Masumlar Apartmanı'nda hüzne boğan sarsıcı gelişme! Duyanın hiç hoşuna gitmeyecek yıkıcı haber

Masumlar Apartmanı 22.bölüm fragmanında Safiye'yi hapsolduğu yerden kurtararak kuş gibi özgürleşmesini arzu eden Naci'nin yerde baygın vaziyette yatması akılları karman çorman etti. Masumlar Apartmanı fragmanında Safiye ile buluşmasına ramak kala başına talihsiz hadisenin gelmesi bu işte Han'ın parmağı olup olmadığını sorgusunu düşündürdü. Olayın perde arkası merakla beklenirken Masumlar Apartmanı'nda Naci ölecek mi?

GİRİŞ 16.02.2021 23:23 GÜNCELLEME 16.02.2021 23:23
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Masumlar Apartmanı fragmanında, Safiye'nin sırtına adeta ağır bir yük gibi bindiği engelleri birer birer aşabilmesi için yardımcı olmaya başlayan Naci'nin sağlık durumunun ciddiyeti korku ve endişeye sevk etti. Masumlar Apartmanı'nda Naci ölecek mi? sorgusuna ağırlık kazandırılırken yeni bölüm fragmanında; Safiye, ikinci defa Naci'nin güç duruma düşmesine zemin hazırladığını ve geri dönüşü olmayan bir hata işlediğini zannedip yaşanan tatsız olayın tek sorumlusunu kendisi olarak görür. Masumlar Apartmanı yeni bölüm fragmanında, ambulans aracına sağlık ekipleriyle beraber bindirilerek apar topar hastaneye sevk edilen Naci'nin vaziyeti herkesi derinden sarsarken, madalyonun öteki yüzünü aydınlatmak isteyen İnci ise Han tarafından Naci'nin canına kastedildiğini düşünüp hesap sormaya koyulur.

Uyanış Büyük Selçuklu 22.bölüm fragmanı: 'Etle tırnak gibiydiler!' Hırçın dalgalarla boğuşuyor

Masumlar Apartmanı 22.bölümde, Han'ın Naci'ye savurduğu ''Seni öldürürüm!'' şeklindeki tehdidini yüzüne tokat gibi çarpan İnci, olanlara daha fazla duyarsız kalamayıp ipleri kopma noktasına getirmiştir. Diğer taraftan İnci'yle aralarında soğuk rüzgarlar esen ve ilişkilerindeki krize bir yenisi daha eklenen Han, çocukluğundan beri kopamadığı çöplük ortamında vitrin mankeni ile dertleştiği esnada hiç beklenmedik bir anda Esra'ya yakalanıp neye uğradığını şaşırmıştır. Tüm bu gelişmeler meydana gelirken hastaneye kaldırılan Naci'nin yaşamını yitirip yitirmeyeceği konusu Masumlar Apartmanı'nın bu akşamki yayına girecek yeni bölümünde kesinliğe kavuşacak.

Kırmızı Oda 25.bölüm fragmanı: ''Şansı yaver gitmiyor!'' Talihi yüzüne gülmedi: Bela kapıda...

TRT1'in revaçta dizisinde moralleri bozacak haber! Tövbeler Olsun'u artık izleyemeyeceksiniz...

MASUMLAR APARTMANI'NDAN TÜYLER ÜRPERTEN FRAGMAN!

İlk bölümüyle 15 Eylül 2020 tarihinde TRT1 ekranlarında dizi severlerin huzuruna geçen, yönetmenliğinde Çağrı Lostuvalı'nın yer aldığı ve Gülseren Budayıcıoğlu’nun Madalyonun İçi adlı romanından uyarlanarak hayata geçirilen OGM Medya imzalı Masumlar Apartmanı 22.bölüm fragmanı yayıncı kuruluş tarafından duyuruldu...

MASUMLAR APARTMANI 22.BÖLÜM NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Birbirinden başarılı ve yetenekli oyuncu kadrosunda; Birkan Sokullu, Farah Zeynep Abdullah, Ezgi Mola, Merve Dizdar, Alper Saldıran, Metin Çoşkun, Esra Ruşan, Atilla Şendil, Emir Özden, Uğur Uzunel, Gizem Katmer gibi isimlerin bulunduğu Masumlar Apartmanı 22.bölümüyle 16 Şubat Salı tarihinde yani bu akşam saat 20:00'da TRT1 kanalında heyecan ve gerilimin bir an dahi eksik olmayacağı sahneleriyle hayranlarını ağırlayacak.

Bir Zamanlar Çukurova 84.bölüm fragmanı ''Mahkemeden korkmuyorum, polisten de'' Yüzleşme vakti!

Kuruluş Osman - Diriliş Ertuğrul mimarından keyif verici dizi! Tarihin havasını soluyacaksınız

YORUMLAR 12
  • Unzile 3 yıl önce Şikayet Et
    Naci ölmesin sevdiğine mutlu olarak evlenip yaşasın sanatcilarimiza tebrik ederim
    Cevapla
  • Zalimler apartmanı 3 yıl önce Şikayet Et
    Böyle bir dizinin reyting rekoru kırması aslında ne halde oldugumuzun bir göstergesidir. Özellikle normal hayatta cok korkak olan vatandaşlar üzerinde bence uzun vadede olumsuz etki yapacak gibi. Onun için özellikle cocuklara ve takıntı, durup dururken ani korku yaşama gibi psikolojik rahatsızlığı olanlara izletilmemesi gerekir.
    Cevapla
  • RTEEBU 3 yıl önce Şikayet Et
    Vay be ne apartmanmış boş bir dairesi yok mu kiralasam alacak gücüm yok:)
    Cevapla
  • MATRAK 3 yıl önce Şikayet Et
    Abi ne yiyip ne içiyosanız bize de söyleyin. Ulan millet anasına babasına bu dizilerdeki mevzulara üzüldüğü kadar üzülmüyor. Haberlerde de dizilerdeki olaylar gerçek hayattaymış gibi veriliyor. Dünyaya dönün Dünyaya.
    Cevapla
  • Toz ol 3 yıl önce Şikayet Et
    Lütfen izleme yorum da yapma
    Cevapla
  • H agın. 3 yıl önce Şikayet Et
    Ah Safiye bir defa bari çıksaydı...aman Naci yi öldürmeyin, bunların normalleşmesini bekliyoruz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Murat Kurum: İstanbul artık yeni dönem için gün saymaktadır
Seçime günler kala 3 parti, AK Parti ve Murat Kurum'a desteğini açıkladı