Uyanış Büyük Selçuklu 21.bölüm 2.fragmanı: Yürek yakan feryat! Bu ızdırabın tarifi mümkün değil

Uyanış Büyük Selçuklu 20.son bölümde; Birlik ve beraberliği esas alan Melikşah gaza ateşiyle taaruza geçmeye niyetlenmiştir. Uyanış Büyük Selçuklu son bölümde; Askerleri artırıp ordusunu en üstün pusatlarla donatmaya kalkışan Melikşah, alemden zulmü yok ederek kalleşlik yapan herkesi yeryüzünden kazıyacaktır. Küffar ile cenk etme safhasının gelip çatmasının ardından Uyanış Büyük Selçuklu 21.bölüm fragmanı paylaşıldı.

GİRİŞ 15.02.2021 19:13 GÜNCELLEME 15.02.2021 19:14
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Uyanış Büyük Selçuklu son bölümde; Kınık obasının yeni beyi seçilerek törenin ve sancağın emanetçisi olan Sencer, hem nesillerine daha ulu bir miras bırakabilmek hem de emanetini daha ileri taşıyabilmek adına vazifesini kanının son damlasına kadar yerine getirmeye hazırdır. Uyanış Büyük Selçuklu 20.son bölümde; Melikşah, gerek Batınilerin gerekse Haçlıların ve Bizanslıların atağa kalkarak büyük savaşın kapıda olduğunu görürken, aynı zamanda hainliğe yeltenip sözde sulh yaptıklarını göstererek en beklenmedik anında yakalayacaklarının da bizzat farkındadır.

TRT1'in meşhur dizisinden kötü haber! Tövbeler Olsun için flaş hamle: Ekran ömrü bitirilecek...

Kırmızı Oda 25.bölüm fragmanı? Yakasına yapışan felaketi defedebilecek mi? Çember iyice daraldı

Davasının tüm cihana hakim olmasını isteyen, soylarına cihangirlik kapılarını açan Melikşah, sefer tertip toprakları için tehdit unsuru arz eden düşmanların kökünü kurutmaya ant içmesinin ardından Uyanış Büyük Selçuklu 21.bölüm fragmanı bekleniyor. Öte yandan Tekiş ise sarayda olmayacak hadiselerin vuku bulduğuna, hanedan oyunları yüzünden işlerin çığırından çıktığına yönelik ağabeyinden hesap sorarken, Batınilerin başının yıllarca içeride gizlenmesinden ötürü ''Devlete böyle mi sahip çıkılır?'' diyerek rest çekmesinin akabinde Uyanış Büyük Selçuklu 21.bölüm fragmanı yayında mı?

UYANIŞ BÜYÜK SELÇUKLU 21.BÖLÜM FRAGMANI BAŞLATILDI!

Uyanış Büyük Selçuklu yeni bölüm fragmanı iple çekilirken son bölümde; Turna, Sencer'e çarpıcı itirafta bulunarak babasının borçları karşılığında Faysal'ın kendisiyle evlenmek istediğini ve üzüntüden yataklara düştükten sonra babasının bu fikirden vazgeçtiğimi söyledi. Uyanış Büyük Selçuklu 21.bölüm fragmanı öncesi yayına giren son bölümde, Büyük sırrı sultana açıp açmamak konusunda tereddüte düşen Zübeyde, iç vaziyetlerin baş göstermesi ve onca düşmanla boğuşulurken sırrın bir müddet daha bekletilmesi gerektiği hükmüne varmıştır.

Yönetmenlik koltuğunda Emre Konuk'un oturduğu, senaristliğini Serdar Özonalan üstlendiği Akli Film imzalı tarih ve kurgu türündeki televizyon dizi projesi Uyanış Büyük Selçuklu 21.bölüm fragmanı yayıncı kuruluş tarafından duyuruldu.

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 51.bölüm fragmanı: Umutları komple yıkılacak mı? Koktuğu başına geliyor!

UYANIŞ BÜYÜK SELÇUKLU 21.BÖLÜM NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Oyuncu kadrosunda; Gürkan Uygun​, Buğra Gülsoy, Ekin Koç, İker Kızmaz, Hatice Şendil, Leyla Lydia Tuğutlu, Cemal Toktaş, Sevda Erginci, Murat Garipağaoğlu, Mehmet Özgür, Ali Gözüşirin, Çiğdem Selışık Onat, Erdem Akakçe, Nik Xhelilaj ve Osman Sonant gibi birbirinden başarılı ve yetenekli isimlerin yer aldığı Uyanış Büyük Selçuklu 21.bölümüyle 15 Şubat Pazartesi tarihinde saat 20:00'da TRT1 ekranlarında dizi seveleri ağırlayacak.

YORUMLAR 3
  • Ahde Vefa 3 yıl önce Şikayet Et
    Heyecan ve keyifle izlediğimiz mükemmel bir dizi,Beş altı sezon devam eder inşallah.
    Cevapla
  • İsmail 3 yıl önce Şikayet Et
    Ertuğrul kuruluş Osman Selçuklu bakın ne kadar vatan haini var .halen bitmeyen hainler hainliklerine devam ediyor.Neden?
    Cevapla
  • Rizeli Hasan 3 yıl önce Şikayet Et
    Atalarımız İ'lây-ı Kelimetullah uğrunda çaba harcamışlar yani Allah kelâmını yüceltmek, savunmak ve Allah'ın emrettiği şekilde yaşamaya çalışmışlar. Bize örnek olmuşlar. Bu dizilerden hisse almak nasip olur inşaallah.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İsrail'in saldırısı sonrası İran'dan peş peşe açıklamalar
Bakan Şimşek: "Harcamaları mümkün olduğu ölçüde kontrol edecek ve kesintiye gideceğiz"