Kuruluş Osman 47.bölüm 2.fragmanı: ''Taşı sıksa suyunu çıkarır!'' Kudretine gölge düşüremeyecek

Kuruluş Osman 46.son bölümde; Nikola'nın çevirdiği dümenle ölümün eşiğine sürüklenen Osman'ın imdadına Malhun'un yetişip yardım eli uzatması göze çarptı. Kuruluş osman son bölümde, Haset beslediği Bala'yı katletmek isteyen Targun, Osman'ın atağa geçmesiyle planını elini yüzüne bulaştırarak ölümle cezalandırıldı. Muvaffakiyetinden ötürü Osman'a Malhun'a methiyelerde bulunduğu Kuruluş Osman 47.bölüm fragmanı ekranda.

GİRİŞ 24.02.2021 08:58 GÜNCELLEME 24.02.2021 14:07
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Kuruluş Osman son bölümde; Nikola'yla ortak paydada buluşarak güçlerini birleştiren Targun, Kayı obasına düzenlediği baskın girişiminde etkin rol üstlenip hem kutsal emanetleri gasp etmiş hem de Bala başta olmak üzere diğer hatunları ve Dündar'ı rehin tutmuştur. Kuruluş Osman 46.son bölümde, Tehlikeli oyunlarına bir yenisini daha ekleyen Nikola, Osman'ın zor durumda kalması adına gerekli alt yapıyı hazırlamış olsa da Malhun'un düşman çatlatacak hamlesiyle tüm kötülükler bertaraf edildi.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 184.bölüm fragmanı 'Kapana kıstırılıyor!' Kaçacak delik bırakmadı

Masumlar Apartmanı 24.bölüm fragmanı Mantığına sığdıramadığı ürpertici vaka! Eli ayağı titriyor

Targun Hatun kayıplara karıştıktan sonra fırsattan istifade ederek ellerinin iple bağlandığını zannettiği Bala'nın yaşamına son vermeye hazırlanan bir anda gördüğü atak karşısında sudan çıkmış balığa dönerken, Bala ise eline geçen avantajı en iyi şekilde değerlendirerek Targun'a nankörlüğünün faturasını en ağır şekilde ödetmesinin ardından Kuruluş Osman 47.bölüm fragmanı bekleniyor. Göktuğ, en başından beri kendisini düşmanlarıyla aynı saftaymış gibi göstererek olayın perde arkasında Osman'ın iş bitirici planını devreye geçirip canını dişine takmasıyla tekrardan herkesin gözüne girmiştir, Göktuğ tarafından eline gizlice yerleştirilen hançer sayesinde hayatı kurtulan Bala'nın üstünden büyük bir yük kalmasının akabinde Kuruluş Osman 47.bölüm fragmanı çıktı.

Uyanış Büyük Selçuklu 22.bölüm fragmanı: 'İnsanlığa kan kusturan zalimlere kainatı dar edecek!'

Masumlar Apartmanı 23.bölüm fragmanı ''Huylu huyundan vazgeçmiyor!'' Yine yaptı yapacağını...

KURULUŞ OSMAN 47.BÖLÜM FRAGMANI EKRANA GELDİ!

Olay örgüsünü Mehmet Bozdağ, Ozan Bodur, Atilla Engin ve Aslı Zeynep Peker Bozdağ'ın yazdığı, genel yönetmenliğinde Metin Günay'ın yer aldığı, gerek zengin oyuncu kadrosu gerekse etkileyici olay örgüsü ve başarılı prodüksiyonu ile heyecan ve gerilim tufanı estirerek her hafta birincilik tahtını hiçbir rakibine kaptırmayan Kuruluş Osman 47.bölüm fragmanı yayına girdi.

KURULUŞ OSMAN 47.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

 Diriliş Ertuğrul yapımı hem ülkemizde hem de dünyanın çeşitli ülkelerinde nam salan Mehmet Bozdağ'ın yapımcılığını üstlendiği, yönetmenliğinde de Ahmet Yılmaz ve Fethi Bayram ikilisinin bulunduğu Bozdağ Film farkıyla kaliteli ve iddialı sahneler çıkaran Kuruluş Osman 47.bölümüyle 24 Şubat Çarşamba tarihinde saat 20:00'da akıllardan silinmeyecek sahneleriyle dizi severlerin huzuruna geçecek.

YORUMLAR 10
  • ... 3 yıl önce Şikayet Et
    Gerçek tarihte Osman önce Malhun Hatunla evleniyor. Dokuz yıl sonra da Bala Hatunla evleniyor. Dizide farklı şekilde ele alınmış. Buna benzer daha pek çok şey gerçekte olduğu gibi değil. Biraz araştırma yapmanız yeterli.
    Cevapla
  • Tree 3 yıl önce Şikayet Et
    It's a drama
    Cevapla
  • Vedat 3 yıl önce Şikayet Et
    10 numara beş yıldız super
    Cevapla
  • Vedat 3 yıl önce Şikayet Et
    Kan değerini bilmeyen dizideki nankorlerin ejdatlarinin bu günde aynı düşünce taşıdığı anlaşılmaktadır ne mutlu ki o ejdadin torunu olmaktan onurlu ve gururluyum NE MUTLU TURKUM DİYORUM
    Cevapla
  • DERMİŞİM 3 yıl önce Şikayet Et
    şu diziye hanım hanımcık aklı başında entrika kin nefret bilmeyecek güzel bir ev hanımı dahil olmayacakmı yahu malhun hatun osman beyi istemeye gelmiş ben sanırdım erkek bayanı ister bayanın rızalığı varsa olur burda bayan istemeye gelmiş erkeğin rızası yok. bizim öve öve bitiremediğimiz ceddimiz böylemiymiş yani biz bu zihniyetin torunlarımıyız diziyi izledikçe türklüğümden utnmaya başladım veya birileri böyle olması için uğraşıyor
    Cevapla
  • Aysen 3 yıl önce Şikayet Et
    Bizde senden utanıyoruz
    Cevapla
  • Derim 3 yıl önce Şikayet Et
    erkegin diz çöküp, yüzük uzattığı formatmı olmalıydı ki o zaten kültürümüzde yok, kızın erkeği istemesi mevzuuda daha eskilere dayanır, temelinde Allahın rızası vardır ve bu maksatla sünnete bakmanı öneririm, önce türklüğünle her daim gurur duy sonra az araştırırisen zaten türkün geçmişinde utanılacak zerre kadar bir olay yoktur.
    Cevapla
  • İbrahim 3 yıl önce Şikayet Et
    Size Katılıyorum
    Cevapla
  • M. Emin Bamyacı. 3 yıl önce Şikayet Et
    Bunu neden yadırgıyorsunuz? Peygamber efendimiz de, Hz. Hatice in talebi üzerine kendisiyle evlenmiştir. Evlilikte talebin kimden geldiği önemli değildir. Şimdiki durum sadece örfle ilgili bir durumdur..
    Cevapla
  • Kamil 3 yıl önce Şikayet Et
    Mehmet Bozdağın kurgulamış olduğu bir yapım gerçek tarihimizle dikkat ederseniz alakası yok. Adamcağız Youtube kanalında canlı programda sorulan sorulara bile sinirlenerek cevap veriyor ve kendi kafama göre kurguladım diyor Evet bu diziden daha ne beklenir ki
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Para sayma skandalı! Canan Kaftancıoğlu ifadeye çağrıldı! Bomba itiraf: CHP adına...
AB'den çok sert seçim açıklaması: Sonuçlarına katlanacaklar