Uyanış Büyük Selçuklu 22.bölüm 2.fragmanı: 'Tartışma alevleniyor!' Damarına basınca topa tuttu

Uyanış Büyük Selçuklu 21.son bölümde; Turna, canına kastedilmesi sonucu hayata gözlerini yuman babasını gözyaşları içerisinde son yolculuğuna uğurladı. Uyanış Büyük Selçuklu son bölümde, Haçlı ordusuna baskın girişiminde bulunan Melikşah, Markus'u mağlup duruma düşürerek malzemeleri elinden söke söke aldı. Kılıç darbesi alan Tapar ölümün sıcaklığını ensesinde hissederken Uyanış Büyük Selçuklu 22.bölüm fragmanı çıktı.

GİRİŞ 22.02.2021 20:33 GÜNCELLEME 22.02.2021 20:33
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

Uyanış Büyük Selçuklu son bölümde; Turna, Faysal tarafından zehirlenerek ruhunu teslim eden babasını son yolculuğuna uğurlarken yüreği yangın yerine döndü, Melikşah ise İlteber'in ölümünün altından başka bir iz olup olmadığına dair gerekli tetkiklerinin yapılmasını emretse de sekte-i kalpten olduğu belirlendi. Uyanış Büyük Selçuklu 21.son bölümde; Selçuklu kuvvetlerinin sefere çıkabilmeleri hususunda elzem olan ve ehemmiyeti son derece yüksek çelik, yay ve mancınık malzemeleri düşmanların eline geçmiştir, diğer taraftan zor zamanlarda birbirlerine kol kanat geren Sencer ve Turna omuz omuza verip ''Haine merhamet, adalete zulümdür!'' ilkesinden yola çıkarak hainlerin hepsinin teker teker cezasını kesti.

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 53.bölüm fragmanı ‘Ölüm, pençelerini geçiriyor!’ Kalpleri paramparça etti

 

Kırmızı Oda 26.bölüm fragmanı ‘’Feleğin sillesini yiyor!’’ Yürek yarası hiçbir şeye benzemiyor

Uyanış Büyük Selçuklu 22.bölüm fragmanı öncesi yayına giren son bölümde, Selçukluların merhameti ve iyiliğinin nişanesini göstermek isteyen Kont Albert sayesinde Markus'un yeri tespit edilip yapılan baskınla Haçlı ordusu bozguna uğratılarak malzemeler başarıyla kurtarılmıştır. Kanının son damlasına kadar direnmeye ant içen Tapar'ın, Markus'un alçak saldırısına uğrayarak vücudunun önemli noktalarına defalarca kılıç darbesi alıp yere yığılırken, oğlunun vaziyetini gören Melikşah'ın evlat acısıyla yüreğinin bin parçaya bölünmesinin akabinde Uyanış Büyük Selçuklu 22.bölüm fragmanı geldi.

Kırmızı Oda 25.bölüm fragmanı ''Bıçak kemiğe dayanıyor!'' Ağır darbeyi püskürtebilecek mi?

UYANIŞ BÜYÜK SELÇUKLU'DA YÜREK YAKAN SAHNE!

UYANIŞ BÜYÜK SELÇUKLU 22.BÖLÜM FRAGMANI YAYINA GİRDİ!

Uyanış Büyük Selçuklu 22.bölüm fragmanı sürpriz gelişmelere sahne olurken son bölüm final sahnesinde, Can evinden vurularak evlat acısıyla yanıp tutuşmaya başlayan Melikşah'ın, ''Doğacak çocuğun için aç gözlerini. Seni de kara toprağa vermem oğlum!'' sözleri yüreklere bir ok gibi saplanıyor. Öte yandan Tekiş'in ''Melikşah her daim annene dair bir şey sakladı, belki de annen dahi hayattadır. Baban sırf saltanat sevdasına anasız bırakmıştır seni!'' diyerek yaralanmadan önce Tapar'a fitne saçıp içi içinin kemirmesine neden olmuştu. Yönetmenliğini Emre Konuk'un üstlendiği, olay örgüsünü Serdar Özonalan kaleme aldığı Akli Film imzalı tarih ve kurgu türündeki TRT1'in reyting rekormeni dizisi Uyanış Büyük Selçuklu 22.bölüm fragmanı ekrana geldi.

UYANIŞ BÜYÜK SELÇUKLU 22.BÖLÜM NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Zengin oyuncu kadrosunda; Gürkan Uygun​, Buğra Gülsoy, Ekin Koç, İker Kızmaz, Hatice Şendil, Cemal Toktaş, Sevda Erginci, Murat Garipağaoğlu, Mehmet Özgür, Ali Gözüşirin, Çiğdem Selışık Onat, Erdem Akakçe, Nik Xhelilaj gibi birbirinden başarılı ve yetenekli isimlerin bulunduğu Uyanış Büyük Selçuklu 22.bölümüyle 22 Şubat Pazartesi tarihinde saat 20:00'da TRT1 kanalında tutkunlarına unutulmayacak dakikalar yaşatmaya hazırlanıyor.

YORUMLAR 18
  • ceren gül 3 yıl önce Şikayet Et
    ellerine emeklerine sağlık allah kolaylık versin çok beğenerek izliyorum yeni bölümü iple çekiyorum yayınlansın diye
    Cevapla
  • Sona 3 yıl önce Şikayet Et
    Seviyorum bu dızıyı
    Cevapla
  • Sona 3 yıl önce Şikayet Et
    Seviyorum bu dızıyı
    Cevapla
  • Kaan 3 yıl önce Şikayet Et
    Melih tapar olecekmi
    Cevapla
  • Bayrak 3 yıl önce Şikayet Et
    Helal olsun bizi tarihimizle buluşturduğu için
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hamas ateşkes anlaşması için "Türkiye ve Rusya'nın garantörlüğünü istiyor" iddiası
AK Parti teşkilatı İstanbul’da milyonlarca seçmene nasıl dokunabiliyor?