntılarıyla gösterilerek izleyenlere unutulmayacak hayat dersi veren Kırmızı Oda dizisine farklı bir boyuta taşıyacak sürpriz transfer yapıldı. Travmatik vakalara acı bir şekilde tanıklık eden kimselerin geçmişin izlerini silememesi ve ruhsal dengesini bozması nedeniyle uzman doktordan destek aldığı Kırmızı Oda dizisine Erkan Petekkaya'nın katılması seyircinin heyecanını katlayarak artırdı. Peki, Kırmızı Oda dizisinde gerek kişilik yapısıyla gerekse hal-hareketleri ve söylemleriyle ilgi odağına oturacak ve rol alacağı Sadi karakteriyle adından söz ettirerek geniş bir kesimin dikkatini çekecek Erkan Petekkaya kimdir?

Gönül Dağı 15.bölüm fragmanı başlatıldı mı? Gönül Dağı'nda takdirlik sahne! Övgüleri topladı...

Bir Zamanlar Çukurova 82.bölüm fragmanı? Düğümler çözüldü! Sır perdesi ardına kadar aralanıyor

KIRMIZI ODA'NIN SADİ'Sİ ERKAN PETEKKAYA KİMDİR? BİYOGRAFİSİ...

Kırmızı Oda'nın oyuncu kadrosuna eklenerek Sadi karakteriyle seyircisini ağırlayacak Erkan Petekkaya, 12 Aralık 1971 senesinde Elazığ'da hayata gözlerini açmıştır. İlkokul öğrenimini Mehmet Karamancı İlkokulu'nda ve ortaokul öğreninimi ise Bostancı Ortaokulu'nda tamamlayan Erkan Petekkaya, lise öğrenimini de Fenerbahçe Lisesi'nde tamamlayarak mezun olmuştur.

Kuruluş Osman'da sevindirici transfer! ''Evet'' diyerek imzayı attı: Ortamı hareketlendirecek..

Aslen Diyarbakırlı olan Kırmızı Oda'nın yeni transferi Erkan Petekkaya, Anadolu Üniversitesi'nde Devlet Konservatuarı'nı kazanmıştır. 1993 senesinden beri kadrolu Devlet Tiyatroları'nda oyunculuk mesleğini icra eden Kırmızı Oda oyuncusu Erkan Petekkaya, ekran kariyerine ilk defa 1994 senesinde kamera şakalarıyla adım atarken, 1998 senesine gelindiğinde ise Güzel Günler isimli dizi projesinde izleyenlerin karşısına geçmiştir.

Masumlar Apartmanı 20.bölüm fragmanı: Hesaba katılmadık tablo! Görenlere kara kara düşündürttü

1999 senesinde Alişan’ın başrolünü üstlendiği Aynalı Tahir yapımında oynadığı Kadir karakteriyle geniş kitleler tarafından tanınırlık kazanan Kırmızı Oda'nın Sadi'si Erkan Petekkaya; Aşkına Eşkıya, Bedel, Japon Gelin ve Taştan Kalp, Serseri, Beyaz Gelincik, Sessiz Fırtına, Son Bahar, Hanımeli Sokağı gibi projelerle tüm dikkatleri üzerinde toplamayı başarmıştır.

Uyanış Büyük Selçuklu 19.bölüm fragmanı: Ay gibi parlayacak! Saçtığı ışıkla cihanı aydınlatacak

2007-2008 yayın döneminde de Arzum Onan'la beraber başrolünü paylaştığı Sessiz Fırtına isimli projede Yiğit Sancaktar karakterini oynayan usta oyuncu Petekkaya, 2008 senesinde yayına giren Son Bahar dizisinde Galip Tümer ve 2005-2007 yılları arasında ekrana gelen Beyaz Gelincik dizisindeki Ömer karakteriyle seyircinin ilgisini çekmiştir.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 181.bölüm fragmanı Olmazları olduruyor! İmkansızlık lügatında yok

2010-2012 yayın döneminde ise Kanal D ekranlarında izlenme rekorları kıran Öyle Bir Geçer Zaman ki isimli dizinin oyuncu kadrosunda yer alarak burada üstlendiği Ali karakteriyle geniş kitleler tarafından tanınırlık kazanmıştır.

Mucize Doktor'da akıllara durgunluk veren ayrılık! Elveda diyecek olmasını kabullenemediler...

2012 yılında yayınlanmaya başlayan Dila Hanım adlı dizide Hatice Şendil ile başrolü paylaşan Kırmızı Oda oyuncusu Erkan Petekkaya; Gel Dese Aşk, Kayıt Dışı, Vurgun, Benim Hala Umudum Var, Hanımın Çiftliği ve Paramparça dizi projelerindeki performansıyla ekranların aranan yüzü haline gelmiştir.

YORUMLAR 7
  • blob 3 yıl önce Şikayet Et
    bayılıyorum şu haberleri görmeye, memlekette ve hatta dünyada ne çok işsiz varmış, 8 saat çalış sonra devir mabadı yat, ben uyumaya zor fırsat buluyorum cidden tebrik ederim sizleri, saygılar.
    Cevapla
  • R.c 3 yıl önce Şikayet Et
    Süper karekter tek gecerim
    Cevapla
  • Mustafa 3 yıl önce Şikayet Et
    Bunu artist Başrol oyuncusu yaptılar ya ona yaniyorum kendini bir nimet den sayiyor
    Cevapla
  • ayşe 3 yıl önce Şikayet Et
    oyunculuğunu çok beğeniyorum iyiki gelmiş
    Cevapla
  • Durum bu 3 yıl önce Şikayet Et
    Erkan petekkaya tek tip bir oyuncu her rolü aynı oynuyor
    Cevapla
  • Gaziantep27 3 yıl önce Şikayet Et
    aynn cok dogru
    Cevapla
  • arif abi 3 yıl önce Şikayet Et
    adam olana çok bile.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İstanbul Valisi Davut Gül açıkladı: Taksim Meydanı 1 Mayıs kutlamalarına kapalı olacak
Sena Nur Çelik Kanat Filistin'deki çatışmayı önlemek için çağrıda bulundu