Bir Zamanlar Çukurova 85.bölüm fragmanı 'Pişkinliğin haddi hesabı yok!' Ölürken yaptığına bakın

Bir Zamanlar Çukurova 84.son bölümde; Uzun bir süredir sır perdesi aralanamayan korkunç cinayeti Behice'nin işlediğini öğrenen Demir'in kan beynine sıçrayıp onu öldürmekten beter etmiştir. Bir Zamanlar Çukurova son bölümde, Behice'nin Hünkar'ın canına kıydığına yönelik birden fazla delile ulaşan Züleyha, herkesin içinde onun aslında katil olduğu gerçeğini açıkladı. Bir Zamanlar Çukurova 85.bölüm fragmanı çıktı mı?

GİRİŞ 25.02.2021 15:16 GÜNCELLEME 25.02.2021 15:16
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Bir Zamanlar Çukurova son bölümde; Şenol Çamcı adındaki taksi şoförünün, Hünkar'ın Behice tarafından canice katledildiğini bizzat görmese bile bildiğini söylemesi üzerine neye uğradığını şaşıran Demir öfke nöbetine tutulmuştur. Bir Zamanlar Çukurova son bölümde, Toprağa verdiği annesinin acısıyla yüreği kor gibi yanıp tutuşan Demir, cinayet suçuna karıştığını öğrendiği Behice'yi kendi elleriyle öldürmeye kalkıştığı esnada Züleyha başta olmak üzere konaktakiler büyük krizin önüne geçti.

Kuruluş Osman'da tufan koparacak transfer! Usta oyuncunun gelişi nabızları en yükseğe çıkaracak

Diriliş Ertuğrul'la simgeleşen Engin Altan'dan inanılmaz girişim! Bildiklerinizi unutturacak...

Kimsenin öğrenmesinin mümkün dahi olmadığını zannettiği cinayetin çok geçmeden gün yüzüne çıkmasıyla beraber Behice ecel terleri dökmeye başlasa da diğer yandan da korktuğunun başına gelmeyeceğine dair soğukkanlılığını korumaya çalışmasının ardından Bir Zamanlar Çukurova 85.bölüm fragmanı bekleniyor. Köşeye sıkışmışlığın ve tutunacak başka hiçbir dalının kalmamasının etkisiyle tekrardan Müjgan'ın yardımına sığınsa da artık tüm kapılar yüzüne tek tek kapanırken, Züleyha ise adaletin tecelli etmesi için yargının karşısında delil olarak sunabileceği çarpıcı belgeye ulaşmasının akabinde Bir Zamanlar Çukurova 85.bölüm fragmanı ekranda mı?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 184.bölüm fragmanı Yükseklerden uçsa da en dibe beter çakılacak!

Masumlar Apartmanı 24.bölüm fragmanı Mantığına sığdıramadığı ürpertici vaka! Eli ayağı titriyor

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 85.BÖLÜM FRAGMANI YAYINA GİRDİ!

Zengin oyuncu kadrosunda Murat Ünalmış, Furkan Palalı, Nazan Kesal, Hilal Altınbilek, Melike İpek Yalova, Kerem Alışık, Esra Dermancıoğlu,  Şirin Öten, Bülent Polat, Alayça Öztürk, Mehmet Polat, Sibel Taşçıoğlu, Aras Şenol, Turgay Aydın, Selin Yeninci,Serpil Tamur, Polen Emre ve Selin Genç isimlerinin yer aldığı Bir Zamanlar Çukurova 85.bölüm fragmanı ekrana geldi...

Uyanış Büyük Selçuklu 22.bölüm fragmanı: 'İnsanlığa kan kusturan zalimlere kainatı dar edecek!'

Masumlar Apartmanı 23.bölüm fragmanı: 'İnci gerçeği öğreniyor mu?' Han, sert kayaya çarpıyor...

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA'DA DEHŞETE DÜŞÜREN CİNAYET!

Bir Zamanlar Çukurova yeni bölüm fragmanı öncesi yayına giren son bölümde, komiserden belgeleri alan Züleyha herkesin önünde Behice'nin karanlık tarafını ispatlı bir şekilde açığa çıkararak, Hünkar'ın yaşamına son verdiği suç aletinin savcının elinde olduğunu açıkladı. Aynı zamanda Behice'nin geçmiş dönemde gerçekleştirdiği iki evlilikte de eşlerinin kalp krizinden öldüğü gibi gösterildiği ve bu ölüm raporunu imzalayan kişinin ise Behzat Hekimoğlu olduğunu söylerek gerçekleri yüzüne tokat gibi çarpmıştır.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 183.bölüm fragmanı 'Rezil rüsva edecek!' Gazabıyla korkutacak...

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 85.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Yapımcığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın üstlendiği ve yönetmenlik koltuğunda ise Murat Saraçoğlu’nun oturduğu Tims&B Productions imzasıyla her hafta yüksek izlenme oranlarıyla göze çarpan Bir Zamanlar Çukurova 85.bölümüyle 25 Şubat Perşembe tarihinde saat 20:00’da ATV ekranlarında sürprizlerin bir an dahi eksik olmayacağı sahneleriyle tutkunlarına bambaşka bir dizi deneyimi sunmaya hazırlanıyor.

Uyanış Büyük Selçuklu 22.bölüm fragmanı: 'İnsanlığa kan kusturan zalimlere kainatı dar edecek!'

YORUMLAR 4
  • Deniz 3 yıl önce Şikayet Et
    Behice kötüyü başarılı oynadı iyi oyuncu
    Cevapla
  • Bahar Kazancı 3 yıl önce Şikayet Et
    Su testisi su yolunda kırıldı gözünü para Bürümüş para delisi
    Cevapla
  • Ceylan 3 yıl önce Şikayet Et
    Behice filmde kötü bir karakter olsada gerçekte öyle olduğu ne malum filmde kötü karakter olan gerçekte de öylemi sanki bence kimseye haksızlık yapilmamali
    Cevapla
  • behüce 3 yıl önce Şikayet Et
    benüm behüceden neyim eksük deeyoor.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
ABD'de neler oluyor? Columbia Üniversitesinde Arap rektör detayı!
Gece kulübü yangını ve teleferik kazası için Meclis komisyonu kurulacak mı?