Mucize Doktor 51.bölüm 2.fragmanı: 'Sıkışmışlığın etkisinden kurtulamıyor!' Bunalımdan çıkamadı

Mucize Doktor 50.son bölümde yaşam emaresi gösterebilmesi için günlerdir yoğun bakım ünitesinde tutulan Ali'nin tedaviye yanıt vermemesi üzerine Vuslat'ın talimatıyla palyatif bakım servisine alındı. Mucize Doktor son bölümde Vuslat'ın engellemelerine ve ikazlarına aldırış etmeyen Ferman & Nazlı'nın Ali'yi hayata döndürebilmek adına sarf ettiği üstün gayreti başarıyla sonuçlandı. Mucize Doktor 51.bölüm fragmanı çıktı

GİRİŞ 25.02.2021 15:46 GÜNCELLEME 25.02.2021 15:46
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Mucize Doktor son bölümde; Aradan günler geçmesine rağmen gözlerini açmayan Ali'nin sağlık durumunda herhangi bir düzelme izlenmemesi ve hep aynı seyirde kalmaya devam etmesi üzerine Ferman ve Nazlı tüm imkanları zorlayıp elinden geleni ardına koymadı. Mucize Doktor son bölümde, Üzerine titredikleri Ali'nin iyileşme belirtisi verebilmesi için adeta tek yürek olan ve bu uğurda Vuslat'ın bile karşısında durmayı göze alan Ferman ve Nazlı, hayatlarının vazgeçilmez bir parçası olduğunu ve onun eksikliğini hiçbir şeyin asla dolduramayacağını yanı başındayken söylemeyi ihmal etmedi.

Kuruluş Osman'da tufan koparacak transfer! Usta oyuncunun gelişi nabızları en yükseğe çıkaracak

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 184.bölüm fragmanı 'Kapana kıstırılıyor!' Kaçacak delik bırakmadı

Vuslatın, Ali'nin yoğun bakım ünitesinde bir türlü uyanamadığı için yer işgal ettiğini ve bu sebepten başka hastalara da yer açılabilmesi adına palyaltif bakım servisine alınması komutunu verirken Ferman ve Nazlı'yı da hastane yönetiminin kurallarına aykırı hareket etmemeleri noktasında sert bir dile uyarmasının ardından Mucize Doktor 51.bölüm fragmanı bekleniyor. Hiç vakit kaybetmeden plan hazırlayıp Vuslat'tan gizli işler çevirmek mecburiyetinde kalan Ferman ve Nazlı'nın kahramanca gösterdikleri çabaları neticesinde Ali'nin aniden uyanması hastanede bayram havası estirirken, eski sağlığına tekrardan kavuşan Ali ise vefat etmeden önce Adil'in kendisine bırakmış olduğu mektubu nihayet okuyup duygu seli yaşamasının akabinde Mucize Doktor 51.bölüm fragmanı çıktı.

Diriliş Ertuğrul'la simgeleşen Engin Altan'dan inanılmaz girişim! Bildiklerinizi unutturacak...

Masumlar Apartmanı 24.bölüm fragmanı Mantığına sığdıramadığı ürpertici vaka! Eli ayağı titriyor

MUCİZE DOKTOR 51.BÖLÜM 2.FRAGMANI EKRANA GELDİ!

Oyuncu kadrosunu; Taner Ölmez, Onur Tuna, Sinem Ünsal, Hazal Türesan, Murat Aygen, Fırat Altunmeşe, Hakan Kurtaş, Hayal Köseoğlu, Bihter Dinçel, Ezgi Asaroğlu ve Merve Bulut gibi isimlerin oluşturduğu Mucize Doktor 51.bölüm 2.fragmanı yayına girdi...

MUCİZE DOKTOR'DA AĞIZLARI AÇIK BIRAKAN SAHNE!

Masumlar Apartmanı 23.bölüm fragmanı: 'İnci gerçeği öğreniyor mu?' Han, sert kayaya çarpıyor...

MUCİZE DOKTOR 51.BÖLÜM NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Yönetmenlik koltuğunda Yusuf Pirhasan’ın oturduğu, senaristliğini Onur Koralp ve Pınar Bulut ikilisinin üstlendiği, yapımcılığında ise Faruk Bayhan’ın bulunduğu MF Yapım imzasıyla Fox TV ekranlarında her Perşembe akşamı sürprizlerle dolu sahnelere imza atan Mucize Doktor 51.bölümüyle 25 Şubat Perşembe tarihinde saat 20:00'da seyircisini sürprizlerin bir an dahi eksik olmadığı saheneleriyle karşılayacak.

Kırmızı Oda 25.bölüm fragmanı: ''İnsan olmam için mucize gerek!'' Bu filmin sonu çok kötüdür...

YORUMLAR 4
  • Yeşim Dnd 3 yıl önce Şikayet Et
    Yaptığınız dizi mükemmel. Her Perşembe ailemle beraber sizi izliyoruz. Rolünüzü muhteşem, mükemmel ötesi yapıyorsunuz. Ellerinize sağlık.
    Cevapla
  • Mucize doktor 3 yıl önce Şikayet Et
    Cok güzel bir dizi tebrik ederim sizi
    Cevapla
  • .... 3 yıl önce Şikayet Et
    Harika
    Cevapla
  • Hasan 3 yıl önce Şikayet Et
    Ali o mektubun içindeki USB yi göstersin bakalım nasıl Vuslat duracak.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Putin'le görüştü! 'Hazırız' mesajı!
Türkiye'den bir şehir var! İşte Dünyanın en iyi mimarisine sahip 25 şehri...