Kırmızı Oda 25.bölüm fragmanı: 'Başından aşağı kaynar sular dökülüyor!' Böylesi aklına gelmezdi

Kırmızı Oda 24.son bölümde; Çocukluk döneminde sefalet dolu bir yaşam süren ve babasının her defasında acımasızca şiddetine maruz kalan Sadi, klinikte nöbet geçirirken ecel terleri döktü. Kırmızı Oda son bölümde doktorun yönlendirmesi eşliğinde nefes egzersizleri yaparak zor da olsa korkularıyla baş edebilmeyi öğrenen Sadi'nin acıklı hikayesi yürekleri kan ağlattı. Sevilen dizi Kırmızı Oda 25.bölüm fragmanı çıktı mı?

GİRİŞ 19.02.2021 20:12 GÜNCELLEME 19.02.2021 20:12

Kırmızı Oda son bölümde; Uzun yıllar önce bir tas çorbaya muhtaç kalacak kadar geçim sıkıntısı çektiğini ve gecekonduda elverişsiz koşullar altında yaşamak zorunda kaldığını anlatan Sadi'nin içler acısı öyküsü kalplerde derin yara açtı. Kırmızı Oda 24.son bölümde, Asabi, huysuz, şiddet eğilimli ve kötü alışkanlıkları olan babasının kendisinde bıraktığı travmadan söz eden Sadi, annesiyle beraber tüm bunlara göğüs gererek sıkı sıkıya kenetlendiğini dile getirdi.

Kardeşlerim 1.bölüm fragmanı YAYINDA! Kardeşlerim ne zaman (Yayın Tarihi) Tam kadro AÇIKLANDI!

 

Mucize Doktor 51.bölüm fragmanı: ''Vuslat dur durak bilmiyor'' Şimdiki hamlesi çok konuşulacak!

Merhamet ve sevgi duygusundan yoksun olan babasının her tepesi attığında hem kendisini hem de canından çok sevdiği annesini dövdüğünü söylerken yüreği sızım sızım sızlayan Sadi'nin bir gece vakti yine babası tarafından zifiri karanlık tuvalete kapatıldığı gerçeğini paylaşmasının ardından Kırmızı Oda 25.bölüm fragmanı bekleniyor. Çektiği tüm eziyetler yetmezmiş gibi sinir krizi geçirerek gözünü kan bürüyen babasının gözleri önünde annesini katletmesiyle beraber hapis cezasına mahkum edilirken, kendisinin de sokaklara düşerek başının çaresine bakmaya başlamasının akabinde Kırmızı Oda 25.bölüm fragmanı duyuruldu mu?

Bir Zamanlar Çukurova 85.bölüm fragmanı ''Defteri komple kapanacak!'' Tertemiz sayfaya geçecek

KIRMIZI ODA 25.BÖLÜM FRAGMANI YAYINA GİRDİ!

Olay örgüsü Banu Kiremitçi Bozkurt tarafından oluşturulan, yönetmeliğini ise Cem Karcı'nın üstlendiği OGM Pictures imzasıyla her Cuma akşamı unutulmayacak sahneleriyle TV8 ekranına taşınan Kırmızı Oda 25.bölüm fragmanı ekrana geldi.

KIRMIZI ODA'DA KORKUTAN SAHNE! AĞIZLARI AÇIK BIRAKTIRDI...

KIRMIZI ODA SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

KIRMIZI ODA 25.BÖLÜM NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Birbirinden başarılı ve yetenekli oyuncu kadrosunda; Binnur Kaya, Tülin Özen, Burak Sevinç, Meriç Aral, Salih Bademci, Hande Doğandemir, Melisa Sözen, Halit Özgür Sarı, Gülçin Kültür Şahin, Sezin Bozacı ve Baran Can Eraslan ve Evrim Alasya  gibi isimlerin yer aldığı Kırmızı Oda 25.bölümüyle 19 Şubat Cuma tarihinde saat 20:00'da TV8 kanalında seyircisini ağırlamaya hazırlanıyor.

Kuruluş Osman Diriliş Ertuğrul'un kahramanından coşkulandıracak dizi! Buram buram tarih kokacak

KIRMIZI ODA SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Kırmızı Oda son bölümünde; Nazlı (Pınar Deniz) anne ve babasının evliliklerinde yaşadığı problemleri paylaşınca, Doktor Hanım Nazlı’nın yaşadığı korkuların sebebini kavrar. Kumru (Aslıhan Gürbüz) babaannesiyle birlikte geçen yıllarını anlatır. Sadi (Erkan Petekkaya) babasının kendisine yaşattığı travmayı anlatırken panik atak krizi geçirince Doktor Hanım müdahalede bulunur. Kliniktekiler Piraye ve Deniz arasındaki ilişkiden şüphelenirken, İrem’in ziyareti Hüseyin’i çok mutlu eder.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Eski MOSSAD Başkanı'ndan İsrail'e İran uyarısı
Tarih verip yalvardılar: Türkler geliyor, acil bizi tanıyın...